Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Shrek Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
16.02.2016 14:59    #1511     Sufler - Problemy techniczne - Wyłączanie się gry
Czołem. Podaj jakiego logo packa używasz, bo podejrzewam, że to on powoduje problem ( a konkretnie jego config).

czeczenito Partyzant

16.02.2016 13:29    #1512     Sufler - Problemy techniczne - Wyłączanie się gry
Witam, napotkałem problem, którego niestety sam nie jestem w stanie przeskoczyć.. Starałem się wyszukać podobnego problemu na forum, i użyć niektórych wskazówek , ale niestety żadna nie pomogła.
Mianowicie, gra bez żadnych poprawek graficznych działa normalnie, problem się pojawia kiedy dodam logopacki itp.
Gdy wgrałem do folderu "graphics" zawartość folderu o tej samej nazwie , ale sciagnietego , czyli logopacki , po odznaczeniu i zaznaczeniu odpowiednich miejsc w ustawieniach gry (tak jak jest to opisane przy instrukcji wgrywania czegokolwiek) , i włączeniu gry , na pierwszy rzut oka wszystko jest idealnie. Logotypy są , wszystko pięknie, zabieram się za granie i po jakiś 5-10 minutach robi się czarny ekran i gra się zacina... Nie można nic zrobić , poza spuszczenie gry do paska, co najlepsze nie jestem w stanie w żaden sposób juz gry zamknąć, nawet menadzerem zadań. Jedyne co zostaje to uruchomienie komputera ponownie.
Sprawdziłem już chyba wszystkie dostępne mi opcje, wszystkie sterowniki zostały zaktualizowane, zgodność plików również się zgadza. Nie wiem o co chodzi dlatego błagam o pomoc! :D
W razie czego działam na Windows 8.1.
Z góry dzięki za pomoc! #świeżaknaforum = )

pingwin245 Partyzant

16.02.2016 01:11    #1513     Sufler - Problemy techniczne - Problem ze zgrupowaniem
Przepraszam bardzo jeśli taki temat już się pojawił, ale mam problem przy wyborze kadry na zgrupowanie. Wybieram wszystkich automatycznie, pokazuje mi, że zgłoszonych będzie 35 graczy. Po czym w skrzynce w wiadomościach mam pokazane, że jedzie tylko 17 zawodników. Później już po rozpoczęciu zgrupowania przychodzą do mnie zawodnicy z pretensjami, że nie wziąłem ich na obóz. A na 100% ich wybierałem. Ktoś spotkał się już z tym problemem?

matmat Partyzant

Problem rozwiązany :) Dzięki

matmat Partyzant

FM 2016. Witam. Chciałem odświeżyć trochę temat. Mianowicie mam podobny problem tylko że sam do tego doprowadziłem. Podczas rozgrywki strasznie wkurzały mnie ciągłe oferty dla moich najlepszych zawodników i w końcu ustawiłem (nie pamiętam jak) automatyczne odrzucanie wszystkich ofert. No i teraz gdy chciałbym się pozbyć zawodnika to pomimo że jest na liście transferowej nie mogę go sprzedać bo ciągle oferty są odrzucane :/ nie mam bladego pojęcia gdzie to wyłączyć... przeszukałem już chyba wszystkie możliwe opcje i nic. Może ktoś miał podobny problem i mógłby poratować jakimś pomysłem jak to wyłączyć Uśmiech Będę wdzięczny.

matmat Partyzant

FM 2016. Witam. Chciałem odświeżyć trochę temat. Mianowicie mam podobny problem tylko że sam do tego doprowadziłem. Podczas rozgrywki strasznie wkurzały mnie ciągłe oferty dla moich najlepszych zawodników i w końcu ustawiłem (nie pamiętam jak) automatyczne odrzucanie wszystkich ofert. No i teraz gdy chciałbym się pozbyć zawodnika to pomimo że jest na liście transferowej nie mogę go sprzedać bo ciągle oferty są odrzucane :/ nie mam bladego pojęcia gdzie to wyłączyć... przeszukałem już chyba wszystkie możliwe opcje i nic. Może ktoś miał podobny problem i mógłby poratować jakimś pomysłem jak to wyłączyć :) Będę wdzięczny.

KingD99 Partyzant

14.02.2016 22:21    #1517     Sufler - Porady do gry - problem z nazwami zawodników
Zaczynam sobie grać w FM 2016, nazwy zawodników są ok, realne itp a po 2/3 tygodniach zmiana nazwisk, nawet nwm kiedy i są jakieś zagraniczne, narodowość nie zmienia się ale nazwy tak. Są nazwiska rodem z Azji, Ameryki Południowej :D

Ilsenthir Partyzant

14.02.2016 22:08    #1518     Sufler - Porady do gry - Kluby belgijskie
Witam
Mam dziwny problem z klubami belgijskimi. Otóż ich nazwy są spolszczone w tabeli np zamiast klubu Brugge wyświetla się nazwa Bruggia. podobnie jest z klubem Gent - Gandawa. Nie wiem skąd wziął się problem. Zmieniając język na angielski mam poprawne nazwy ale powrót do języka polskiego przemienia znów na "spolszczone" nazwy.
Czy ktoś miał podobny problem? z czego to wynika?

saharicus Partyzant

[quote="IamTheSwarn"]Bardzo ogólne pojęcie, polecam Alberto Paloschiego, mnie nie zawiódł. Do tego przeważnie Lamela ma problemy w Totkach i jest do wyciągnięcia za pół darmo, podobnie Yannick Carassco z Atletico[/quote]

Dzięki. A znasz może jakiegoś dobrego ŚO? - oprócz, Balanty, który już u mnie gra.

IamTheSwarn Partyzant

Bardzo ogólne pojęcie, polecam Alberto Paloschiego, mnie nie zawiódł. Do tego przeważnie Lamela ma problemy w Totkach i jest do wyciągnięcia za pół darmo, podobnie Yannick Carassco z Atletico

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution