Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Aroux Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
23.01.2009 07:34    #14981     Sufler - Porady do gry - Jak usunąć szaraki ze składu?
Podpisałem kontrakt z 3 szarakami, za każdym razem zostawiając ich w I składzie. Pojawiali się nowi.

Z urlopem też już próbowałem.

Kombinowałem nawet ze zmianami statusów zawodników w drużynie.

Niestety za każdym razem z takim samym efektem.

Ostatnia rzecz jaką zrobiłęm to wywaliłem wszystkich do rezerw i w I składzie zostali tylko dwaj szaraczki. Nie pojawili się nowi jako uzupełnienie składu, byli tylko ci dwaj.

Próbowałem w U-18 sprawdzić jak działają szaraki - czy nie pojawił się jakiś problem. Jak przenosiłem zawodników z U-18 do rezerw to wtedy sukcesywnie pojawiali się szarzy jako uzupełnienie składu i wygląda na to, że tam działa to bez problemu.

omega Młody aktywista

22.01.2009 22:45    #14982     Sufler - Porady do gry - Kopiowanie orginalnej płyty
przexciez CDP wymienia za darmo nosniki wiec co za problem?

crimson Partyzant

22.01.2009 21:39    #14983     Sufler - Porady do gry - Kopiowanie orginalnej płyty
Witam, mam problem, otóż moja oryginalna płyta FM08 jest już troche porysowana i boje się, że pewnego dnia po prostu ją szlak trafi i chciałbym zrobić sobie kopie dla bezpieczeństwa.

Mam na kompie program Nero do przegrywania ale pewnie sam nie wystarczy bo muszą być jakieś zabezpieczenia, więc czego użyć żeby móc przekopiować płytę? Jeszcze raz zaznaczam, że to ma być kopia 'na wszelki wypadek' i tylko dla własnego użytku.

Grzelo Partyzant

Grupa: Ekspert
legia.com | kgrzelak.salon24.pl

Marcin22 Żołnierz frontu ideologicznego

22.01.2009 19:17    #14985     Sufler - Porady do gry - Pojawiający się piłkarze
Oni są "szarzy", tzn. ich nazwiska? Jeśli tak to oni pojawiają się jak masz problemy kadrowe, kontuzje, kartki, oni sam znikają jak problemy się rozwiązują. Wyszukiwarka nie gryzie, nie je, nie bije.

http://www.cmrev(...)du_.html

oj, chyba się myliłem ;). Jesli tak to sorki.

super_zizou Partyzant

22.01.2009 19:12    #14986     Sufler - Porady do gry - Pojawiający się piłkarze
Siema,

Mam problem z najnowszym FM'em v 9.2.0. Otóż w moim klubie, a gram Hiszpańskim Atletico zaczęli się pojawiać piłkarze, którzy niby przyszli do mnie z wolnego transferu.

Najgorsze jest to, że miał podpisany kontrakt na 5 lat i dostawał 180 tys E na miesiąc! Ale cóż- pomyślałem, że w takiej sytuacji użycie Edytora jest jak najbardziej usprawiedliwione i skróciłem temu grajkowi kontrakt- odszedł po trzech dniach pobytu w klubie.
Wszystko było Ok, aż przed kolejnym meczem ujrzałem kolejnego, nowego patałacha (z całym szacunkiem dla jego umiejętności- 68 i potencjału- 82)!!! Znowu skróciłem mu kontrakt i odszedł po kilku dniach.
Kolejny mecz- i sytuacja się powtarza! Tym razem zmieniłem taktykę; ustawiłem w edytorze, że grajek zarabiał 100 E na miesiąc i postanowiłem go zostawić w klubie. Myślałem, że to pomoże rozwiązać problem.
Otóż nic bardziej mylnego! Po kolejnym meczu pojawił się w moim zespole następny Rasiak (z całym szacunkiem)! Z kontraktem na poziomie 280 tys. E!!!
Spadłem z fotela! Nawet ten wątek piszę siedząc na dywanie i nie podnosząc się od dobrych kilkunastu godzin!

Wydawało mi się, że kiedyś ktoś opisywał na Suflerze ten sam problem, ale nie udało mi się znaleźć tego tematu...

Czy ktoś potrafi rozwiązać ten problem?

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

Malkovic Partyzant

22.01.2009 17:41    #14988     Sufler - Porady do gry - Jak usunąć szaraki ze składu?
Lepiej dowiedzieć się wszystkiego o problemie i o tym co zostało już zrobione niż próbować leczyć pacjenta "na chybił trafił"

kruger1985 Partyzant

1. Nie używam steam ;p
2. Ja już zainstalowałem grę na 4 komp i chodzą bez płytki a aktywacje wybrałem tą druga online.
3. Przy aktywacji tej drugiej internetowej (nie steam) przy każdej instalacji na nowym komp podajesz klucz ten sam i aktywacja przechodzi bez problemu.

Pzdr

Aroux Partyzant

22.01.2009 09:20    #14990     Sufler - Porady do gry - Jak usunąć szaraki ze składu?
Sęk w tym, że żadnych problemów kadrowych nie mam. Jest 3 lipca. Jeden zawodnik na kadrze, żadnych kontuzji. Nawet przeniosłem kilku następnych zawodników, aż pokazał się po prawej stronie pasek do przesówania.
Może to cholera jakaś dalsza rodzina prezesa, czy adoptowane dzieci.

Chcę ich usunąć, bo denerwują dwie takie łajzy w składzie.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.