Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

slake1 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Zazwyczaj gram taksą "32" lub "Polat". Główne skrzypce grają ofensywni pomocnicy. Z reguły to pod ich strzałach z dystansu padał grad bramek. Od 5 meczy - totalna klapa. Piłki lecą jak balony, nawet nie w światło bramki tylko po autach. Pozycje OPŚ zajmują M. Fernandez, R. Majewski i T. Kross.
W czym może tkwić problem? Słaba dyspozycja?

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

20.01.2009 19:07    #15002     Sufler - Porady do gry - Bramkostrzelność
No co żaden argument ;) Mnie z Evertonu też nie chcieli i wzięli Michniewicza :| TO już żaden problem ni nic...

A Villa? Może dałeś mu złe ust. indywidualne

raca Partyzant

20.01.2009 18:58    #15003     Sufler - Porady do gry - Bramkostrzelność
Dobra, Ibra zaczoł strzelać, zaczołem grać taktyką Diamond, tyle że bez strzałek. Torres od czasu do czasu, Villa nic nie może strzelać. Wypożyczyłem go do Realu na sezon i tam dużo strzelał. Duet Zlatan-Torres zawsze się udawał, jednak Villa-Zlatan lub Villa-Torres nigdy. Jeśli Villa nie gra z żadnym z nich to jakoś lepiej gra. Nie mają ze sobą problemów bo sprawdzałem w FMM a nawet Torres z Villą się lubią.
Jeśli ktoś ma podobny problem .. nie ma na to rady, raczej trzeba przeczekać. Jednak z Villą czekam 3-ci sezon i nic. Chłopak strzela jedynie słabym drużynom. Z aklimatyzacją nie ma problemów bo nic nie było że się nie zaaklimatyzował. Hiszpanów mam takich: Iniesta, Torres, Ramos, Silva, Casillas.
No i jeszcze jedno, dlaczego nie mogę przejąć reprezentacji Polski, pobawiłem się w FMM i wkońcu Leo poleciał, ja złożyłem wniosek i jednak innego zatrudnili. 2x lige zdobyłem, 1 LM i 2 puchary a zatrudniają jakiegoś słabeusza ..

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

To gratuluje. Miło było Cię poznać.
A nawiasem: Nie da się nic zrobić.

http://www.cmrev(...)cza.html

boskiszwed Partyzant

jak już tłumaczyłem w poprzednich postach to jest pierwszy sejw jaki kiedykolwiek robiłem w FM09 i jeśli zacznę grę od nowa i w pewnym momencie bedzie musiało dojść do tego że ją zapisze to ten zapis też mi padnie, z reszta jak każdy który zrobie w tej grze. Więc od początku kiedy miałem styczność z FM 09 nie mogłem wczytywać zapisanej gry ŻADNEJ!!
Nigdy sie tak nie zdarzyło(wFM 09) że wczytała mi sie zapisana gra.
Jaśniej już chyba tego problemu nie wytłumaczę.
Chodzi o to że skoro nie mogę wczytywać sejwów to nie moge grać
Każdy zapis który zrobie się nie wczyta!!

Kajti Partyzant

20.01.2009 17:10    #15006     Sufler - Porady do gry - Pomysł na kariere.
Na wstępie powiem ze chyba to nie jest temat na suflera więc prosiłbym o podanie jakiejj strony gdzie jest fajne forum i mozna pogadać z innymi o karierach. Mam problem bo nie wiem kim zagrać. Chciałbym jakies duze wyzwanie. Jaki klub proponujecie? Z góry dziękuje za pomysły.

boskiszwed Partyzant

aha przypominam że to nie jest tak że sobie grałem, sejwowałem i nagle po którymś tam sejwie nie mogę go wczytać, u mnie problem jest tego typu że zaczynając grę, zapisuje ją le juz do tego sejwa wrócić nie moge. Jesli zrobiłbym 20 sejwów na różnych partycjach i w różnych katalogach to i tak efekt byłby ten sam mianowicie taki ze wczytując gre pojawiłby sięi komunikat "zapisana gra nie została wczytana". Więc krótko mówiąc grać moge w FM09 no ale musiałbym mieć gre włączoną 24h żeby uniknąć zapisywania gry
Z tego co się orientuje to w świecie FM był opisywany przypadek związany z tym komunikatem, lecz ja mam problem innego typu wiec nie moge wrócić do wcześniejszeo sejwa(jak to było opisywane w innym poście) bo taki nie istnieje i nie bedzie istniał do momentu kiedy problem zostanie rozwiązany

boskiszwed Partyzant

a mógłbyś przytoczyć co cała FMowa Polska może powiedzieć o tym problemie.
wybacz że nie nadążam za "tą Polską" :)

slake1 Partyzant

Chcę usunąć go tylko raz. Wiem, że dało się tak zrobić w edytorze wbudowanym w FM, ale obecnie nie ma takiej możliwości..

Po przejściu nie ma żadnego problemu, zależy mi jeszcze aby zrobić to jak najszybciej. Wtedy ofertę zdążą złożyć kluby zagraniczne, bo do czerwca mogą już nie być zainteresowani.

dawidmanutd Partyzant

20.01.2009 12:16    #15010     Sufler - Porady do gry - kontuzje i szybkosc gry pytania
Problemu z kontuzjami nie miałem, aczkolwiek czas oczekiwania w FM2009 jest tragiczny...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.