Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Radek15 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
27.03.2009 13:33    #14491     Sufler - Porady do gry - sprzedaz zawodnikow
czesc.mam problem . chce sprzedac 2 zawodnikow bo mi sa nie potrzebni .ale nikt ich nie chce a nie sa zlymi zawodnikami :). ustawiłem im nie potrzebny klubowi oraz wystawiony na liste transerwowoa i nic . co mam robic ??

Vergil Młody aktywista

Nie chce mi dodać avatara.

Już nieaktualne. Teraz wiem, że wystarczy trochę poczekać. Sorry za problem.

Mam taką propozycje aby w profilu dodano opcję ULUBIONY MENADŻER/ Trener. Jeżeli gramy w Football Managera to na pewno interesuje nas to jak niektórzy trenerzy potrafią w sposób niesamowity wprowadzać swój zamysł taktyczny. Myślę, że duża ilość użytkowników zaczęła grać w FMa marząc o takich sukcesach jak ich ulubieni menadżerowie. Jeżeli można określić w profilu swojego ulubionego piłkarza to moim zdaniem wypadałoby zrobić także opcję ulubionego menadżera.
El Fenomeno

Przemu$^^ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach.

dooomiiin Młody aktywista

25.03.2009 17:54    #14494     Sufler - Porady do gry - Kontuzje - stłuczone żebra.
Problem jak wyżej. Otóż niemal w każdym meczu (i czasie pomiędzy nimi) moi zawodnicy doznają jednej i tej samej kontuzji - stłuczenia żeber. Jest to bardzo denerwujące. Ma ktoś może na to jakąś radę?? Z góry dzięki za pomoc.
by dooomiiin

krycha1101 Partyzant

25.03.2009 17:50    #14495     Sufler - Porady do gry - Kilka pytan: mecze na wyjeździe
Witam

Mam pare problemów, zaczne od mojego obecnego podstawowego składu:
Cech - Ivanovic, Terry, Sakho(bardzo dobry 20latek), A.Cole - Miguel Veloso, Silva, Arszawin, Kaka - Adebayor, ja(jedyny mój przekręt to było stworzenie siebie z 200ca) Prowadzę oczywiście Chelsea.

Poprzednie 3 sezony były bardzo dobre. Zdobyłem 3 mistrzostwa ligi, 1 puchar ligi angielskiej, 1 puchar Anglii, 1 LM, raz byłem jeszcze w finale LM ale przegrałem z Barceloną.

1. Nie zdobywam punktów na wyjeździe. U siebie grałem 7 meczy i wygrałem 6 meczy raz remisując stosunek bramek 21-2.
Na wyjeździe to jest katastrofa, rozegrałem 7 meczów, wygrałem raz z najsłabszą drużyną ligi, 3 razy zremisowałem, 3 razy przegrałem. Stosunek bramek to 14-14.
Narazie zajmuje 6 pozycję w lidze.
Macie jakieś rady żeby poprawić grę na wyjeździe?

2. Czy da się coś zrobić, aby A.Cole dostawał mniej kartek?? Dostaje najwięcej w drużynie. Rozumiem, że mój defensywny pomocnik łapie kartki ale żeby lewy obrońca aż tyle ich miał. Ma już 8 zółtych kartek i dwie czerwone.

3. Mam bardzo małe posiadanie piłki szczególnie na wyjeździe zazwyczaj jest 35%, u siebie gdzieś 45%. Co poprawić zeby więcej utrzymywać się przy piłce. Mam ustawione krótkie podania w taktyce.

4. Od dwóch lat czterech moich zawodników nie może dostać pozwolenia na prace. Ściągnąłem ich do drużyny, wypożyczyłem na rok i myślałem, że gdy wrócą dostaną obywatelstwo. Po kolejnym sezonie znów to samo. Trzeci sezon bez pozwolenia na prace to będzie. Jest jakaś rada na to?

5. Mam dużo dobrych młodziaków. Co lepiej zrobić: zostawić ich w swoich rezerwach dając swój trening darkstarr czy lepiej gdzieś ich wypożyczyć . Gdzie będą się lepiej rozwijać??

