Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

batata Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
24.01.2009 21:00    #14971     Sufler - Porady do gry - Gotowe szablony fejsów (fm09)

Razor Partyzant

24.01.2009 18:40    #14972     Sufler - Porady do gry - Zdjęcie menadżera
aha no tak dzięki problem rozwiązany :) wystarczyło opuścić kreatora :) ale i tak dzięki za zainteresowanie

Razor Partyzant

24.01.2009 18:36    #14973     Sufler - Porady do gry - Zdjęcie menadżera
No i właśnie tu jest problem, bo nie widzę nigdzie przycisku, którym mógłbym zaimportować zdjęcie (mówię o kreatorze). Mógłbyś mi podpowiedzieć? Bo szukam już z 20min i albo jestem ślepy, albo nic takiego nie widze. Co do facepacka to przypadkiem, aby przypisać obrazek do piłkarza nie trzeba zdeklarować jego ID w pliku config? A w przypadku gracza chyba o żadnym ID mowy nie ma? ;)

klim1981 Żołnierz frontu ideologicznego

24.01.2009 12:55    #14974     Sufler - Porady do gry - Problem z kartkami
Wiem że są ukryte atrybuty odpowiedzialne za mój problem. Tylko co ja na to poradzę - bez używania edytora ? Odbiór Normalny, lub Lekki jak któryś dostanie żółtą kartkę.

Edit. Kolejny mecz rozegrany, kolejny mecz kończę w 9, Levi Brooks - czerwona za próbę wymuszenia karnego, Leo Blackman - pociągnął z byka bramkarza przeciwników przy rzucie rożnym - :/

klim1981 Żołnierz frontu ideologicznego

24.01.2009 12:00    #14975     Sufler - Porady do gry - Problem z kartkami
Prowadzę Hyde Utd. (patch 9.0.2) obecnie Coca Cola 2 i mój Prob. polega na tym że nie mogę poradzić sobie z kilkoma niesfornymi piłkarzami, i ich niesportowym zachowaniem tzn kartkami. Moja drużyna po rozegraniu 24 kolejek ligowych złapała 13 czerwonych kartek, a w zasadzie 90% z tych kartek przypada na 4 zawodników. Wszyscy to zawodnicy "wyprodukowani" przez grę.

Nick Keen (OŚ) A(gresja) 15, D(eterminacja) 19, O(panowanie) 13, W(aleczność) 12 - 7 ż(ółtych) 2 cz(erwone) kartki

Danny Krol (OŚ) A 16, D 16, O 6, W 17 - 8 ż, 3 cz kartki

Leo Blackman (DP, OPLŚ) A 12, D 14, O 16, W 19 - 8 ż 3 cz kartki

Levi Brooks (OPP) A 12, D 16, O16, W 16 - 1ż 3cz kartki

Dostają dotkliwe kary finansowe (które akceptują), opierdzielam ich w mediach za brutalną grę, przerzucam czasowo do rezerw. Wracają do składu 1-2 mecze i kolejna czerwona kartka.Odbiór stosuje normalny, rzadko kiedy stosuje pressing. Już nie wiem co robić Help ...

Ach praktycznie wszystkie czerwone są za zagrania typu ktoś kogoś pociąnoł z łokietka, z dyńki itp.

goregli Partyzant

24.01.2009 07:51    #14976     Sufler - Porady do gry - Sprawa Crouch'a
Zauwazylem mala .... nieprawidlowosc ?! .... otoz, zaczalem sobie sezon Portsmouth i chcialem sie pozbyc co poniektorych pilkarzy, ktorzy nie pasowali mi do koncepcji gry ... pierwszym takim delikwentem byl Mr. Peter Crouch ... reprezentant Anglii jest wyceniony na 11 mln Euro ... zeby sie go szybko pozbyc zaproponowalem go klubom za 8 mln....nikt go nie chcial ... ok ! ... 6 mln - nikt .. ok ...5 mln - nikt .... zdesperowany podalem cene 2,5 mln ... i znowu nikogo .... zszedlem az do 1 mln .. i znowu nikt go nie chce ... trudno w to uwierzyc, ale podalem cene 0 ( slownie zero ) i znowu nikt nie chce go zakupic ... pomyslalem ze to moze wina kontraktu, ktory wyhcodzi jakies 50 tys na miesiac plus dodatki ... ok ...ale dlaczego nikt nawet nie sprobowal go kupic ?! .. slyszalem, ze w najnowszej czesci nie bedzie problemow ze sprzedarza pilkarzy ... co jest nie tak ?!

michaeel Przodownik pracy

Tu masz szczegółowe wymagania gry:
http://www.gram.(...)p?g=2419
Może coś Ci to pomoże.
Ja miałem przez wiele lat do czynienia z tą kartą i wydaje mi się, że 2D powinno pójść. Oczywiści bez najnowszych sterowników się nie obejdzie.

kamyk99 Partyzant

Czesc,

Wyskakuje mi blad "Wystąpił problem z aplikacją fm.exe i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty." Lecz co do tego sie wiaze drugie pytanie.

Czy FM 2009 pójdzie na GeForce 4 MX440 (nie chodzi mi o 3D)

kurupt Żołnierz frontu ideologicznego

23.01.2009 21:16    #14979     Sufler - Porady do gry - Steam i powtórna aktywacja
Opinia publiczna to dziwka.
------
http://kurupt.cmrev.com/kariery.html

pit9991 Młody aktywista

23.01.2009 20:34    #14980     Sufler - Porady do gry - Steam i powtórna aktywacja
hey
Mam zainstalowanego przez steam FM09 na laptopie ale mi się zepsuł no i instaluję go na blaszaku,problem w tym,że przy wpisywaniu klucza aktywacyjnego Steam piszę że został on użyty(a mam jeszcze niby 4 sloty).Co robić.Jeśli ten temat się powtórzył to przepraszam ale nie wiedzialem jak wpisać haslo wyszukiwania.za każdą dobrą odpowiedź wielkie dzięki;)
Pozdro

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.