Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

rafalguzik Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam wszystkich eFemaniaków!

Wiem ,że ten temat był już poruszany setki razy ale jeszcze nigdzie nie znalazłem konkretnej odpowiedzi na palący mnie problem...Otóż jestem szczęśliwym posiadaczem oryginalnego, najnowszego FM 2009. Otóż, czy takim szczęśliwym..? No właśnie - kiedy uruchamiam nową grę już na początku konfigurowania rozgrywki gra się zamyka, pojawia się błąd typu "crash dumps" no i po ptokach. Na tym moje szczęście się kończy. Bo nie wiem co robić! Próbowałem niemalże wszystkiego: reinstalowałem, próbowałem grać z patchem i bez, nawet sformatowałem dysk i NIC !!! Cały czas to samo... Bardzo Was proszę o pomoc dla mnie, bo wierzę że wiecie jak temu zaradzić i macie trochę współczucia dla uzależnionego :)

Pozdrawiam i z góry dziękuję!

batata Przodownik pracy

30.12.2008 13:25    #15212     Sufler - Porady do gry - Edytory do FM
http://www.cmrev(...)FAQ.html
Zainstalowałeś te wszystkie programy ?
I teraz pytanie z ciekawości, jaką masz przeglądarkę internetową ?

jolek_14 Partyzant

30.12.2008 13:23    #15213     Sufler - Porady do gry - Edytory do FM
bo byl inny blad a teraz jest inny i nie wiem oco kaman ;//. Bo tu mi wyskakuje mi to : b FMRTEv2 has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.
tam mialem miec fomeworka a jak chcialem sobie zagrac z tym edytorem to nie chasa :/. To jak to wyjasnisz :P i chodiz mi o wersje FMRTEv2.0.0226

batata Przodownik pracy

30.12.2008 13:18    #15214     Sufler - Porady do gry - Edytory do FM
http://www.cmrev(...)rEN.html
Po co zakładasz 2 raz taki sam temat ?
[quote=jolek_14 w założonym wczoraj temacie]Dzieki za pomoc :)))[/quote]
No ale widzę, że ten link nie pomógł :(

jolek_14 Partyzant

30.12.2008 13:16    #15215     Sufler - Porady do gry - Edytory do FM
witam . Chcialem sie zapytac oco chodzi w edytorze do latki 9.2.0 . Wyskakuje mi blad: FMRTEv2 has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.
Jak patrze na latce 9.1.0 i z wersja na 9.1.0 to wyskakuje to samo :/
Prosze o szybko i sensowna odpowiedz jak mam korzystac z edytora z gury dzieki :))

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Panie Deduś, myślę, że jeśli sprezentujesz nam tutaj screenshota z problemem, który u Ciebie występuje rozwiejesz wątpliwości, czy aby na pewno masz oryginalnego FM-a, choć ja osobiście uważam, że oryginalnego nie masz.

Zawsze jeszcze pozostaje możliwość aktywacji telefonicznej, to dla tych osób, co to internetu nie mają, hę? :>

Tomekwww647 Partyzant

29.12.2008 23:54    #15217     Sufler - Porady do gry - Błąd podczas uruchamiania.
Gra po instalacji i aktywacji nie chce sie uruchomić pokazuje się komunikat Windowsa :
"Wystąpił problem z aplikacją fm.exe i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty."

komp spełnia wymogi w 100%.

m17essi Partyzant

29.12.2008 22:39    #15218     Sufler - Porady do gry - Aktywacja-pytania?
mam ten sam problem co Moonk, jak sprawdzić ilość aktywacji(czy da się w ogóle ?)

zenekrolnik Młody aktywista

http://commu(...)?t=65715

Rozwiązanie, dla ludzi mających problem z aktywacją.

Z tego co się orientuje błąd 1004 oznacza ze klucz jest nieaktywny.

m17essi Partyzant

i ja mam problem , otóż instalowałem winde od nowa i robiłem format dysku, przed formatem oczywiście odinstalowałem fm oraz zaznaczyłem dezaktywację kodu(w tym czasie nie miałem internetu przez parte minut ,ale podczas odinstalowania pokazało się że klucz został zdezaktywowany więc sformatowałem dysk zainstalowałem windowsa od nowa , i żem zainstalował fm i gdy wpisuje kod to mi się wyświetla 'Minął limit urządzenia dla klucza odblokowania....' błąd 1004, co jest?? może klucz mi przepadł (może wogóle się nie usunął a potem sformatowałem dysk),??

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution