Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Kik0z Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
05.03.2016 20:14    #1471     Sufler - Edytor - Własny zawodnik - facepack
Mam mały problem, gdzie znaleźć ten plik config?

romantico Partyzant

[quote="mario2323"]siema
ja kupiłem w sklepie grę i nie mam tego problemu co większość z wami że "wygasł wam klucz do steam"
ja mam za to inny problem chciałem zacząć od nowa grać teamem z III ligi a,wyskoczył mi jakiś błąd że gra nie widzi tych niskich lig mam tylko ekstraklasę i I ligę...
jak ten problem rozwiązać wie może ktoś ??
pozdrawiam[/quote]

Dodatek zaznaczyłeś do odczytu?
Jaki dodatek pobrałeś? 1.01?

mario2323 Partyzant

siema
ja kupiłem w sklepie grę i nie mam tego problemu co większość z wami że "wygasł wam klucz do steam"
ja mam za to inny problem chciałem zacząć od nowa grać teamem z III ligi a,wyskoczył mi jakiś błąd że gra nie widzi tych niskich lig mam tylko ekstraklasę i I ligę...
jak ten problem rozwiązać wie może ktoś ??
pozdrawiam

Brazzo Młody aktywista

05.03.2016 18:10    #1474     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
Logika bijąca z tekstu (przesłania autora) jest wprost porażająca. Mahdiemu wydaje się, że będąc fundatorem portalu i turnieju MA PRAWO (dla podkreślenia faktu napisane z dużej litery) położyć rękę na każdej działalności. Poza tym, napiętnowanie konkretnych osób stawia w niezręcznej sytuacji ludzi odpowiadających za meritum rozgrywek. Wywiera presję na RM Team, by swoją pracę ukierunkował przeciwko osobom z "czarnej listy". Zakłada z góry, że te osoby na pewno będą działać niezgodnie z ogólnie przyjętymi zasadami, w tym oszukując podczas kwalifikacji. Zatem jest to ewidentne sterowanie pracą zespołu co nijak ma się do równości wszystkich uczestników pod względem czysto sportowym. Niestety, praca RM Teamu MUSI BYĆ NIEZALEŻNA, by rozgrywki były w rzetelny sposób przeprowadzone. Wierzę, że nowy szef zespołu, jak i pozostali członkowie,uczynią wszystko w kierunku zachowania tej niezależności, inaczej zaszkodzą sami sobie, jak i całemu turniejowi.

Skoro tak bardzo obawia się fermentu ze strony ludzi z "czarnej listy" to w projekcie strony mógł uwzględnić 2 typy konta: użytkownika portalu i uczestnika zawodów. Te ostatnie miałoby ograniczony dostęp do treści strony, które miałoby dostęp jedynie do działu związanego z samym turniejem. Technicznie (algorytmicznie) nie jest to chyba problematyczne?

heyah Partyzant

Co do allegro, to zgadzam się, że niesie to za sobą ryzyko, ale można je zminimalizować wybierając sprzedających tam jako sklepy - czyli podmioty prowadzące działalność gospodarczą. Ja nigdy nie miałem problemów z zakupami od takich osób. Osoby prywatne to inna bajka, sprzedający klucze do gry jako osoba prywatna od razu wzbudza wątpliwości. Wspomniany marat-09 z tego co patrzyłem jest właśnie osobą prywatną. Nie budujmy mitów allegro jako potencjalnie niebezpiecznego miejsca robienia zakupów, ryzyko jest wiadomo to portal aukcyjny, ale jak wybieramy sklepy to nie różni się to niczym od zakupu na stronie internetowej jakiegoś sklepu.

marivsh Partyzant

U mnie nie ma żadnych problemów - klucz kupiony przed premierą w jednym ze sklepów internetowych. Niezależnie od tej sytuacji, kupowanie jakichkolwiek niematerialnych rzeczy na allegro ZAWSZE niesie ryzyko. Tym bardziej się dziwię zakupom kluczy na Allegro, gdyż kolega w pierwszym poście kupił grę drożej niż ja. Powiem więcej - i na cmrev.com, i u Mahdiego można było kupić taniej niż na allegro.

Gietz Polski Szef Researchu

Grupa: Moderator
[quote="robal15"]Od groma ludzi ma ten problem po najnowszym patchu - oby to był jakiś bug. Jeśli nie, to j***ć to - kupię grę za 1zł...

yeah i have the same problem like you guys, and i bought all of my FM`s in the same place but steam only deleted newest one. Hope this is a bug because of new patch or at least someone will provide some info why did this happen...

Sidorf PLS[/quote]
To że ktoś kupił klucz w pełnej cenie na allegro nie znaczy że osoba która go sprzedała nie miała klucza kradzionego/nielegalnego. To na pewno nie jest bug i na pewno nic wspólnego z SI. Jeżeli ktoś ma taki problem to może próbować kontaktować się ze Steamem wysyłając potwierdzenia zakupu, albo ze sprzedawcą od którego macie kod, ale jest duża szansa że was po prostu oszukał.

Co do przykładu od robala15: przecież to nie jest nierealny scenariusz że:
1) Steam zmienił podejście do tematu i kasuje gry które przedtem przeoczał
2) ktoś sprzedawał legalne klucze z marżą 10% przez kilka lat a w tym roku poszedł na całość, sprzedał nielegalne z marżą 99% i zwinął interes

robal15 Młody aktywista

Od groma ludzi ma ten problem po najnowszym patchu - oby to był jakiś bug. Jeśli nie, to j***ć to - kupię grę za 1zł...

yeah i have the same problem like you guys, and i bought all of my FM`s in the same place but steam only deleted newest one. Hope this is a bug because of new patch or at least someone will provide some info why did this happen...

Sidorf PLS
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

Damian77777 Partyzant

Witam
Kupiłem legalnego football managera za 145 zł na allegro wszystko było dobrze a dzisiaj zagaldam na steam a tam taka wiadomość
http://files(...)5uk9.png
Czy ktos z was tez ma taki problem ??Co ja teraz mam zrobic gra byłą kupiona 5 miesiecy temu a ja nie mam kontaktu juz zadnego z osoba ktora mi sprzedala FM co robic jestem zlamany

Samsung84054 Partyzant

04.03.2016 16:00    #1480     Sufler - Porady do gry - Problem z utworzeniem nowej gry
Kupiłem nowego FM 16 na steam. Pobrałem i już tworzyłem grę, a w momencie gdy już wybrałem Ligi i kliknąłem dalej gra się wyłącza z komunikatem, że Football Manager przestał działać. Czy ktoś wie o co chodzi i jak to naprawić?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution