Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
13.02.2016 17:58    #1521     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
Nawołuję do spokoju na FM Rev, bo uważam że nie ma sensu dyskutować o tym w naszym gronie, skoro i tak wszyscy wiedzą o co chodzi. Moje konto na MFM zostało usunięte, więc tego problemu już nie ma. Starałem się w swoich wypowiedziach nikogo nie atakować, ale tam i tak krytykować mogą tylko wyznaczone osoby. Dla mnie temat jest zamknięty.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

kondzik123 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Też gram Wisłą, mam trzeci sezon i chcą przychodzić bez problemu.

Patryk96 Partyzant

08.02.2016 00:37    #1523     Sufler - Edytor - Problem z edytorem fm 15
Witam. Mam problem z wyglądem edytora.

spuavick Partyzant

07.02.2016 21:28    #1524     Sufler - Edytor - Europejskie Puchary Lata 90
Przedstawiam kolejny mój dodatek, który wprowadza nieco zamieszania w rozgrywki europejskie.

W Lidze Mistrzów grają teraz wyłącznie mistrzowie swoich krajów (53 drużyny + obrońca trofeum, jeśli jest jednocześnie mistrzem w swoim kraju, jego miejsce zajmuje kolejna drużyna z ligi). Do grupowych rozgrywek awansuje 8 drużyn plus 8, które trafiają tam automatycznie (wg obecnego rankingu krajowego).

Przywrócony zostaje Puchar Zdobywców Pucharów (54 drużyny).
Rozgrywki dla drużyn, które wygrały krajowy puchar. Niestety ze względu na możliwość wystąpienia problemów w późniejszych latach, obrońca trofeum nie uzyskuje automatycznego prawa gry w przyszłym sezonie. Podobnie rzecz wygląda w przypadku Pucharu EUFA.

Puchar UEFA [104 drużyny (włącznie z trzema drużynami z InterToto)] , tradycyjny system pucharowy, na zasadzie mecz i rewanż aż do finału włącznie. W pierwszej rundzie dołącza też trzech finalistów Pucharu Intertoto.

Puchar InterToto, rozgrywki pucharowe (mecz/rewanż), trzej zwycięzcy awansują do I rundy Pucharu UEFA.

Superpuchar UEFA
Od następnego sezonu zmierzą się w nim zwycięzca Ligi Mistrzów i drużyna, która zdobędzie Puchar Zdobywców Pucharów.

Od zawsze uważałem, że rozgrywki pucharowe lat 90 były najciekawsze i dawały najwięcej emocji. Obecne rozgrywki to najzwyklejsza komercja, natłok meczy, a co za tym idzie przesyt i nuda. Nie ma już tej magii, jaka towarzyszyła mi podczas jesienno-wieczornych spotkań w środku tygodnia.

Stąd mój pomysł, aby przywrócić rozgrywki.

Miłej zabawy ;)

http://www.mediafire.com/download/hi19ea1mnu3rdsn/EC90s_v1.000_2D5FFFD6-0677-43B5-8D12-AFC37D7EA5C3.fmf

Makaronczterojaj... Partyzant

odrobienie trzech bramek, czy czterech dla tego debilizmu nie stanowi problemu. co sezon to kurewstwo odrabia straty. Ta gra to żenada .

elmoro Partyzant

07.02.2016 01:41    #1526     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
[quote="Brudas"]Z Opelu?[/quote]

Był rednaczem i nagle przestał być, przypadek? Też go dopadły problemy osobiste?

Tak wynika ze screena Ceyvola na poprzedniej stronie:

http://i.imgur.com/aoK4KPk.png?1

SuperZiemniak Naczelnik Służb Wywiadowczych

Grupa: Moderator
06.02.2016 19:14    #1527     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
Dziwne... albo jest to niepoważne zachowanie tych dwóch Panów, bo w końcu wiedzieli na co się piszą i że to jest praca na cały rok (lub dłużej), albo faktycznie mieli jakąś scysje z Mahdim i ja się skłaniam ku tej wersji.
Nie wierzę w przypadki, że obaj doskonali kandydaci nagle dostali problemów w sferze prywatnej/osobistej (było chyba mówione, że przynajmniej Brazzo ma stabilną sytuacje - nie mogę sprawdzić, bo chyba zniknęły teksty o naborze i wyłonieniu szefa. Nascimento?), mimo że tak jak wspomniałem, wiedzieli o tym jaka czeka ich praca. Może doszło do jakiegoś nieporozumienia między nimi? Może nie zgodzili się, aby podpisać i wysłać wymagany, tajemniczy papier przez Mahdiego? Może po prostu chcą wystartować w RM (wątpliwy powód)? Co się tam stało, to nigdy się nie dowiemy, ale jedno jest pewne - to może tylko zaszkodzić wizerunkowi MFM.

robal15 Młody aktywista

06.02.2016 18:39    #1528     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
[quote="romantico"][quote="robal15"]Ubaw po pachy :)
Nawet tygodnie nie wytrzymali z mahdim...[/quote]

Robal, myślisz, że problemy prywatne nie były prawdziwymi przesłankami?[/quote]
Oczywiście, że nie. Kazano im tak napisać.

[quote="Nascimento1998"]Wreszcie macie o czym dyskutować ;)[/quote]
Przynajmniej tutaj można:P
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

romantico Partyzant

06.02.2016 18:36    #1529     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
[quote="robal15"]Ubaw po pachy :)
Nawet tygodnie nie wytrzymali z mahdim...[/quote]

Robal, myślisz, że problemy prywatne nie były prawdziwymi przesłankami?

Diablo5555 Partyzant

Witam, mam taki "problem" mianowicie okej realnie polskie okienko zaczyna się 1 lutego, spoko, ale często kupują piłkarzy kluby wcześniej od tego 1 stycznia i kluby wyrażają zgodę na wyjazd wcześniej(zanim zacznie się okienko w Polsce) żeby zawodnik mógł trenować, w FM'ie nie da się "dogadać" z klubem w taki sposób, żeby od 1 stycznia(jeżeli zaklepałem np. transfer 30 października) przyszedł i trenował od razu, przez co mam leciutki problem ze zgraniem, da rady to w OFICJALNYM edytorze zmienić? Jeżeli tak to czy ktoś wie jak?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution