Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
http://www.cmrev(...)gry.html

nikt ci tematu nie skasował po prostu zmieniono nazwę

BTW: Nazwa tego tematu też nie jest odpowiednia

konieva Partyzant

06.01.2009 21:13    #15102     Sufler - Porady do gry - Czarne boisko - problem!!
Witam, mam na laptopie zainstalowanego fm 2009 + patche 9.0.1 i 9.0.2 Wszystko działałoby bez zarzutu, gdyby nie co jakiś czas nie zdarzała się taka dziwna sytuacja (załączam screen z gry). Otóż mecz wgrywa się normalnie, i np. gdy wybija na zegarze 3 minuta i "silnik" gry chce pokazać jakąś akcję kluczową, to wtedy gra zatrzymuje się na bardzo długo (ok. 2-4 minut) i ekran z boiskiem pokazuje się dopiero np. przy 35 minucie meczu. W dodatku z takim czarnym "plackiem" na boisku. Czy ktoś spotkał się z takim błędem?

Global King Partyzant

06.01.2009 17:57    #15103     Sufler - Porady do gry - Finanse
http://www.cmrev(...)ubu.html
tu sa chyba wszystkie mozliwe porady, wyszukiwarka nie gryzie

Marcin22 Żołnierz frontu ideologicznego

http://www.gram.(...)p;p=3644
jak nie wyjdzie napsiz maila do gram.pl

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

Bo tych problemów z początkiem "not well-formed (invalid token)" to jest mnóstwo. Tylko początek taki sam a końcówka inna. A jaka dokładnie treść?

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

batata Przodownik pracy

Mam problem z kluczem rejestracyjnym. Otóż musiałem zrobić format kompa, więc odinstalowałem FM-a. Teraz instaluje go na nowo, chcąc wpisać klucz wyskakuje mi, że okres próbny minął ( ? ). Ale mogę normalnie wpisać klucz. Po wpisaniu wyskakuje mi takie coś....
Aha mało bym zapomniał. Już wczoraj miałem problem z FM-em. Klikając na ikonkę wyskakiwało mi invalid coś tam. Chyba z 15 takich okienek wyskoczyło. Mam te wszystkie net frameworki, directx itp.
Btw. Klucz na pewno jest prawidłowy, gdyż sprawdzam go na stronce do sprawdzania klucza :]

carlosss89 Partyzant

06.01.2009 15:28    #15108     Sufler - Porady do gry - Retain problem ?
Szanowni Panie/Panowie mam pewien problem :/. Jak sprawdzic czy dziala w grze plik retain ??(W rozszczerzeniach plikow mam zaznaczy plik retain).

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

Jeśli zmieniałeś skina, może to jest źródło problemu?

Wojownik Kulawe... Partyzant

Skąd: Mazowiecka stolica paneli podłogowych. Już wiesz? Jak nie to sprawdź w góglach. Przystajesz na ten układ?
Siema, dotąd gra chodziła mi bez problemu, ale kiedy ściągnąłem z waszej stronki jakiegoś skina to przy uruchamianiu gry i wyświetleniu wszystkich reklam zamiast głównego menu zastaje czarne pole i widać tylko moją strzałkę. Instalowałem już Frameworka, aktuale do grafy i pousuwałem wszyściutkie foldery związane z FMem, a reinstalka też nic nie dała. Macie jakieś pomysły, bo nie wiem kompletnie co robić. Wczoraj gra mi śmigała a teraz nagle nic nie chce się wyświetlać.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution