Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Wembley Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
28.03.2009 10:56    #14481     Sufler - Porady do gry - Skuteczność zawodników
Mam problem ze skutecznością zawodników. Np. Nie dawno grałem mecz z Liverpoolem u siebie, cały mecz atakuję na bramkę i nic, a Liverpool przez cały mecz miał może 2 strzały (w tym jeden z dystansu) i przegrałem 0-1. Wcześniej grałem z Romą w LM no i znowu to samo cały czas atakuję ja, a Taddei w 86 minucie strzela zwycięską bramkę dla Romy. Jak poradzić sobie z tym problemem?

moguay81 Partyzant

Panowie juz wcześniej pytałem o to... Co mam zrobić aby mi się pojawiły w grze koszulki z takich lig jak np. angielskiej premier league, niemieckiej czy holenderskiej. Czy jest jakiś spsób aby te defaultowe koszulki się nie pojawiały ? Bo jak wrzuciłem koszulki z serie A to niektóre z drużyn mają te wrzucone przez mnie koszulki pierwszą i drugą a trzecią mają już tą defaultową. Albo odwrotnie pierwszą i drugą mają defaultową, a trzecią nową wrzuconą przeze mnie. We wcześniejszych wersjach FM-a nie było tego problemu, a teraz jest... ma ktoś jakieś rozwiązanie na to ?

devil11 Przodownik pracy

Otóż mam taki poważny problem: mój podstawowy piłkarz,a właściwie to gwiazda mojej drużyny(Andres Guardado) wyjechał w maju na zgrupowanie reprezentacji. Tak się składa,że w tym czasie rozgrywany jest CONCACAf Gold Cup no i ten turniej jeszcze chwile potrwa,a ja w międzyczasie mam rozegrać finał Ligi Mistrzów. Jeśli miałbym zagrać ten mecz bez Andresa to byłoby wielkie osłabienie(jego zmiennik jest o 2 klasy słabszy). Jestem już trochę zdegustowany tą sytuacją, bo drugi raz w tej karierze dochodzę do Finału Ligi Mistrzów i drugi raz Guardado może w nim nie zagrać bo w międzyczasie rozgrywany jest Gold Cup. Dlatego proszę was o pomoc. Czy mogę coś zrobić,żeby Guardado powrócił z tego nieszczęsnego zgrupowania?? Proszę o szybką odpowiedź, bo do fianłu LM pozostało mi jeszcze nieco ponad tydzień.

Sousek Partyzant

27.03.2009 20:49    #14484     Sufler - Porady do gry - Problem z FM 09 i steamem
Otóż, instalująć FM'a 09 po wybraniu opcji register by steam nie było możliwości wyboru dysku, a na C ja nic nie chce instalować. Dałem zainstalowanie przez telefon ale chciałbym wiedzieć jak odpalić, żeby pisało w steamem że mam zainstalowane pozdro

PS.ogólnie czemu ten durny steam jak coś to ciągnie c ? nie da sie tego zmienic ? -.-

batata Przodownik pracy

Już powinno działać. Mi przed chwilą też nie działało :D
http://www.gram.(...)p?g=2419
A jak dalej nie działa, to masz :)

batata Przodownik pracy

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

TO jest to:

http://www.cmrev(...)821.html

Gram.pl ---> Pomoc ---> FM09 ---> Problem [-821]

Bodaj tu:

http://www.gram.(...)p?g=2419

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

27.03.2009 17:21    #14488     Sufler - Porady do gry - Koszulki do Fm 2009
Witam wszystkich,

Mam pewien problem, a mianowicie wgrywajac koszulki do FM'a, niektore mi nie dzialaja. Np. W lidze niemieckiej Bayern ma wszystkie trzy komplety strojow, takich jak wgralem, a np. Borussia Dortmund ma w zakladce informacje "domyslne" stroje. W Fm'ie 2008 nie bylo z tym problemu, a tutaj jest. Od razu uprzedzam, ze wszystko z "configami" jest w porzadku. Na poczatku mialem ten problem z liga wloska, ale powywalalem stroje z pliku "graphics.fmf" z folderu "data" i dziala(w tej chwili probujac wgrac te kitsy pliki z wszelaka grafika strojow sa usuniete). W tej chwili probujac wgrac "kitsy" do ligi niemieckiej(wykonane przez Profesora), po uprzednim odznaczeniu buforowania i przeladowania skina, w zakladce "informacje" np. pokazala mi sie trzecia koszulka HSV Hamburg, ale "domowa" i "wyjazdowa" pozostaly takie jak po zainstalowaniu gry i odpaleniu jej bez wgrywania zadnych dodatkow.

Prosze Pomozcie:)

aberdeen Młody aktywista

27.03.2009 15:29    #14489     Sufler - Porady do gry - sprzedaz zawodnikow
Jeśli są słabi, mają wysoki i długi kontrakt, alba są starzy to masz problem. Spróbuj rozwiązać kontrakt za porozumieniem stron. Przed tym zaznaczacz status niepotrzebny, przesuń do rezerw i karaj za co tylko się da. Wtedy może uda się że odejdą bez rekompensaty.

batata Przodownik pracy

27.03.2009 14:12    #14490     Sufler - Porady do gry - Znajomość języka
W pewnym stopniu sam sobie odpowiedziałeś. IMO jeśli znasz język np. hiszpański i grasz Realem to sam zauważyłeś lepszą grę, niż wtedy, jak tego języka nie znałeś. Podobnie jest z zawodnikami: Jeśli zna język danego kraju w którym przyjdzie mu grać, to łatwiej zaaklimatyzuje się w klubie, jeśli nie będzie go znał to będzie miał problemy z komunikacją i aklimatyzacją. Moim zdaniem tak samo jest z trenerami. Jeśli przyjdzie Ci pracować np. z Hiszpanami, to łatwiej się będzie z nimi dogadać po hiszpańsku, niż np. po holendersku :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.