Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

quimby Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
25.12.2008 16:10    #15291     Sufler - Porady do gry - Problem z rozpoczęciem gry
to chyba jakiś problem z grafiką, choć jestem pewien, że karta graficzna daje radę. Daję drugiego screena. Na większej karcie, która jest pod spodem, wydaje się, że jest wszystko, ale brakuje przycisku zatwierdz.
http://img18(...)2zo4.jpg

quimby Partyzant

25.12.2008 05:07    #15292     Sufler - Porady do gry - Problem z rozpoczęciem gry
Przy próbie otworzenia kreatora gry pojawia się puste pole. Tak samo jest przy próbie wyjścia (z tą rożnicą, że jest jescze na tym polu napis Exit, ale nie ma już 'tak' lub 'nie';). Szukałem rozwiązania na forum ale nic nie znalazłem.
Problem na pewno nie ma związku ze sprzętem (nowy laptop). Zainstalowałem dodatki CMRev Media i treningi Tuga.

screen:
http://img36(...)aej3.jpg

Dawid229 Młody aktywista

24.12.2008 13:49    #15293     Sufler - Porady do gry - Problem z zawodnikiem
Elo! Antoniniego wypozyczylem do Fenerbahce na pól roku. Po tym czasie zawodnik wrocil do mnie ale tez gra w fenerahce. Co to jest?

http://www.wrzut(...)antonini

Yodarj Żołnierz frontu ideologicznego

24.12.2008 13:17    #15294     Sufler - Porady do gry - dyscyplina
Wchodzisz w informacje o klubie, na górze na tryby widoku i wybierasz "Stadiony/obiekty".

Jeszcze wrócę na chwilę do pomniejszego problemu - może to mało realistyczne, ale dobrym sposobem na załagodzenie PMN, jest podpisanie nowego kontraktu ;) Zawodnik będzie ucieszony i na jakiś czas masz spokój z problemami.

Aklimatyzacja przyjdzie w czasie. Najpierw zawodnik będzie marudził, a potem poinformuje Cię, że już się przyzwyczaił.

Dyscyplina - przede wszystkim nie daj sobie w twarz pluć. Karaj za kartki, opuszczanie treningów, nad słabymi meczami bym się zastanowił ;) Jeśli masz w drużynie jakieś konflikty, łagodź je w zarodku. Najprawdopodobniej skończy się to sprzedażą jednego z zawodników ;) No i staraj się nie zatrudniać kapryśnych i nieokrzesanych ;)

Przemu$^^ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

24.12.2008 11:54    #15295     Sufler - Porady do gry - dyscyplina
[quote2=batata][quote=Przemu$^^]Adriano i problemy z aklimatyzacją ? ja go kupiłem do City i w pierwszym sezonie gry na wyspach 18 bramek :)[/quote]
To miałeś szczęście :) U mnie przeszedł w 2 sezonie do Hoffen. i grał w prawie wszystkich meczach, do póki nie straciłem cierpliwości "__". Grał niby dobrze, miał wiele asyst, ale był strasznie nieskuteczny. Potem sprzedałem go do Lazio za 14.5 mln i miałem spokój :)
Stool kup sobie do Barcy Roberta Lewandowskiego :)[/quote2]
być może, albo po prostu good taktyka ;P a Lewandowskiego też mam :D ok 12 bramek ;P wiem może mało jak na napastnika, ale u mnie strzelanie rozłożone jest na prawie wszystkich ;)
wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach.

batata Przodownik pracy

24.12.2008 11:48    #15296     Sufler - Porady do gry - dyscyplina
[quote=Przemu$^^]Adriano i problemy z aklimatyzacją ? ja go kupiłem do City i w pierwszym sezonie gry na wyspach 18 bramek :)[/quote]
To miałeś szczęście :) U mnie przeszedł w 2 sezonie do Hoffen. i grał w prawie wszystkich meczach, do póki nie straciłem cierpliwości "__". Grał niby dobrze, miał wiele asyst, ale był strasznie nieskuteczny. Potem sprzedałem go do Lazio za 14.5 mln i miałem spokój :)
Stool kup sobie do Barcy Roberta Lewandowskiego :)

Przemu$^^ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

24.12.2008 11:44    #15297     Sufler - Porady do gry - dyscyplina
Adriano i problemy z aklimatyzacją ? ja go kupiłem do City i w pierwszym sezonie gry na wyspach 18 bramek :)
wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach.

batata Przodownik pracy

24.12.2008 11:43    #15298     Sufler - Porady do gry - dyscyplina
[quote=portowiec1992]Niektóre problemy same z czasem przechodzą.Czasami zawodnicy są zdenerwowani na to ze w klubie zatrudniono niedoświadczonego menadżera.Na wiele problemów lekarstwem są po prostu sukcesy.[/quote]
No właśnie. Szczególnie w takim klubie jak Barcelona, zawodnicy na początku w profilu mają napisane: Uważa, że niedoświadczony menadżer może zaszkodzić klubowi, czy jakoś tak. Po prostu musisz im pokazać, że dasz sobie radę i że to ty w tym klubie masz pełną władze :)
Btw. Wesołych Świąt everyone ! ;)

kuab Żołnierz frontu ideologicznego

24.12.2008 11:42    #15299     Sufler - Porady do gry - dyscyplina
Problem z aklimatyzacją - radzę poczekać cierpliwie, a jeśli będzie dobrze grał, to nic z tym nie robić. W końcu się przyzwyczai. Jeśli będą problemy to postaraj się go wypożyczyć, albo dać mu urlop jeśli będzie na prawdę źle.

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

24.12.2008 11:41    #15300     Sufler - Porady do gry - dyscyplina
Niektóre problemy same z czasem przechodzą.Czasami zawodnicy są zdenerwowani na to ze w klubie zatrudniono niedoświadczonego menadżera.Na wiele problemów lekarstwem są po prostu sukcesy.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution