Wiem,że taki błąd występuje, gdy się scrackuje FMa pod patcha 9.2.0. Nie bawiłeś się w tego typu rzeczy? Próbowałeś reinstall gry? Ktoś pisał przy podobnym problemie, że mu format Windowsa pomógł.
moj problem polega na tym ze grajac PSG moja taktyka duzo slabiej spisuje sie na wyjazdach , wiem ze mecze wyjazdowe sa ciezsze ale mi sie przytafialy porazki wyjazdowe z druzynami z miejsc spadkowych. Taktyka ogólnie jest moim zdaniem dobra( w lidze zajalem 3 miejsce , 2 miejsce tracac w ostatniej kolejce min przez porazke na wyjezdzie z 17 druzyna ligi). Otóz gram 4-4-2, nastawienie ofensywne , szerokosc gry szeroka , gra na czas rzadko i linia obrony minimalnie wysunieta. I tak gralem mecze u siebie a na wyjezdzie zmiejszalem nastawienie na norme , szerokosc norma gra na czas norma i lekko cofnalem linie obrony co wydawalo mi si elogiczne ale w praktyce niezbyt przynosilo rezultaty.Rozumiem ze nie moge wygrywac kazdego meczu wyjazdowego ale mam pytanie czy takie zmiejszenie tych wartosci do norma jest dobrym posunieciem? I w koncu jaka taktyka gracie w meczach wyjazdowych?( glownie chodzi mi o parametry - nastawienie , szerokosc , gra na czas , linia obrony). Z góry dzieki
|
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić! |
|
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich! |
|
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera. |
|
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny. |
|
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie! |
|
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj! |
0 online, w tym 0 zalogowanych, gości, 0 ukrytych
Urodziny obchodzą dziś:

Najnowsze posty