6. Patrząc na mój skład chcę się dowiedzieć czy jakaś pozycja powinna zostać wzmocniona?? Mam fundusze na jednego klasowego zawodnika.

Oczekuje Waszej pomocy w moich problemach

kakinho1992 Partyzant

25.03.2009 17:21    #14496     Sufler - Porady do gry - Piłkarze spoczywają na laurach
Ja mam podobny problem, a nie chcę zakładać nowego tematu;)
Gram Barceloną na najnowszej łatce. W prawie każdym meczu pierwszą połowę moja drużyna gra kapitalnie prowadząc do przerwy 2,3 -0, ale w drugiej połowie niezależnie od rozmowy motywacyjnej cały czas rywal oblega moją bramkę. Ostatnio zauważyłem, że najlepiej nie brać żadnej rozmowy w przerwie, ale i tak grają słabiej i jakąś bramkę stracą. Co zrobić żeby drugie połowy grali na podobnym poziomie jak pierwsze?

LOKII Partyzant

25.03.2009 15:49    #14497     Sufler - Porady do gry - bład w grze
czy ktos już wie jak rozwiazać ten problem? Bo teraz mi sie to pojawiło

Szemek Ekspert

Od jakiegoś czasu odkrywam dobrodziejstwo trybu MP. Jeden ze znajomych czasami ma problemy z dołączeniem do gry, bądź gdy mu się uda, to gra automatycznie "zwalnia".
Zaznaczam iż nie jest to regułą, znacznie częściej nie ma takich kłopotów. Rozegraliśmy już we dwóch ponad jeden sezon, a grając we trzech również nie było najgorzej (przynajmniej u mnie jako hosta wszystko chodziło płynnie)
Sam mogę się tylko domyślać o co chodzi, chciałbym uzyskać pomoc od osób bardziej zaznajomionych z tematem

chciałbym się dowiedzieć co ma największy wpływ na grę ze strony graczy, którzy dołączają do gry. Jak bardzo istotna jest szybkość ich łącza, jakość sprzętu itp.
czy jeżeli u mnie jako osoby zakładającej serwer wszytko jest ok to u innych też powinno?
Kolejną sprawą jest hamachi przez które musimy grac, jak ono wpasowuje się w to wszystko i czy to może jest jego wpływ?

Wiem, że dużo tego wyszło :/
Z góry dziękuję za pomoc
"To tylko Internet k*rwa."

LOKII Partyzant

24.03.2009 21:13    #14499     Sufler - Porady do gry - Piłkarze spoczywają na laurach
Mam pewien problem związany z postawą mojej drużyny. A mianowicie gdy zaczyna się mecz to moi zawodnicy cisną rywali jak trza i tak bywa że po 20 minutach prowadzę różnicą 2/3 bramek, ale tu kończy się dobra gra mojego zespołu. Drużyna przeciwna zaczyna cisnąć jeszcze bardziej niż ja na początku, a moi zupełnie nic nie robią, czasem jakaś kontra się zdarzy, ale tak to zupełnie nic. Oczywiście zdarza się że wygraną z trudem dowiozę do końca ale zdarza się ze odrabiają straty. Próbowałem już ze zmianą taktyki w trakcie meczu i kombinowałem z poleceniami dla drożyny, ale nic nie pomaga. Jakieś pomysły?

Lucasinho Ekspert

Grupa: Ekspert
24.03.2009 17:56    #14500     Sufler - Porady do gry - Coś jest nie tak...
[quote=Wembley]Ok. Mam jeszcze jedno pytanie, a manowicie zatrudniłem trenera (Technika = 19 i Ofensywa = 15) powinien on mieć teoretycznie max gwiazdek ( http://www.cmrev(...)814.html ) lecz ma tylko 4. W takim razie od czego to zależy?[/quote]

1. To są gwiazdki dla FM 08

2. Gdzieś na suflerze chyba czytałem, że patch 9.0.3 (o ile na nim grasz) zmienił sposób przeliczania atrybutów na gwiazdki; jest od tego nawet specjalny kalkulator:

http://www.zen10(...)coaches/ (pod patch 9.0.3)
lucasinho.blox.pl

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.