Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

MichalSlabosz Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
25.12.2008 23:22    #15281     Sufler - Porady do gry - FM (brak odpowiedzi)
Mam taki sam problem jak Bonzai87!
gdy przechodze do meczu ,,zglos sklad'' daje "przejdz do meczu" to mi sie cała gra zawiesza i wyskakuje "brak odpowiedz".
Pomożśe ktoś?

cfckarolexd Partyzant

25.12.2008 22:59    #15282     Sufler - Porady do gry - Wszystko ok ale....
A wiec mam problem na swieta dostalem MP5... MP4 w jedym szmery bajery ..... nazwa P5 ... i muzyczke mam filmy tesh aparacik dziala git majonez .... problem moj jest taki gdzie szukac gier jaki format itd. ?? czy wie ktos jak to szukac ?? moze ktos mial z tym uzadzeniem starcie ;p;p

p.s. Niewiedzialem gdzie napisac to jest jedyne forum na jakie wchodze a wy fachowych odpowiedzi udzielacie no i tak wyszlo ;p....

Extreme Partyzant

Miałem ostatnio sporą przerwę od FM 2008, teraz ponownie mam więcej czasu i tak od kilku dni zastanawiam się, co robić.
Czy zabierać się za sprawdzoną wersję 2008 i bawić się dalej czy może kupić nową wersję 2009? Z jednej strony mam ochotę samemu przekonać się jak tak naprawdę wygląda nowa odsłona gry, ale z drugiej to spotkałem sporo negatywnych opinii na temat wersji 2009. Dlatego zwracam się z prośba do wszystkich graczy, którzy mają nową wersję o opinie. Szczególnie proszę o pomoc tych graczy, którzy grają na najnowszym uaktualnieniu – czy uaktualnienie eliminuje wszystkie poważne błędy, o których wspominano na forach czy może również nie jest idealne? Niestety nie mogę pobrać wersji demo, ponieważ mam kłopoty z Internetem, dlatego ta opcja jest wykluczona.
Mój komp ma ponad 2 GHz i 504 MB Ram, system WIN XP.
Nie znam się za bardzo na tym, ale domyślam się, że przy oglądaniu meczu mogę zapomnieć o trybie 3D, ale i specjalnie na tym mi nie zależy, przyzwyczaiłem się do starych kulek-piłkarzy ;) Wersja 2008 bardzo dobrze mi działała, nie miałem problemów, ale biorąc pod uwagę nowe opcje zastanawiam się czy na takim sprzęcie ta gra w nowej wersji w ogóle ruszy?
Proszę jeszcze raz o pomoc, wszelkie pomocne komentarze mile widziane.
Wesołych Świąt!

Baphometh Młody aktywista

Skoro masz dlugi to raczej to jest ten problem...
Kibol - w Poznaniu i okolicach określenie niemal od początku kojarzone z kibicem Kolejorza.
http://kibole.wiaralecha.pl/
Mistrz, mistrz, Kolejorz!

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

25.12.2008 21:56    #15285     Sufler - Porady do gry - Talenty
Wysyłasz do Wujka:

http://www.cmrev(...)ion.html

Tu masz opisane

robinsonik Partyzant

25.12.2008 20:19    #15286     Sufler - Porady do gry - "Podwójne" koszulki
Mam podobny problem i też poszukuje rozwiązania.Ale chodzi mi też o koszulki np.dla angielskiej Coca-Cola Championship,które są już standardowo w Fm-ie i po załadowaniu nowych koszulek pozostają nadal widoczne tylko te z FM-a!?

aandrzejj1 Partyzant

25.12.2008 18:55    #15287     Sufler - Porady do gry - Polska Liga Polska
"Logiczne, że poddając wyboru pod AI, zawsze znajdą się niedociągnięcia." ale żeby aż takie??:) W poprzednich wersjach aż takich problemów nie było...
Nawet jak jest coś dobre to SI to musi ruszyć i spier...:(
Tak jak silnik meczowy 2D, w FM07 był najlepszy a od wersji 08 jest tragiczny.

CoxII Partyzant

25.12.2008 18:02    #15288     Sufler - Porady do gry - Polska Liga Polska
Czy u was też tak jest że poza wami żaden klub nie ściąga obcokrajowców, nawet tych słabych.Są duże transfery ale tylko między polskimi klubami,naprawdę większość tych lepszych obcokrajowców sprzedano a zostali sami Polacy, a że cienko stoimy z talentami
polskie kluby są słabe i cięzko im zdobyć jakiś sukces.Jeśli mi do Jagiellonii udało się ściągnąć Peruwiańczyka Rebosio(68 wystepów w kadrze) to Wisła czy Legia nie powinny mieć problemów ze ściąganiem zagranicznych piłkarzy. Gram na Patchu 9,01 bo dobrze mi sie wiedzie i nie chce go zmieniać,ale gdyby 9,02 naprawiał ten problem to bym zmienił.

Z góry dziękuję

Bartek-kibic Partyzant

25.12.2008 16:42    #15289     Sufler - Porady do gry - Instalacja FM 2009
Witam mam problem z instalacja FM 2009 (oryginalna plyta, dostalem na gwiazdke). Otóz nie chce sie wlaczyc autorun... nie wiem czemu moj komputer ma zdecydowanie wieksze preferencje niz te ktore sa potrzebne do grania w ta gre a pomimo to nie chce sie odpalic... pomozecie?

a1rtur Partyzant

25.12.2008 16:20    #15290     Sufler - Porady do gry - Problem z FM2009 9.2
Pomocy!! Witam i prosze o pomoc.
Zainstalowalem najnowsza latke 9.2 i w dalszym ciagu nie moge zmienic budzetu, tz. moge przeznaczac pieniadze z wyplat na transfery ale nie w odwrotna strone, gram slaskiem wroclaw i nie wiem co mam zrobic czy to jest blad? czy moze po zainstalowaniu latki musze zaczac rozgrywke od nowa.
Mam tez drugie pytanie, mianowicie nie moge wysylac kontuzjowanych pilkarzy do druzyny rezerw TYLKO na czas kontuzjii. Moze w nowym managerze juz po prostu takiej opcji nie ma? Bardzo prosze o pomoc

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution