Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

alasinho Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
06.03.2016 11:59    #1461     Sufler - Problemy techniczne - Problem z patchem 16.3.0
Witam, mam od dzisiaj problem z uruchomieniem FM'a a dokładniej z pobraniem patcha 16.3.0 ze Steam'a. Tak to wygląda:

http://zapod(...)png.html

Co robić? :/

romantico Partyzant

06.03.2016 11:53    #1462     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
[quote="Nascimento1998"][quote="romantico"][quote="Nascimento1998"]Odpowiem w stylu Pucka - Aga nie chce mieć nic wspólnego z osobami anonimowymi, takimi, jak Ty, wiec co oczywiste nie udostępni Ci tego.

E: Czepiam się kłamstw w ostrzeżeniach, czyli Twojej niezbyt dużej kompetencji w tym.[/quote]

Nasci to nie chodzi o mnie, tylko o społeczność sceny. Jeżeli twierdzisz publicznie, że RM została zarejestrowana, a ze względu, iż reprezentujesz tu MFM będąc jego redaktorem naczelnym, to jako członek tej społeczność proszę o udostępnienie tej informacji. Nie każ mi prosić kogoś kto nie jest anonimowy :), bo obawiam się, że będzie kolejny powód by odmówić ( a co mi tam, czy ktoś kto nie jest anonimowy może poprosić o potwierdzenie?).

Nasci poza tym, niedługo nie będę anonimowy, gdyż po starcie RM wrzucę swój profil na FB i zarejestruję się na MFM, a finalnie będę jednym z finalistów ( moja w tym głowa).[/quote]

Jeżeli się zgłosisz - prosimy bardzo. Nie jestem Mahdim czy Agą żeby móc udostępniąc tą informację, ale myślę, że oni także nie będą do tego skłonni. Nikt nikomu nie musi tego pokazywać - bo dlaczego? Fakty są faktami.[/quote]

Nasci, są dwa problemy :
1. SuperZiemniak poprosił, a zgodnie z Twoją wypowiedzią ( a bardziej Agi) nie jest on anonimem, więc prosimy o przedstawienie dokumentu.
2. Jest takie coś jak email - nie jest problemem napisać do OIHM z zapytaniem. Mogę na 99% stwierdzić, że dostanę odpowiedź. Twierdzącą lub negatywną ( jeżeli negatywna, to gorzej dla ciebie), więc nie wiem po co te przeciąganie liny.

romantico Partyzant

06.03.2016 11:30    #1463     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
SuperBulwo, ostrzeżenie za "mośka", nie uważasz, że to lekka przesada?

Nasci - swoim wpisem, który poniżej cytuję stwierdziłeś FAKT dokonania rejestracji RM przez n/w instytucję, więc nie wiem w czym jest problem skontaktować się z Agą by taki skan otrzymać ( to jakaś tajemnica?).
[quote]to są Mistrzostwa Polski, gdyż Aga zarejestrowała tę nazwę w OHIM. Dokładnie to brzmi: Mistrzostwa Polski Wirtualnych Menedżerów w grze Football Manager - Rozgrywka Mistrzów.[/quote]

Jeżeli Twoja wypowiedź mija się z prawdą, to przypominam Ci, że jesteś redaktorem naczelnym MFM i reprezentujesz ten serwis na zewnątrz, więc prezentowanie kłamstw na forum innego serwisu dyskredytuje Cię jako osobę na tak eksponowanym stanowisku.
Mam nadzieję, iż ustosunkujesz się do tego wpisu merytorycznie i przedstawisz odpowiedni skan/potwierdzenie lub umieścisz na serwisie MFM.
Nadmieniam, iż nie interesuje mnie prowadzona procedura, tylko zgodnie z Twoim wpisem finalny zapis o rejestracji RM w OHIM.

Nascimento1998 Partyzant

06.03.2016 11:25    #1464     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
[quote="SuperZiemniak"]Ja się tylko wypowiem o "hipokryzji", o której wspomniał Nascimento. W części manifestu Mahdiego, który traktuje o łasce i dobrej woli jest fragment:
" (...) Bolson, Pucek i Sysol (znany też jak Robal) zostali usunięci za notoryczne wszczynanie shitstormów (...)".
Ja przypomnę, że w znakomitej większości dawali oni słabe, zazwyczaj słusznie, uzasadniając przy okazji czemu, więc nakreślając co należy poprawić. To i obrona przed określaniem ich piątą kolumną zostało uznane za wszczynanie shitstormów.
Teraz sam MAHDI każe Ci napisać tutaj o Brazzo. W złym temacie, bo nie pod blogiem (hmmm, bo dyskusja wywindowałaby blog na pierwsze miejsce w klasyfikacji dnia i byłby on bardziej eksponowany przez dłuższy czas?) i na temat, którego już tu nikt nie poruszał. Sam MAHDI mówił, że lepiej takie sprawy załatwiać na PW, a posługując się Tobą jako tubą postępuje zupełnie inaczej. Dodatkowo Twój pierwszy post (łaskawie pozwalający opublikować list) sugeruje, że Brazzo oszukuje ludzi i kłamie na temat Mahdiego (jak ma jakiś problem, to niech opublikuje u siebie bloga, a nie wyręcza się Tobą i to tutaj. Macie swoje podwórko i piaskownice). Spoko, dla mnie jest to obraza, a do tego nie liczę już Twoich komentarzy - jak na niepełnoletniego chłopaczka to się strasznie puszysz. O tym cytacie słyszałeś w kontekście matury? Tak więc jest to wywoływanie shitstormów według definicji Mahdiego, a tym samym jest to taka hipokryzja, aż oczy bolą. Czy zasłużyłeś na usunięcie konta? Na MFM w takiej sytuacji każdy by już się żegnał z kontem. Także ciesz się wolnością, ale pożytkuj ją na komentarze różnych ciekawych materiałów, bo nie masz tutaj obostrzeń na trzy miesiące - możesz publikować komentarze nie tylko w tym temacie, wiesz o tym?[/quote]

Wiesz, komentarze publikował będę, gdzie tylko zechcę. Co do cytatu - skoro używa go w niewłaściwy sposób, to dlaczego go nie poprawić?

[quote="SuperZiemniak"][quote="Nascimento1998"]I teraz spójrzcie co by się działo, gdyby nie było deklaracji na fb - taki @NocnyTyper mógłby wystąpić pod innym nickiem a w sytuacji ze zgłoszeniami na fb nie jest to możliwe. Inna sprawa, jakie mogłyby być wałki (np. kilka kont i jednoczesnych karier przez jedną, anonimową osobę).[/quote]

No, ale przecież trzeba mieć konto na MFM, a tam podobno Mahdi wie i ma władzę na tym, żeby nie było dubelkont. W końcu sam się tym chwalił, żeby nie próbować. Czy to był blef? Na FB też można stworzyć kilka fikcyjnych kont w różnych okresach czasu i już do RM 2017 mógłbym przystąpić jak kilka różnych osób.[/quote]

Z tym że wszystko wyszłoby w razie kwalifikacji do turnieju finałowego - czy to tak trudno zrozumieć?

SuperZiemniak Naczelnik Służb Wywiadowczych

Grupa: Moderator
06.03.2016 11:00    #1465     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
Ja się tylko wypowiem o "hipokryzji", o której wspomniał Nascimento. W części manifestu Mahdiego, który traktuje o łasce i dobrej woli jest fragment:
" (...) Bolson, Pucek i Sysol (znany też jak Robal) zostali usunięci za notoryczne wszczynanie shitstormów (...)".
Ja przypomnę, że w znakomitej większości dawali oni słabe, zazwyczaj słusznie, uzasadniając przy okazji czemu, więc nakreślając co należy poprawić. To i obrona przed określaniem ich piątą kolumną zostało uznane za wszczynanie shitstormów.
Teraz sam MAHDI każe Ci napisać tutaj o Brazzo. W złym temacie, bo nie pod blogiem (hmmm, bo dyskusja wywindowałaby blog na pierwsze miejsce w klasyfikacji dnia i byłby on bardziej eksponowany przez dłuższy czas?) i na temat, którego już tu nikt nie poruszał. Sam MAHDI mówił, że lepiej takie sprawy załatwiać na PW, a posługując się Tobą jako tubą postępuje zupełnie inaczej. Dodatkowo Twój pierwszy post (łaskawie pozwalający opublikować list) sugeruje, że Brazzo oszukuje ludzi i kłamie na temat Mahdiego (jak ma jakiś problem, to niech opublikuje u siebie bloga, a nie wyręcza się Tobą i to tutaj. Macie swoje podwórko i piaskownice). Spoko, dla mnie jest to obraza, a do tego nie liczę już Twoich komentarzy - jak na niepełnoletniego chłopaczka to się strasznie puszysz. O tym cytacie słyszałeś w kontekście matury? Tak więc jest to wywoływanie shitstormów według definicji Mahdiego, a tym samym jest to taka hipokryzja, aż oczy bolą. Czy zasłużyłeś na usunięcie konta? Na MFM w takiej sytuacji każdy by już się żegnał z kontem. Także ciesz się wolnością, ale pożytkuj ją na komentarze różnych ciekawych materiałów, bo nie masz tutaj obostrzeń na trzy miesiące - możesz publikować komentarze nie tylko w tym temacie, wiesz o tym?

nocnytyper Partyzant

06.03.2016 10:18    #1466     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2015 a tablet
Koledzy i jak Wam się sprawdza teraz FM na tablecie? Ja też się przymierzam do zakupu tableta i być może dzisiaj nawet sobie pojadę go kupić, tylko czy nie ma żadnych problemów z rozgrywką? Biorę pod uwagę dwa Lenovo: S8-50L i Yoga 2.

romantico Partyzant

05.03.2016 23:52    #1467     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
Nasci - co by tutaj Tobie rzec. Nie jest problemem anonimowość na etapie finałów, tylko anonimowość na etapie kwalifikacji, ( z chęcią się ujawnię gdy dotrę do finałów), bo jak sądzę abolicja także mnie dotyczy i pułkownika_jakuszyna :) i zamierzam wziąć udział. Pojadę do Bristolu i powiem w twarz mahdiemu co myślę o jego polityce. Nim wezmę udział oczekuję, że szef RMTeam prześle mi podpisane przez siebie oświadczenie, że podane przeze mnie dane na etapie eliminacji nie zostaną udostępnione wydawcom strony pod rygorem odpowiedzialności karnej.
Mam nadzieję, że RMteam konsultował z GIODO kwestię zbierania danych osobowych na potrzeby konkursu. Tak?
Trochę to śmieszne tłumaczenie, że mahdi od rozpoczęcia rozgrywek dopiero zamilknie - najpierw wszystko ustali jak ma być, a później będzie tylko kazał tego pilnować.
Jak pierwsza edycja pokazała bycie na fb ograniczyło się do tego, że kolejne posty w większości polubili goście z Afryki, a pomijając ich, to lajki były przede wszystkim od mahdiego (nawet swoje potrafił polubić) lub Agi. Nie było tworzenia więzi, które tak szumnie były ogłaszane.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
05.03.2016 23:08    #1468     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
[quote="Nascimento1998"][quote="Pucek"]Z tego co rozumiem, to jedyny list Mahdiego jaki mógłby zrobić wrażenie na kimś, to chyba już tylko list z przeprosinami albo całkowitym wycofaniem ze sceny. I jeśli ta osoba myśli o publikowaniu jakichś listów, to takie dwa tematy tej osobie proponuję jako priorytetowe. Jednocześnie proszę tę osobę, żeby nie kontaktowała się ze mną, bo uważam ją za niegodną nie tylko rozmowy, a nawet podania ręki.[/quote]

Problemem może być to, że Mahdi od Twojego ostatniego bana w ogóle się z Tobą nie kontaktował, ale co tam - coś trzeba znaleźć, aby dowalić...[/quote]
Bardzo cieszę się, że ta osoba się ze mną nie kontaktowała od tego czasu. Ponadto uważam, że gdy ta osoba nie kontaktuje się z innymi osobami, to jest to z korzyścią dla tych osób.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Nascimento1998 Partyzant

05.03.2016 23:02    #1469     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
[quote="Pucek"]Z tego co rozumiem, to jedyny list Mahdiego jaki mógłby zrobić wrażenie na kimś, to chyba już tylko list z przeprosinami albo całkowitym wycofaniem ze sceny. I jeśli ta osoba myśli o publikowaniu jakichś listów, to takie dwa tematy tej osobie proponuję jako priorytetowe. Jednocześnie proszę tę osobę, żeby nie kontaktowała się ze mną, bo uważam ją za niegodną nie tylko rozmowy, a nawet podania ręki.[/quote]

Problemem może być to, że Mahdi od Twojego ostatniego bana w ogóle się z Tobą nie kontaktował, ale co tam - coś trzeba znaleźć, aby dowalić...

mateuszek77 Partyzant

05.03.2016 22:58    #1470     Sufler - Porady do gry - Przychody z biletów
Cześć, mam problem w FM 16. Zauważyłem, że od kilku miesięcy w sezonie (FM 16 - zainstalowany ostatni patch) przychody z biletów są na jakimś drastycznie niskim poziomie.
Średnia cena biletu - 65 ojro.
Ludzi na jednym meczu - ponad 90 tysięcy.
Przychody z meczu - 380 tysięcy ojro.

Gdzieś mogę naprawić błąd?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.