Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

PuszkarL Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Czy wy też macie problem ze sprzedażą zawodników? Kupiłem w 1 sezonie Bendera za 4 miliony ale nie sprawdził się, więc postanowiłem go sprzedać. Jest wyceniany na 17 milionów. Proponuję go innym klubom za 12 a oni mi składają oferty w wysokości 4-5 milionów. Przecież to śmieszne. Spotkałem się z tym już wcześniej. Jaką wy macie strategię sprzedaży? Dm 16 oczywiście :D

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
04.02.2016 22:08    #1532     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
A gdyby ustawić krycie indywidualne poszczególnych piłkarzy, którzy mogą dostać tę piłkę z autu? Problem zostanie w przypadku CPU, bo on tego nie ustawi, a taki gracz nawali milion goli i punktów w sezonie.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Lucas. Partyzant

04.02.2016 20:59    #1533     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
[quote="SuperZiemniak"]banowanie i usuwanie jakichkolwiek postów nie jest dobrym rozwiązaniem, ale tam niestety wolą takie rozwiązania. Mogłeś nie zdążyć doczytać (przed masowym usuwaniem), bo napisałem ci punkt regulaminu - wydawca ma prawo bez wyjaśnienia powodu zbanować kogokolwiek. Numerka nie pamiętam, ale sam Mahdi mi mówił.[/quote]

Widzisz, niestety nie miałem okazji. Szkoda, bo gdyby Mahdi napisał, że o to chodziło to nie miałbym z tym żadnego problemu- skoro jest taki punkt w regulaminie, mea culpa. Problem w tym, że on, zamiast powiedzieć o co chodzi, dalej brnął w kłamstwach i odbijał piłeczkę unikając odpowiedzi. A usunięcie postów już ewidentnie pokazuje dlaczego tak się stało. Ja jestem prostym facetem, jeżeli ktoś mi mówi, że mnie nie lubi i nie życzy sobie mojej aktywności na stronie to zwinąłbym manatki i nie przeszkadzał. Ale jeżeli ktoś ewidentnie kłamie i oszukuje, robi ze mnie idiotę, to wybaczcie, ale ja się nie dam szmacić. Dla mnie takie zachowanie świadczy o tym, że nie miał argumentów bym odeprzeć moje ataki i kasując całą rozmowę przyznał się do porażki.

dagurra Partyzant

Hej, prowadzę Manchester United i moja taktyka jest dobra, ale mam problemy. U siebie mogę wygrać z City z 2-0, Arsenalem czy Liverpoolem, ale na wyjazdach przegrywam z Sunderlandem, który jest 19 i West Bromem 20, na dodatek przegyrwam po 1-3/2-4. Mam 20 styczeń i u siebie nie przegrałem ani jednego meczu, a na razie na wyjeździe wygrałem zaledwie dwa razy, ale szczęśliwie 3-2. Czy ma ktoś jakąś taktykę na mecze wyjazdowe? Proszę o pomoc. Jeśli będzie trzeba to wrzucę tutaj swoją obecną taktykę.

Druga sprawa to ofensywne rzuty rożne. Widziałem na internecie, gdzie ktoś zdobywał po 40 goli na sezon po rzutach rożnych. Ja obecnie zdobyłem tylko jedną bramkę z tego stałego fragmentu gry. Macie jakieś propozycję jak zdobywać więcej goli po tych rzutach rożnych? Jakieś taktyki, cokolwiek, bardzo chciałbym być skuteczniejszy z rzutów roznych. Proszę o komentarze i pomoc, miłego wieczoru:)

ag-25 Partyzant

01.02.2016 15:46    #1535     Sufler - Problemy techniczne - Blagam pomocy!!
Bez aktualizacji, bibliotek directx, frameworków nie obejdzie się ;) i z całą pewnością to jest źródło problemu. Po zainstalowaniu tych aktualizacji sprawdź jeszcze spójność plików gry.

belzebub666 Partyzant

01.02.2016 14:35    #1536     Sufler - Problemy techniczne - Blagam pomocy!!
Sugeruję zainstalować jakieś inne gry i testować, najlepiej jakieś nowsze. Jak problem jest podobny, możliwe że masz stare NET Framework, Visual C++, DirectX, albo sterowniki do płyty głównej, karty graficznej itp.

coutinho10 Partyzant

01.02.2016 13:50    #1537     Sufler - Problemy techniczne - Blagam pomocy!!
Wrócę z roboty sprawdzenia temp, ale myślę że to nie jest problemem

kell1987 Partyzant

01.02.2016 13:38    #1538     Sufler - Problemy techniczne - Blagam pomocy!!
gdzieś czytałem, że ktoś już miał podobny problem przy Windowsie 8, niestety nie mam pojęcia jak ten problem został rozwiązany

Sidorf Partyzant

01.02.2016 13:27    #1539     Sufler - Problemy techniczne - Blagam pomocy!!
Jakie masz temperatury? Chociaż ciężko mi sobie wyobrazić, żeby FM katował kartę graficzną. Przy innych grach nie ma takiego problemu?

chicken1990 Partyzant

Witam, pogrywam co jakiś czas w nowego FM'a Wisełką. Lekko przedstawię sytuacje klubową. Mam 2019 rok, 3 mistrzostwa z rzędu, w LM wygrałem grupę z Milanem, Leverkusen i Zenitem, w następnej rundzie odpaliłem Szachtara i dopiero odpadłem z Barceloną (wygrana 1:0 w Krakowie). Mam już dobrą infrastrukturę, ekstraklasa jest w bodajże 9 w rankingu lig, ja jestem 50 w rankingu uefa. Hajs się zgadza, w tym sezonie 24 mln funtów na transfery.

I tu mam problem. Nie wiem czemu nie mogę ściągnąć żadnego zawodnika z Ameryki Płd ( jedynie raz na jakiś czas przyjdzie ktoś z Chile itp) Z Argentyny i Brazylii żaden zawodnik nie jest zainteresowany ani jak ma klub ani jak mu się kontrakt skończy i jest na wolnym transferze. Dziwne jest to tym bardziej, że chcą przychodzić zawodnicy z Premiership (Chelsea, Man Utd, Man City), La Liga (Real i Barcelona) itp. To może być jakiś błąd ?

Drugi problem to chore ceny za zawodników, ja chce za zawodnika wartego 2/3 mln funtów około 4 mln i od razu zrywają negocjacje, a sami za zawodników wartych po kilka set tysięcy chcą po 10 a nawet 20 mln.

Rozpisałem się trochę, z góry dzięki za pomoc :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.