Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

klepcio Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
17.01.2009 21:15    #15021     Sufler - Porady do gry - Kuriozalny problem ze sponsorem
Witam. Mam rok 2021. Prowadzę Huddersfield. W ostatnim roku udało mi się po raz pierwszy wygrać Premiership. W poprzednich kilku latach też byłem w czołówce. Kończył mi się kontrakt ze sponsorem wynoszący 200 tys. euro rocznie. Liczyłem na kilkukrotne pomnożenie tej kwoty. A tu zonk. Nowy kontrakt na pięć lat - także na 200 tys. Jest jakiś sposób, żeby wpłynąć na wysokość umowy, żeby była wyższa?

Załączam obrazek.

onejoke Młody aktywista

17.01.2009 18:28    #15022     Sufler - Porady do gry - Gra nie odpala się
Mam problem. zainstalowałem fm-a 09 na innym kompie aktualizacja poszła ok, ale przy włączaniu gry występuje błąd windowsowy. spotkał się ktoś już z tym i co trzeba zrobić żeby było dobrze

PS : na moim kompie działa

batata Przodownik pracy

17.01.2009 11:27    #15023     Sufler - Porady do gry - Wygasajacy kontrakt

tinpex Partyzant

17.01.2009 11:26    #15024     Sufler - Porady do gry - Wygasajacy kontrakt
nie wiem dlaczego, ale angielskie kluby nie mogą oferować tak kontraktów zawodnikom z tej samej ligi, też miałem taki problem i chyba trzeba poczekać aż będzie do zakończenia miesiąc albo 3, ale nie pamiętam dokładnie, bo grałem w Anglii dawno już.

tinpex Partyzant

17.01.2009 11:20    #15025     Sufler - Porady do gry - edytor FM2009
witam, mam problem ze znalezieniem edytora.. FM zainstalowałem przez Steam'a no i na dysku nie mam nigdzie żadnych plików, jedynie w dokumentach taktyki, save'y itp. a skrótu do edytora nigdzie nie ma... jest jakiś sposób żeby go uruchomić/ściągnąć?

batata Przodownik pracy

16.01.2009 22:57    #15026     Sufler - Porady do gry - Error
http://www.cmrev(...)ml_.html
Może to pomoże. A jak nie, to zastosuj moją metodę. Zrób nowego użytkownika w Windowsie i na nim graj w FM-a :]

Dawus Partyzant

16.01.2009 22:52    #15027     Sufler - Porady do gry - Error
Witam, mam taki problem gdy próbuje włączyć fm napotykam bład,pojawia się tabelka o treści : not well formed (invalid token) at line 1 of last_saved_game.xml. Czy ktoś wie jak można go zlikidować oraz co jest jego przyczyną.... bardzo prosze o pomoc

Lucasinho Ekspert

Grupa: Ekspert
Tak, ale mi to wlasnie nie dziala! W tym jest problem :/
lucasinho.blox.pl

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

Ale zależy w jakim sensie. Jeśli chcesz w ogóle dodać obraz to wrzucasz obraz np. na fotosik. Potem klikasz na niego prawym i bierzesz KOPIUJ ADRES OBRAZKA.
W manifestach klikasz na INSERT IMAGE (ikonka na samym dole po prawej) i w pole wklejasz adres.
Tylko pamiętaj nie ADRES STRONY tylko ADRES OBRAZKA.
Każdy miał na początku z tym problemy. I ja i Łukasz ;>

Lucasinho Ekspert

Grupa: Ekspert
Jak w temacie - mam problemy z dodawaniem obrazów w manifestach. Mieliscie tez takie problemy?
lucasinho.blox.pl

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.