Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Tomek83 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
04.03.2016 15:40    #1481     Sufler - Problemy techniczne - Stracone save'y
Witam mam problem wczoraj stracilem wszystkie save'y i mody z dysku z gier zainstalowanych przez steam w tym z wszystkich managerow od 2013 roku mieliscie kiedys podobna sytuacje?

Szymon1919 Partyzant

04.03.2016 00:32    #1482     Sufler - Porady do gry - Problem z uruchomieniem gry.
Witam

Przy włączeniu gry napotkałem na taki błąd "cannot run game failed to set up graphics system". Zrobiłem formata i od tej pory gra juz nie dziala... :(

Proszę o pomoc :)

FM16.

Donci Partyzant

03.03.2016 18:45    #1483     Football Manager - Ogólna dyskusja - Problem z segregacą
Mam taki problem jak w wyborze składu ustawiam kolejność od góry do dołu według pozycji to jak wchodze do profilu piłkarza i wracam spowrotem do kładu to znów mam nie po segregowane. Może mi ktoś powiedzieć dlaczego tak się dzieje ?

Donci Partyzant

Mam taki problem jak w wyborze składu ustawiam kolejność od góry do dołu według pozycji to jak wchodze do profilu piłkarza i wracam spowrotem do kładu to znów mam nie po segregowane. Może mi ktoś powiedzieć dlaczego tak się dzieje ?

wilkuxx Partyzant

Witam. Posiadam FM'a 15 w którego bez problemu grałem na komputerze stacjonarnym. Zakupiłem nie dawno laptopa ( o lepszych parametrach). Jednak po zainstalowaniu na laptopie, gra wczytuje się do menu i kiedy należy zaakceptować regulamin (EULA), nie mogę w nic kliknąć ani zamknąć FM'a w menadżerze zadań. Muszę wyłączać lapka. Próbowałem przeinstalować steama/FMa i nic. Usunąłem steam i FM'a ze starego komputera, ale problem nie ustępuje. Pewnego razu przy próbie ponownego uruchomienia gry, pokazał się komunikat o problemach z plikami w chmurze steam (?). Jednak olałem ten komunikat, choć wyczuwam, że to może być kluczem do rozwiązania problemu. Ktoś, coś ?

neomis Partyzant

Gram 2-gą karierę na FM 16. Wcześniej w Oxfordzie udawało się bezproblemowo uzyskiwać zgodę zarządu na nowe etaty trenerów, fizjoterpauetów przy dobrych wynikach finansowych klubu. Tymczasem obecnie gram sezon 18/19 Charlton Athletic, mam bazę treningową 4,5 gwiazdki a od pewnego czasu zarząd nie chce poszerzyć sztabu trenerskiego zespołu seniorskiego (14 trenerów) i fizjoterapeutów (9).
Dziwi mnie to, bo pamiętam, że gdy rosła reputacja klubu to z automatu zarządy zwiększały liczbę etatow. Reputacja moja jest na poziomie 4 gwiazdek, gram w Europa League, wygrałem Capital One Cup, a osły nie chcą za nic wyrazić zgody.
Znacie jakiś trick, żeby oszukać te zasrane skrypty.
Dodatkowe etaty są konieczne, bo zmarnuję cudowne pokolenie na czele z Pavonem, Nourim i Cascinim - średnia wieku u mnie to ledwo ponad 22 lata

adekiii Partyzant

a jak te stroje dodać aby poprawnie się wyświetlały w FM16?

W FM15 nie miałem problemu a tu nie działa

Maciejusz Partyzant

27.02.2016 19:54    #1488     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
[quote="Brazzo"][quote="Maciejusz"][quote="Brazzo"]Ja jestem za cienki w FM-a by startować w zawodach :P No chyba, że dla samego startowania. Ale dla mnie to bez sensu :) Walczy się by wygrać :)
Zresztą, po co ja o tym dyskutuję, skoro nie mam prawa brać w tym udziału :D[/quote]

Tego nigdy nie dowiesz się, jak dobry jesteś póki nie weźmiesz w czymkolwiek online udziału :)[/quote]
Mam czasem problemy w grze bez żywych uczestników :P Wątpię, by był ze mnie solidny uczestnik rozgrywki :P Ale dzięki za zachętę, może podejmę chociaż próbę.[/quote]

Każdemu w offline zdarzają się problemy :P

Zapraszam, jak będzie jakiś draft na rev :)

Brazzo Młody aktywista

27.02.2016 19:35    #1489     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
[quote="Maciejusz"][quote="Brazzo"]Ja jestem za cienki w FM-a by startować w zawodach :P No chyba, że dla samego startowania. Ale dla mnie to bez sensu :) Walczy się by wygrać :)
Zresztą, po co ja o tym dyskutuję, skoro nie mam prawa brać w tym udziału :D[/quote]

Tego nigdy nie dowiesz się, jak dobry jesteś póki nie weźmiesz w czymkolwiek online udziału :)[/quote]
Mam czasem problemy w grze bez żywych uczestników :P Wątpię, by był ze mnie solidny uczestnik rozgrywki :P Ale dzięki za zachętę, może podejmę chociaż próbę.

raphael1200 Partyzant

Witam!
Chciałem zapytać, czy ktoś miał taki problem:

Dodam, że używam także innych plików, więc podejrzewam to może być powodom bugu, ale chciałem się upewnić.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution