Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
25.01.2009 21:53    #14961     Sufler - Porady do gry - pytanie odnosnie DDT generator
Co za problem sprawdzić? Oczywiście, ze 20 pełnych krajów to duże obciążenie. Możesz wybrać po kilka klubów z każdego, by je zmniejszyć i mieć wielonarodowościową bazę danych.

krolik123 Partyzant

Grupa: Użytkownik
25.01.2009 21:48    #14962     Sufler - Porady do gry - pytanie odnosnie DDT generator
planuje w nowej grze zaladowac tylko 4 ligi(angielska wloska hiszpanska i polska) a dodatkowo prze ztrone ddt generator chce wygenerowac jeszcze z 20 panstw. stad tez moje pytanie: czy te dodatkowe panstwa nie beda jakos spowalniac gry?? w temacie ,, problem wolnej gry rozwiazany?" pisze ze niby nie, ale te 20 krajow to calkiem sporo.

michaeel Przodownik pracy

Też miałem z tym nie małe problemy, ale do tego doszedłem. Wchodzisz w Program Files/Steam/ SteamApps/common i już.

pit9991 Młody aktywista

Siemka
Jakiś czas temu zainstalowałem na swoim kompie FM09 przez Steam,wszystko ładnie i zgrabnie aż do czasu kiedy chciałem trochę pogrzebać w bazie danych,otóż mam problem bo w katalogu z grą czyli C/program files/sports interactive/FM09 jest tylko katalog z dezinstalacją i jakiś plik readmy a w pasku narzędzi w ogóle nie ma wkładki z FM.Gdzie ja mam szukać folderu z grą albo chociaż tylko ścieżki do edytora?
Za każdą odpowiedź dziękuję.
Pozdro

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

[quote=pastels]elo ja mam taki problem. mam mistrza PL i gram w pucharze UEFA a nie w lidze mistrzow? mam teraz sciagnac patcha zeby mi ten blad sie nie powtorzyl w przyszlym sezonie? dzieki i pozdro[/quote]
niestety musiałbyś zacząc od nowa... jest to błąd związany z bazą danych i na zaczętym save już nie zostanie naprawiony

pastels Partyzant

25.01.2009 20:38    #14966     Sufler - Porady do gry - POLSKA LIGA
elo ja mam taki problem. mam mistrza PL i gram w pucharze UEFA a nie w lidze mistrzow? mam teraz sciagnac patcha zeby mi ten blad sie nie powtorzyl w przyszlym sezonie? dzieki i pozdro

pastels Partyzant

elo ja mam taki problem. mam mistrza PL i gram w pucharze UEFA a nie w lidze mistrzow? mam teraz sciagnac patcha zeby mi ten blad sie nie powtorzyl w przyszlym sezonie? dzieki i pozdro

Kash Przodownik pracy

25.01.2009 13:51    #14968     Sufler - Porady do gry - Blad aplikacji

mistrzunio111 Partyzant

Dzis po kupieniu gry ide zadowolony do domu, instaluje gre, proboje odpalic i wyskakuje zonk. Brzmi on tak : Unable to find some esssential data. Please ensure that the game is installed correctly. If the problem persists, please contact technical support.

Net FrameWork zainstalowany (od 2.0 do 3.5)
Najnowsze sterowniki do karty graficznej
Patch 9.1.0

patryk_tcz Partyzant

24.01.2009 22:47    #14970     Sufler - Porady do gry - Prosze o pomoc
mam taki problem mój młodszy brat skasował mi baze danych w FM 08 mógłby ktoś wstawic te pliki (chodzi mi o wersje 8.0.0 prosze o pomoc. z góry dzieki:)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.