Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

rooney Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
09.01.2009 21:42    #15071     Sufler - Porady do gry - Mecz
witam panowie. Gram na laptopie i powyzszy problem doprowadza mnie do szalu.
MAM Viste , home premium, intel core duo 2ghz, 3gb ram , nvidia geforce9200m . zainstalowalem sterowniki najbardziej aktualne ze strony hp, direct x i net frameworka 3.5. nic to nie dalo.gra sie zawiesza przy wejsciu do meczu.mam oryginal, wersja angielska.pozdrawiam

papa81 Partyzant

Witam
Panowie mam problem bo za bardzo nie wiem jak mam dopisac gdzie ?W linijce gdzie jest element docelowy nie daje rady pomocy!!!!!!!

erykadamczyk@wp.... Partyzant

09.01.2009 16:29    #15073     Sufler - Porady do gry - Prezes
Fakt, grałem bie teraz ManCity (chciałem sobie raz w życiu poszaleć). W pierwszym onkie jest 220mln $ na transfery. Po sezonie dostałem znowu 220$ na transfery. Wszystko wydałem, kasa wskoczyła mi na minus 100 mln $. Więć "wśród powszechnych pomruków zazdrości" Prezes przelał na klubowe konto 160 mln $ i znowu byłem na plus. I jedyny problem to taki że najlepsi nie za bardzo chcą przychodzić, mimo że reputację mam kontynetalną (2 miejsce w lidze). No i się znudziłem :)

vioslo Partyzant

09.01.2009 15:17    #15074     Sufler - Porady do gry - 2 obywatelstwa
Gram w to od cm 03/04 to już jakiś czas i nigdy nie było problemu jak zawodnik sam se wybrał ze chce reprezentować przykładowo brazylie to wiadomo ze nie było szans żeby go powołać nawet gdy w niej nie zagra do końca kariery ale jak zawodnik miał 2 obywatelstwa i nie wybrał reprezentacji dal której chce grac to nie było żadnego ( wcześniejsze wersje fm 2008 itd ) problemu żeby go powołać. Kolejny bug?

chmieluk Partyzant

09.01.2009 14:18    #15075     Sufler - Porady do gry - Kontuzje
ja nie mam problemów z kontuzjami, a trening mam ustawiony na wysoko

armbi Partyzant

09.01.2009 14:17    #15076     Sufler - Porady do gry - Jak gracie???
Witam mam pytanie, takie trochę sondażowe. Gram w FM'a baza danych ogromna, 5 lig grywalnych na pliku DDT retain, mecze oglądam w trybie 3D - akcje rozszerzone i problem jest taki, że rozegranie sezonu zajmuje duuuużo czasu. A nie są to czasy ogólniaka, gdzie człowiek grał od ostatniego dzwonka w szkole do późnej nocy. Wielu z Was też pewnie nie ma zbyt wiele czasu. Z tym, że taka konfiguracja gry pozwala mi najbardziej cieszyć się transferami, przeglądaniem klubów, wyników, a jeśli chodzi o mecze to tylko akcje rozszerzone dają czas aby porządnie analizować taktykę i przebieg meczu... Wiem, że wielu z Was powie: kup lepszą maszynę, ale moja nie jest najgorsza ( c2d e6550, 2GB RAMu, GeForce 8600GT), a zmienjszenie bazy danych czy ilości lig popsuje mi rozgrywkę.

Stąd mój sondaż:

1. Jaka konfiguracja gry (baza danych, ilość lig)
2. Jak oglądacie mecze (akcje kluczowe, rozszerzone)
3. Ile dziennie gracie i ile mniej więcej zajmuje wam rozegranie sezonu.

Dzięki maniacy :D

dull Młody aktywista

08.01.2009 19:59    #15077     Sufler - Porady do gry - Wypłata dywidend
[quote=Adio28]Witam ! Mam taki problem odnośnie z tymi dywidentami...Moj klub generuje około 13 mln przychodów rocznie.Przychody głównie z biletów,ze zwycięstw i remisów w Lidze mistrzów.Po czym, po roku okazuje się,że muszę wypłacić aż 12.5 mln dywidendy akcjonariuszom ;| ? Oco dokładnie w tym chodzi ?? Dlaczego tak dużo ?? A no i jesli chodzi o przychody od sponsora to krucho.Wraz ze wzrostem reputacji klubu sponsorzy płacą tyle co zawsze...Występuje w kazdym roku w LM,czasami wychodze z grupy...a po sezonie okazuje się,że drugoligowe Zagłębie Lubin ma nwjiększe przychody od sponsora spośród wszystkich klubów...Żenada[/quote]

Pierwsza część pytania dotyczy mojego zawodu, także postaram się wytłumaczyć w najprostszy sposób. Mianowicie :
Klub który prowadzisz to spółka akcyjna, która została założona -( objęcie akcji spółki) - przez konkretne osoby tj. założycieli. Założyciele Ci przez zawiązanie spółki stają się jej współwłaścicielami - akcjonariuszami.
W skrócie mówiąc, gdy spółka (klub piłkarski) generuje zysk akcjonariusze w stosunku do posiadanych akcji otrzymują udział w tym zysku poprzez wypłatę dywidendy. To jest forma wypłaty wynikającej z posiadanych udziałów. Ważne jest, iż kwota wypłacana akcjonariuszom nie może przekraczać zysku osiągniętego przez spółkę (klub w tym wypadku) za ostatni rok obrotowy. Mam nadzieję, że troszkę wytłumaczyłem...

Flame333 Partyzant

Właśnie, jest jakiś alternatywny link? Bo mam ten sam problem jak kurupt.

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

08.01.2009 17:59    #15079     Sufler - Porady do gry - Śmierć piłkarzy
[quote3=klim1981][quote2=Głosik][quote=Dawid229]A mozliwe jest zeby trener lub menadzer zmarl z powodu duzego wieku ?[/quote]
nie... na moim save przyszłosci do FM-a 08 w 2110 menedżer miał ponad 140 lat :P[/quote2]

Wow niezła kariera O_O :P Niech no zgadnę ten 140 latek to ... Sir Alexs F. ? :P[/quote3]
to kariera zrobiona na holidayu ;)

http://www.cmrev(...)200.html

jakby ktoś był zainteresowany na którejs stronie tematu zamiescilem link

piszkoo_ Partyzant

08.01.2009 17:56    #15080     Sufler - Porady do gry - Problem z uruchomieniem gry .
Wszystko mam zainstalowane . Takowy problem wystepuje i z latka 8.1 i z 8.2 i bez latki .

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.