Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Marcin22 Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
07.01.2009 18:11    #15091     Sufler - Porady do gry - Asystent trenera
[quote=handballer]Klub musi mieć większą reputację.[/quote]
Dzięki temu zatrudnisz większą liczbe trenerów/asystentów.
[quote=eMiKa] Wydaje mi sie ze jak rozbudujesz sobie baze treningowa to powinna sie zwiekszyc liczba trenerow.[/quote]

[quote=rakowiec89]
moge ci pomoc....tylko ze sa to kombinacje dla trenerow by mieli maximum gwiazdek czyli w tym przypadku 7 a zeby miec trenera z 5 6 gwiazdkami musi miec naturalnie nieznacznie mniejsza wartosc atrybutow....

trener od taktyki---->taktyka powyzej 18

trener od bramkarzy---->trening bramk. powyzej 18

trener od areobicu i sily----->sila powyzej 18

trener od defensywy---->defensywa na 18 i taktyka na 18,defensywa 19 a taktykę na 14,
defensywa 20 i taktyka na 10.(rozne kombinacje)

trener od panowania nad pilka----->18 technika 18 psychika,19 technika 14 psychika,
20 technika 10 psychika

trener od ataku----->18 atak 18 technika,19 atak 14 technika,20 atak 10 technika

trener od strzalow----->18 technika 18 atak,19 technika 14 atak,20 technika 10 atak

najtrudniej jest pozyskac trenera od stalych fragmentow----->
--Technika 17 Psychika i Atak tak aby z połączenia obu treningów wychodziło 39
--Technika 18 Psychika i Atak tak aby z połączenia obu treningów wychodziło 36
--Technika 19 Psychika i Atak tak aby z połączenia obu treningów wychodziło 33
--Technika 20 Psychika i Atak tak aby z połączenia obu treningów wychodziło 30

mysle ze pomoge nie tylko tobie ale i innym....[/quote]

korzystaj z innych wypowiedzi ;)

P.S. Już to gdzieś było ;):
http://www.cmrev(...)ow_.html

Przemu$^^ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

07.01.2009 12:04    #15092     Sufler - Porady do gry - nowy stadion
to Ci może pomóc -> KliK
wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach.

Wujek Przecinak Legenda Służb Wywiadowczych

Grupa: Ekspert
07.01.2009 00:42    #15093     Sufler - Porady do gry - nie ma talentów
[quote=voytekm]Witam starych wyjadaczy. Mam FM 09 i taki oto problem. Nie ma większości talentów opisywanych na tutejszej stronce. Mam wgranego patcha 02, resetowałem gierke i dalej nic. Mam wczytana największą baze danych i nie ma niektórych, a w sumie większości talentów opisywanych tutaj. Co jeszcze mozna z tym zrobić???[/quote]

Duza baza danych nie obejmuje wszystkich zawodnikó umieszczonych w grze.
Żeby mieć wszystkich zawodników trzeba wgrać plik retain -> http://rapid(...)ddt.html (odpowiednik ogromnej bazy danych). Niestety bardzo mocno spowalnia on grę.
Jest jeszcze jeden sposób. Jeżeli chcesz wszystkich zawodników z danego kraju, musisz zaznaczyć odpowiednią opcję przed rozpoczęciem nowej gry.

voytekm Partyzant

07.01.2009 00:20    #15094     Sufler - Porady do gry - nie ma talentów
Witam starych wyjadaczy. Mam FM 09 i taki oto problem. Nie ma większości talentów opisywanych na tutejszej stronce. Mam wgranego patcha 02, resetowałem gierke i dalej nic. Mam wczytana największą baze danych i nie ma niektórych, a w sumie większości talentów opisywanych tutaj. Co jeszcze mozna z tym zrobić???

Kash Przodownik pracy

06.01.2009 22:45    #15095     Sufler - Porady do gry - Dodatki a Steam
1. Nie powinno wpłynąć na płynność gry, bynajmniej nikt takich problemów dotychczas nie miał.
2. Jasne, że przez steam lepiej. Rejestracja tel. jest droga, niewygodna, poza tym na steamie same Ci się dodatki ściągają, co jest pewnym komfortem. Masz jeszcze uniloc, co wg. mnie teżj est dobre, bo grasz na takim patchu jakim chcesz.

[quote3=batata][quote=Kerry]A odinstalowując FM-a skasowałeś wszystkie pliki zamaskowane w Moich Dokumentach? Jak usuniesz FM-a, folder Sports Interactive zostaje. Nie wiem, czy to ma jakieś znaczenie, ale może.[/quote]
Tak współpracowniku od najlepszych talentów :) Usunąłem wszystko z all users/dane aplikacji/FM.
[quote2=Marcin22][quote=Kerry]A odinstalowując FM-a skasowałeś wszystkie pliki zamaskowane w Moich Dokumentach? Jak usuniesz FM-a, folder Sports Interactive zostaje. Nie wiem, czy to ma jakieś znaczenie, ale może.[/quote]
To ma jakieś znaczenie, bo wiem, że np. jak miałem problem z przeglądarką, jakiś błąd się wyświetlał i przeisntalowałem to nie to nie zmieniło, potem znów odinstalowałem usunąłem foldery z Program Files i zainstalowałem i było już dobrze.
[/quote2]
Robiłem tak x razy.[/quote3]
To juz nie wiem ;/

batata Przodownik pracy

[quote=Kerry]A odinstalowując FM-a skasowałeś wszystkie pliki zamaskowane w Moich Dokumentach? Jak usuniesz FM-a, folder Sports Interactive zostaje. Nie wiem, czy to ma jakieś znaczenie, ale może.[/quote]
Tak współpracowniku od najlepszych talentów :) Usunąłem wszystko z all users/dane aplikacji/FM.
[quote2=Marcin22][quote=Kerry]A odinstalowując FM-a skasowałeś wszystkie pliki zamaskowane w Moich Dokumentach? Jak usuniesz FM-a, folder Sports Interactive zostaje. Nie wiem, czy to ma jakieś znaczenie, ale może.[/quote]
To ma jakieś znaczenie, bo wiem, że np. jak miałem problem z przeglądarką, jakiś błąd się wyświetlał i przeisntalowałem to nie to nie zmieniło, potem znów odinstalowałem usunąłem foldery z Program Files i zainstalowałem i było już dobrze.
[/quote2]
Robiłem tak x razy.

[quote=Kerry]A odinstalowując FM-a skasowałeś wszystkie pliki zamaskowane w Moich Dokumentach? Jak usuniesz FM-a, folder Sports Interactive zostaje. Nie wiem, czy to ma jakieś znaczenie, ale może.[/quote]

batata Przodownik pracy

[quote=Kash]A próbowałeś wpisywać tą komendę?
http://www.cmrev(...)ml_.html[/quote]
Tak i wyskakuje mi Określona w polu docelowym nazwa "Football" jest nieprawidłowa.

Kash Przodownik pracy

A próbowałeś wpisywać tą komendę?
http://www.cmrev(...)ml_.html

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution