Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Kash Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
05.01.2009 21:48    #15111     Sufler - Porady do gry - sztab szkoleniowy
Jeśli nie będziesz miał pieniędzy na zapłacenie odszkodowania byłemu klubowi trenera, czy asystenta to tak, a jeśli za darmo nie powinno być problemu.

gosc1 Partyzant

05.01.2009 21:09    #15112     Sufler - Porady do gry - Fizjoterapeuci
Fajnie, ze kazdy ma wypracowana ilosc i jakosc fizjo w klubie. Tylko problem w tym, ze z tych odpowiedzi nie wynika na jakiej podstawie ktos uwaza, ze fizjo powinno byc 3 lub 4. Kazdy fizjo ma przydzielonych kilku pilkarzy, jak trener? Chyba raczej nie. Patrzac na to, jak rola fizjo jest zorganizowana w FMie to ja zaryzykowalbym stwierdzenie, ze wystarczy jeden i to pewnie tylko dla kosmetycznej poprawnosci. Jesli ktos uwaza, ze sie myle,to prosze o kontrargumenty, tylko poparte jakimis danymi.

kurupt Żołnierz frontu ideologicznego

05.01.2009 21:00    #15113     Sufler - Porady do gry - Problem z dodaniem manifestu
Chciałbym dodać manifest. Wszystko ok tylko po napisaniu tekstu klikam "PUBLIKUJ" i nic. Nie ma pytania czy na pewno opublikować. Próbowałem odświeżać, ale po prostu nie mogę opublikować manifestu.
Opinia publiczna to dziwka.
------
http://kurupt.cmrev.com/kariery.html

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

05.01.2009 20:45    #15114     Sufler - Porady do gry - zawodnicy
[quote=majorzabrze]ale to co mialem tam na poczatku gry ustawic ?
[/quote]

Np. jak wpisujesz zawodnika X z Burkina-Faso i go nie masz to wybierasz jako dodatkowy kraj Burkina-Faso. Ale ja ci radze sciagnac ogromna baze danych to juz takich problemow miec nie bedziesz.

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

05.01.2009 20:39    #15115     Sufler - Porady do gry - zawodnicy
[quote=majorzabrze]gram na dużej bazie danych a mimo to gdy wpisuje graczy np. z działu talentów to mam często brak gracza?
dlaczego ?[/quote]

Sciagnij sobie ogromna baze danych i twoje problemy zostana rozwiazane. Tam bedziesz mial wiekszosc pilkarzy, a juz niedlugo moze bedzie jeszcze lepiej:)

Bartush Partyzant

[quote=Matiusz]u mnie jak gralem flota tak dla ciekawości na łatce 9.1 grałem w PP a na 9.2 nie mogłem patrze jest losowanie i wszystki kluby 1 ligi sa losowane a flota nie to bedzie bug pewnie nie obedzie sie bez łatki 9.3[/quote]

Właśnie wiem 9.1.0 i 9.0.0 są pozbawione tego bugu. Chciałbym napisać u nich na forum tylko z niektórymi słówkami po angielsku może być problem :)

dooomiiin Młody aktywista

05.01.2009 18:44    #15117     Sufler - Porady do gry - Problem z szybkimi napastnikami.
Mam bardzo irytujący problem. Otóż mój zespół traci dużo bramek strzelanych przez szybkich napastników typu Walcott, Agbonlahor. Mało tego jak zaglądam w ich statystyki to widzę, że oni poza tymi bramkami strzelonymi mojemu zespołowi nie mają ich wiele. Praktycznie 2 lub 3 więcej. I tu właściwa część mojego pytania: jak mam sobie z tym poradzić?? Mówię z góry, że wystawienie szybkich obrońców nic nie daje. A inne zespoły ligowe jakoś sobie z nimi radzą chociaż też nie mają superszybkich obrońców.
by dooomiiin

Bartush Partyzant

Siedzę nad tym od 2 tygodni i ni chu, chu. Tak więc na orginalnej wersji gry, oraz łatce 9.1.0 Flota gra w Pucharze Polski, natomiast gdy wgra się 9.2.0, znika i nie jest brana pod uwagę w losowaniu. Ten bug występuje tylko i wyłącznie gdy Flotą zacznie się grę, kiedy gra się np. innym klubem 1 ligi polskiej wszystko jest OK. Problem występuje także u moich kolegów. Jeśli możecie sprawdźcie to też u siebie.

P.S. Powtarzam ten bug występuje tylko przy graniu Flotą. Przy oglądaniu polskiej ligi Flota jest normalnie w PP.

Bartek-kibic Partyzant

05.01.2009 18:18    #15119     Sufler - Porady do gry - Brak dźwięku..
Witam mam problem. Jak gram w FM 09 nie mam glosu podczas meczu... nie wiem czemu, jakies pomysly?

Marcin22 Żołnierz frontu ideologicznego

Lepiej nie kombinuj (co nie znaczy, że wątpie w zdolności kolegów ;)), przeczytaj tekst Ceyvola:
http://www.cmrev(...)M_-.html
oraz upewnij się :D:
http://www.cmrev(...)FAQ.html

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution