Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Wembley Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
24.03.2009 17:50    #14501     Sufler - Porady do gry - Coś jest nie tak...
Ok. Mam jeszcze jedno pytanie, a manowicie zatrudniłem trenera (Technika = 19 i Ofensywa = 15) powinien on mieć teoretycznie max gwiazdek ( http://www.cmrev(...)814.html ) lecz ma tylko 4. W takim razie od czego to zależy?

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

24.03.2009 17:44    #14502     Sufler - Porady do gry - Kondycja,Braki Kondycyjne
Dawać mu często grać. Jeśli nie łapie się do I składu, to w rezerwach.

http://www.cmrev(...)jne.html

niemamocnych Partyzant

24.03.2009 17:42    #14503     Sufler - Porady do gry - Kondycja,Braki Kondycyjne
Dlaczego pomimo tego że jeden z moich graczy ma 16 wytrzymałości,pomimo tego po jednej połowie meczu nie może grać z powodu braku kondycji przez następne 2 mecze. Inny przykład to np. zawodnik mający 6 wytrzymałości który nie mam problemów z niską kondycją. Pozatym co zrbić jak gracz ma poważne braki kondycyjne?

przemek808 Partyzant

24.03.2009 17:14    #14504     Sufler - Porady do gry - Coś jest nie tak...
myśle ze to głównie przez taktykę ale zwróć tez uwage na rozmowy motywacyjne. mialem taki problem w barcelonie. ciągle ustawialem to samo i pierwsze mecze wygrywalem ale po pewnym czasie forma drastycznie spadła aż do zmiany rozmów

batata Przodownik pracy

24.03.2009 16:39    #14505     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Miałem pisać manifest, ale mi się nie chce.
Tabela
Taktyka
Po świetnym sezonie Christian Maggio znalazł się w 11 sezonu, oraz wzbudził zainteresowanie kilku klubów, które mimo wszystko są słabsze od Napoli :] Natomiast Brazylijczyk Filipe zajął 3 miejsce w rankingu Obcokrajowców.
Hmm co tam jeszcze...
Może Statystyki zawodników w Serie A
Mało co, a zapomniał bym o transferach ;)
Służę skrinem, mam porobionych screeny wszystkich zawodników z mojego składu ( do manifestu ^^), więc opublikowanie któregoś z nich to dla mnie żaden problem :)
Btw. Teraz dostałem "marne" 63 mln na transfery :( De Laurentiis ( prezes Napoli, przy pomocy Bataty) o*******ś? I co ja sobie za to kupie, waciki?!

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

w edytorze dołączonym do gry :P [data editor sie nazywa]

nie ma czegoś takiego jak dodawanie lig.. można je co najwyżej podmienic [poza fm-em 09, gdzie i tego się zrobic nie da]tutaj masz wyjaśnione co i jak http://www.cmrev(...)anu.html [nie zawarta jedynie informacja o podmianie 3-literowych skrótów narodowości [wystarczy w wersji ENG] by poprawnie wyświetlało flagi]
updaty robisz poprzez zmianę zawodnikom klubów... pamiętac nalezy także o zaktualizowaniu składów lig [awanse, spadki]

mamon12 Partyzant

24.03.2009 14:29    #14507     Sufler - Porady do gry - Otrzymywanie drugiej narodowosci
gram w lidze hiszpanskiej zespolem valladolid , mam taki problem ze mam 3 obcokrajowcow w druzynie , ale widzac ze jeden z nich juz do otrzymania hiszpanskich papierow ma kilka dni , kupilem kolejnego obcokrajowca . ale ku mojemu zdziwieniu ten gosc ktory mial juz otrzymac obywatelstwo czeka na papiery ( tak mu w profilu pisze) . mam juz ostateczny termin rejestracji zawodnikow do ligi , a nie moge sobie pozwolic na zrezygnowanie z ktoregos z tych zawodnikow - bo sa dla mnie kluczowi. ile musze czekac na te dokumenty dla 1 z gosci , a jesli nie dostanie ich w czasie to co mam zrobic ?

batata Przodownik pracy

23.03.2009 22:33    #14508     Sufler - Porady do gry - Odzyskanie licencji
[quote=Qasqas]Ale jezeli normalnie odinstaluje, a potem zainstaluje to nie bedzie problemów? W ogole dziwne te procedury z kluczem.[/quote]
Wtedy będziesz "na zero".

Qasqas Partyzant

23.03.2009 22:30    #14509     Sufler - Porady do gry - Odzyskanie licencji
Ale jezeli normalnie odinstaluje, a potem zainstaluje to nie bedzie problemów? W ogole dziwne te procedury z kluczem.

kuab Żołnierz frontu ideologicznego

23.03.2009 22:17    #14510     Sufler - Porady do gry - Koncentracja na początku meczu
Wydaje mi się, że problem może leżeć w rozmowach motywacyjnych - opcja "Oczekuję zwycięstwa" to piłkarze się zestresują i tyle. Spróbuj może spowodować, żeby zagrali bez zbędnej presji, uważaj też w mediach.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution