Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Marcin22 Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
22.01.2009 09:00    #14991     Sufler - Porady do gry - Jak usunąć szaraki ze składu?
To gra decyduje kiedy się pojawią i znikną. Niestety... Ale oni są tylko jak gra zauważy, że masz problemy kadowe (kontuzje, kartki) i wtedy Ci ich daje. Najlepiej nie zwracaj na nich uwagi :). Chyba, ze są dobrzy.

Pabatrl Partyzant

22.01.2009 01:26    #14992     Sufler - Porady do gry - Scouting
Mam pewien problem. Nie mam możliwości wysyłania scoutów poza granice naszego kontynentu. Gram już 3 sezon Śląskiem Wrocław. W pierwszym sezonie zdobyłem mistrzostwo Polski, w drugim zaś udało mi się zakwalifikować do LM i zwyciężyć w Pucharze Polski. Mój stan konta opiewa na jakieś 30 mln zł.Wydaje mi się, że reputacje mam wporządku, a pieniądzy na takie wyprawy powinno wystarczyć. I mam pytanie, czy kiedykolwiek mój scout będzie mógł poszukać zawodników poza Europą??

p0rnstar Partyzant

Jesli save i gra chodza u Twojego brata a u Ciebie nie to watpie zeby byl to problem z CD.
Moze wina lezy po strone systemu operacyjnego ? Ewentualnie mozesz sprobowac z XP SP2.

omega Młody aktywista

Skoro oryginal to jaki problem reklamowac w CDPROJEKT? Byc moze plyta ma jakas wadliwa instalacje ktory generuje blad gry. Na instrukcji masz jumer do CD Projektu zadzwon i sie dowiedz.

boskiszwed Partyzant

[quote2=Veni][quote=boskiszwed]
Idę sie wieszać bo życie bez FM-a jest nijakie!!!
No chyba że sie znajdzie jakaś osoba o niewyobrażalnej wiedzy i umiejętnościach, co będzie wiedziała w czym problem.

POMOCY!!!![/quote]

Pisząc w ten sposób jesteś nie fair wobec innych osób bywających na tym serwisie. Albo rozwalił ci się Save, albo...
[/quote2]
Wybaczcie
Chodzi o to że każdy Save mi sie rozwala

Veni Partyzant

[quote=boskiszwed]
No chyba że sie znajdzie jakaś osoba o niewyobrażalnej wiedzy i umiejętnościach, co będzie wiedziała w czym problem.

POMOCY!!!![/quote]

Pisząc w ten sposób jesteś nie fair wobec innych osób bywających na tym serwisie. Albo rozwalił ci się Save, albo...

boskiszwed Partyzant

zainstalowałem grę przez steam ale to też nic nie pomogło, powoli zaczynam wątpić w to że ktokolwiek jest mi w stanie pomóc :(

POMOCY!!!!

Abramis Partyzant

21.01.2009 08:29    #14998     Sufler - Porady do gry - CA a atrybuty
Czyli są jednak ogromne różnice pomiędzy 8.02 a 9.0.2. Ja nie obalam niczyjej teorii tylko stwierdzałem fakty do jakich doszli matematycy na forum SI, większość z nich co liczyła dla FM 08 to ludzie pracujący jako statystycy, więc ciężko pisać tutaj o mitach. Tam się wypowiedzieli ludzie z SI i określili temat jako ACE topic.
Sam mam studia w podobnym kierunku i posiadam na ten temat wiedzę. To co pisali jest prawdopodobne. Teraz jedynie zastanawiam się jak najszybciej przerzucić zawodników z edytora do excela by zacząć robić przeliczenia. Ręczne wklepywanie może zająć wieczność. Głównym problemem będą na pewno atrybuty losowe i nie wiem czy nie skorzystać z Genie Scout'a by spisać atrybuty. Teraz należy wykonać badania dla 9.0.2. Niedługo zapewne pojawi się kolejny patch, który znów coś zmieni więc jak nawet zrobię wyliczenia to mogą być mało warte dla grających na nowym patchu.

brutalny_kazik Żołnierz frontu ideologicznego

20.01.2009 22:07    #14999     Sufler - Porady do gry - Dodatkowe tła
Witam,mam problem.Lubię mieć zmienne tła,a tych w 01/02 zbyt wielu nie ma i po pewnym czasie się nudzą.Szukam tego typu lub poradnika,jak samemu stworzyć i dodać do gry (widzałem załączony edytor,ale nie łapię o co w nim chodzi. A może te backgroundy dochodzą po jakimś patchu (gram na czystej wersji) ?

kuab Żołnierz frontu ideologicznego

Problem może tkwić w motywacji, albo np. w przemęczeniu. Postaraj się odrobinę zmienić taktykę, może pomoże wymiana pozycji w ustawieniach indywidualnych.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.