Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Kash Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
01.01.2009 16:27    #15181     Sufler - Porady do gry - Problem
Wiem,że taki błąd występuje, gdy się scrackuje FMa pod patcha 9.2.0. Nie bawiłeś się w tego typu rzeczy? Próbowałeś reinstall gry? Ktoś pisał przy podobnym problemie, że mu format Windowsa pomógł.

kurupt Żołnierz frontu ideologicznego

01.01.2009 16:27    #15182     Sufler - Porady do gry - Problem
Były już takie tematy; skorzystaj z wyszukiwarki.

np. http://www.cmrev(...)ien.html
Opinia publiczna to dziwka.
------
http://kurupt.cmrev.com/kariery.html

krolik123 Partyzant

01.01.2009 16:23    #15183     Sufler - Porady do gry - Kontuzje
kontuzje to jedyny problem, z ktorym ( dotychczas) sie spotkalem. po kazdym meczu wypada conajmniej 1 zawodnik tak na ok 1 miesiac. denerwuje mnie to bardzo . gracze wypadaja mimo ze obciazenia mam bardzo niskie. ale patrzac optymistycznie, to tez fajne, wygrac juniorami nad kims lepszym. wg mnie jest to bug, ale jesli dobrze wszystkim sie zajmiemy to te kontuzje mozna wyeleminowac.

kalinka123 Partyzant

01.01.2009 16:20    #15184     Sufler - Porady do gry - Problem
Uprzedzając pytania mam oryginalną wersje, włączam dziś grę bo błędzie co miałem z saveami rozkminiłem jak to ma być ale do rzeczy, wchodze chce zagrać sobie moim klubem i nie moge nawet ruszyć tego 1 zatwierdzenia że chce np, walczyć o utzrymanie i kase i płace jaką mi mają dać i nie mogę zatwierdzić a co za tym idzie grać wogóle';/

Nazywaj poprawnie tematy!

Sieman Partyzant

01.01.2009 14:25    #15185     Sufler - Porady do gry - Mecze wyjazdowe
Witam:) moj problem polega na tym ze grajac PSG moja taktyka duzo slabiej spisuje sie na wyjazdach , wiem ze mecze wyjazdowe sa ciezsze ale mi sie przytafialy porazki wyjazdowe z druzynami z miejsc spadkowych. Taktyka ogólnie jest moim zdaniem dobra( w lidze zajalem 3 miejsce , 2 miejsce tracac w ostatniej kolejce min przez porazke na wyjezdzie z 17 druzyna ligi). Otóz gram 4-4-2, nastawienie ofensywne , szerokosc gry szeroka , gra na czas rzadko i linia obrony minimalnie wysunieta. I tak gralem mecze u siebie a na wyjezdzie zmiejszalem nastawienie na norme , szerokosc norma gra na czas norma i lekko cofnalem linie obrony co wydawalo mi si elogiczne ale w praktyce niezbyt przynosilo rezultaty.Rozumiem ze nie moge wygrywac kazdego meczu wyjazdowego ale mam pytanie czy takie zmiejszenie tych wartosci do norma jest dobrym posunieciem? I w koncu jaka taktyka gracie w meczach wyjazdowych?( glownie chodzi mi o parametry - nastawienie , szerokosc , gra na czas , linia obrony). Z góry dzieki:)

bzychol Partyzant

01.01.2009 13:46    #15186     Sufler - Porady do gry - Nie mam kim grać
Tak podczas pucharu ligi polskiej często mam taki sam problem. Terminy tego pucharu najczęściej kolidują z terminami spotkań międzynarodowych. Gram rezerwami i tyle ;)

Owen-Michael Młody aktywista

01.01.2009 10:45    #15187     Sufler - Porady do gry - Problem z Genie Scoutem
Wiem ze jest po sylwestrze ale moze ktos mi pomoze.
Otoz jak wlacze Genie Scouta i chce zaladowac gre wyskakuje mi takie cos:

The save game is compressed
Uncheck 'Compress Save Games' option in the preferences,save game and try again

O co chodzi? niech ktos pomoze

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

01.01.2009 00:14    #15188     Sufler - Porady do gry - Grafiki do FMa - jak zrobic?
Spytaj się jakichś grafików.

Tu masz temat #1

Tu masz temat #2

adam10072 Partyzant

Oto mój kolejny problem, zawsze gdy rozpoczynam grę z moją bazą danych, co każdy miesiąc notuję stratę około 1500000... Co może powodować taką sytuację? Proszę o rozwiązanie... Z góry dzięki...

adam10072 Partyzant

Dzięki Wielkie, to CA i PA byli sprawcami problemu, ale narodził się jeszcze jeden problem, zawsze gdy rozpoczynam stworzoną przeze mnie drużyną grę, to balance jest zawsze -400000, a w bazie danych ustawiam balance 100000000, budżet płacowy 650000 nie wiem czemu tak się dzieje, jak wiecie to proszę o odpowiedź. Z góry dzięki...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution