Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Elder Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
19.02.2016 10:09    #1501     Sufler - Inne - Zapalenie ściegna po dłuższej kontuzji
W tym temacie http://commu(...)t-injury na forum si jest wyjaśnienie podobnego problemu z powikłaniami.

Ilsenthir Partyzant

19.02.2016 09:23    #1502     Sufler - Inne - Zapalenie ściegna po dłuższej kontuzji
czy ktoś miał podobny problem ?

tabuś Partyzant

18.02.2016 19:13    #1503     Sufler - Porady do gry - Zablokowany suwak treningu
Otóż kupiłem sobie fm 2016 z bratem założyłem się,że gramy 10 sezonów od 0 tyle,że mam problem,bo suwak w treningu
o nazwie (Planowanie) jest zablokowany szukałem w obowiązkach,ale nigdzie nie ma tego.
Z góry dzięki za pomoc

[A. De Raph: panie, naucz się pan tytułować tematy!]

RaaveK Partyzant

18.02.2016 18:26    #1504     Inne - Sport - Bukmacherzy - typy i analizy
Co sądzicie o czymś takim ?

http://imgur.com/k16vMyi

Planuję zagrać te 3 spotkania Bundesligi na 1 kuponie + Barca, Atletico i Juve na 2 kuponie.
Bayern - oglądam sporo ich spotkań i ostatnio naprawdę grają bardzo przeciętnie, a do tego Darmstadt będzie się całe spotkanie bronić i ciężko będzie ich przejść. Stuttgart - ostatnio bajeczna forma, ale tracą jednak bramki, co skutkuje tym typem. A Schalke przeplata słabe występy z dobrymi, jednak mogą mieć poważne problemy, jak ostatnio z Mainz, gdzie wogóle nie istnieli. BvB - oglądam każde spotkanie tego zespołu. Forma jest wyborna, tracimy mało bramek, a z takim rywalem jak Leverkusen będzie więcej szans na kontraataki, które mogą zadecydować o zwycięstwie BvB.
Atletico - tracą bramki bardzo rzadko, zresztą tak samo Villareal. Przewiduję przede wszytkim rozwazną grę w obronie. 1/2;0 dla Atletico. Barca - wygrać, wygrają, ale czy stracą bramkę ? Z Las Palmas wydaje mi się, że zachowają czyste konto. Juve - idą jak burza, tracą mało bramek, Bologna ostatnio w formie, ale jednak ze Starą Damą nie daję im żadnych szans.
Ktoś, coś ? Jakieś poprawki albo ciekawe propozycje spotkań, które możliwe ze przeoczyłem ?

matkien Partyzant

16 odcinek w końcu na kanale... z małymi problemami technicznymi..
Zapraszam do oglądania.
https://youtu.be/KevgwlegQno

czeczenito Partyzant

17.02.2016 22:35    #1506     Sufler - Porady do gry - Problem w czasie gry
Witam, pisałem już w innej grupie ale niestety nikt nie odpowiedział , a mam problem, którego nie potrafię rozwiązać.
Mianowicie, gra wyłącza mi się sama po kilku minutach gry, tzn. włącza się czarny ekran i da się jedynie zrzucić ją do paska i uruchomić komputer ponownie, bo nawet się nie da jej już zamknąć.. :(
Wszystkie programy systemowe są zaktualizowane, używałem do tego Driver Booster 3, używam system Windows 8.1.
Bardzo proszę o pomoc! :)

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
Sprawdź spójność plików na Steam. Tutaj -> http://www.cmrev(...)em_.html dowiesz się jak to zrobić.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

Samsung84054 Partyzant

Mam problem, a mianowicie zamiast np. "gwiazda większości zespołów ligowych" wyskakuje coś w stylu *483597* ?
Wiecie jak to naprawić? Tworzę nową grę, przez 2-3 dni jest spoko, a dzieje się to.
Poza tym nie mogę wczytać żadnego zapisu. Czym może to być spowodowane? Niedawno jeszcze działało to normalnie :/

pingwin245 Partyzant

17.02.2016 13:35    #1509     Sufler - Porady do gry - Problem ze zgrupowaniem
Przepraszam bardzo jeśli taki temat już się pojawił, ale mam problem przy wyborze kadry na zgrupowanie. Wybieram wszystkich automatycznie, pokazuje mi, że zgłoszonych będzie 35 graczy. Po czym w skrzynce w wiadomościach mam pokazane, że jedzie tylko 17 zawodników. Później już po rozpoczęciu zgrupowania przychodzą do mnie zawodnicy z pretensjami, że nie wziąłem ich na obóz. A na 100% ich wybierałem. Ktoś spotkał się już z tym problemem?

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
16.02.2016 16:43    #1510     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
To dowód na Twój rozsądek. Tutaj bez problemu możesz publikować swoje blogi i nikt nie będzie Cię prześladował.

Jednak znając to jaką przyjemność mahdi czerpie z kasowania kont dziwi mnie, że nie poprosił o usunięcie swojego konta z FM Rev - tym bardziej, że wielokrotnie odnosi się do tego serwisu z pogardą. Myślę, że nie skasował choćby swojego bloga, dlatego że służy mu on do promocji swojej osoby oraz MFM. Różnie można oceniać taką postawę, ale wydaje mi się, że nie zrobił tego właśnie ze względów "marketingowych".
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution