Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

hQ Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
możliwe, że masz CA ustawione na 40 a tylko PA na 200 i to może być problem
Polska Gola

todol Partyzant

31.12.2008 15:33    #15192     Sufler - Porady do gry - Problem z aktywacją
nic tam nie znalazłem ale dzięki za chęci:) POMOCY! Miał już ktoś coś takiego ? poradziłeś sobie? wiesz jak rozwiązać mój problem? napisz !

jolek_14 Partyzant

muszisz odznaczyc przed drugim wejsciem ... Na gurze napisalem , a jak masz napisane dobrze to moze zmien dysk na C i sprubuj wtedy , bo moj kolegoa mial ten sam problem i mu pomoglem :PP i wszystko chasalo bez zadnych bledow

Adio28 Partyzant

31.12.2008 14:44    #15194     Sufler - Porady do gry - Kontuzje
Ja mam pytanie odnośnie kontuzji ?? Jak moge pozbyć się kontuzji,które zdarzają mi się w co drugim meczu ?? Poprostu nie mam sił, co chwile ktoś wypada ze składu,najpierw pierwszy skład > potem siegam po rezerwy > rezerwowi tez łapią kontuzje > biore juniorów > juniorzy też sa kontuzjowani.tragedia !!!!! niektórzy po 5 miesięcy,a niektórzy miesiąc...pograją 4 mecze i znow u kontuzja,trening mam na lekkim obciążeniu,zawodnicy nie są aż tak eksploatowani podczas meczy,często ich zmieniam. Jak tak dalej pojdzie to bede bral zawodników z podwórek,dworców,ulic...może od razu SI wyda patch,który dodaje nowy budynek ! Szpital ! Wy tez macie takie problemy??

Młody23 Partyzant

31.12.2008 14:28    #15195     Sufler - Porady do gry - Rozmiar boiska
Witam,

mam problem co do ustawienia rozmiaru boiska.Jakie najlepiej zaznaczyć?Nie jestem pewny ale czy ma to znaczenie jaka gra taktyka?

batata Przodownik pracy

31.12.2008 14:20    #15196     Sufler - Porady do gry - Ogromny Problem z Aktywacja
[quote=gram.pl]Skontaktuj się z Biurem Obsługi Klienta operatora swojej sieci telefonii i poproś o instrukcję co należy zrobić, aby nawiązać połączenie. Numer jest prawidłowy - automat służący do aktywacji gry nie znajduje się na terenie Polski, co jest częstym źródłem problemów.[/quote]

Owen-Michael Młody aktywista

31.12.2008 14:12    #15197     Sufler - Porady do gry - Ogromny Problem z Aktywacja
http://www.gram.(...)p?g=2419

moze pomoze

Skontaktuj się z Biurem Obsługi Klienta operatora swojej sieci telefonii i poproś o instrukcję co należy zrobić, aby nawiązać połączenie. Numer jest prawidłowy - automat służący do aktywacji gry nie znajduje się na terenie Polski, co jest częstym źródłem problemów.

tak bylo na gram.pl napisane

xxxbaranekkxxx Partyzant

31.12.2008 13:28    #15198     Sufler - Porady do gry - Ogromny Problem z Aktywacja
Witam :) Posiadam Fm 09 długo Orginałą oczywiscie za 1 razem zrobiłem aktywacje przez program ze strony Si:) ale wtedy na kompie gdzie miałem Fma miałem neta a teraz niemam tam neta i chce go zaktywowac co mam zrobic?? Telefoniczniee?? to powiedzcie mi jak wykrecic ten Nr z Komórki :) Moze był juz taki temat ale niemoge znalesc przepraszam jak był:) Proszę bardzo o Pomoc!! z Góry dzieki:) Pozdro

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

http://www.cmrev(...)sji.html

Tu masz temat.I pomarańcz czasz i jeszcze się narażasz

Uprzedzony...

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
http://www.cmrev(...)-__.html

Poszukaj odpowiedzi tutaj.
twitter.com/Ceyvol

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution