Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Jacek1506 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Chcieliśmy z bratem pograć przez internet. Graliśmy zawsze(w starszych wersjach) przez hamachi i teraz chcieliśmy tak samo. Brat zrobił serwa, ja wchodzę i jestem jako nowy klient sieciowy i nie mogę siebie stworzyć jako normalnego gracza. Na ekranie gdzie powinna być opcja dodaj menadżera nic takiego nie ma. Wie ktoś jak rozwiązać ten problem? Wersja gry 9.3.0, orginalna oczywiście.

Wojtasgda Partyzant

Mój problem polega na tym, że grając w eliminacjach do LM miałem wynik remisowy w dwumeczu i.. były rzuty karne...
No właśnie i tu pojawia się problem ponieważ:
1. Gra pokazuje mi, że karne wykonują zupełnie inni gracze niż Ci których desygnowałem.
2. Karny wygląda tak, że zawodnik podbiega do piłki gra staje i pokazuje się napis gol
3. Mimo, że wydaje się, że wszyscy karne trafiali to jest kilka nie trafionych
4. Gdy dochodzi do końca meczu a raczej karnych gra staje i nic nie rusza... zamiast dalej jest pauza, a gdy wszedłem w taktykę zespołu miałem rozmowę motywacyjną, ale po zatwierdzeniu jej nic się nie zmieniło
I moje pytanie jest takie czy da rade to jakoś obejść i czym to może być spowodowane.

football38 Młody aktywista

[quote2=Bartez][quote=Arek96]Muszą grać na prawdę zawaliście w superhiper klubie z mocnymi trenerami i mają mieć sukcesy.[/quote]

Ja zauważyłem sytuację jakby odwrotną, czyli w im słabszym grają klubie, tym więcej chęnych jest na ich kupno. Kiedy u mnie w Legii jakiś zawodnik się wybije to nie mam problemów ze sprzedaniem go. A zdobyłem jedynie 2x wicemistrzostwo i superpuchach mając raczej przeciętnych treneiros.[/quote2]
Też tak mam. Jak grałem Legią, to bez problemu opchnąłem Marvin Angulo, za 7 mln. Jak grałem Las Palmas w Primera Division to ledwo 1.5 mln za niego wyciągnąłem, chętnych było mało, a w Legii pół Europy go chciało, choć grali podobnie.

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

[quote=slake1]Czyli reputacja zawodników nie zwiększa się w czasie gry?[/quote]
oczywiście, że rośnie... dlatego dziwię się, że przytrafia ci się taki problem :-k w końcu zazwyczaj w takich sytuacjach manager wręcz musi martwic się aby zatrzymac co lepszych graczy ...

Bartez Przodownik pracy

[quote=Arek96]Muszą grać na prawdę zawaliście w superhiper klubie z mocnymi trenerami i mają mieć sukcesy.[/quote]

Ja zauważyłem sytuację jakby odwrotną, czyli w im słabszym grają klubie, tym więcej chęnych jest na ich kupno. Kiedy u mnie w Legii jakiś zawodnik się wybije to nie mam problemów ze sprzedaniem go. A zdobyłem jedynie 2x wicemistrzostwo i superpuchach mając raczej przeciętnych treneiros.

manio Partyzant

04.04.2009 17:52    #14446     Sufler - Porady do gry - Piłkarzy nie idą na urlop
Lipiec 2011, rozpoczynam 4 sezon gry, ale już 2 raz zdarza się, że piłkarze nie idą na urlop.. Nie wiem w czym problem, nigdy nie czytałem, żeby ktoś miał podobnie. Jakby co to gram Ajaxem

baixinho Partyzant

04.04.2009 16:23    #14447     Sufler - Porady do gry - Aktywacja FM2009
Witam. Mam poważny problem z aktywowaniem nowego FM-a. Jako, że nie dysponuję łączem internetowym na komputerze na którym zainstalowałem grę, wybrałem opcję aktywacji telefonicznej. Przebrnąłem przez wpisywanie numerów, otrzymałem oraz wpisałem 3 siedmiocyfrowe kody, głos w telefonie stwierdził, iż aktywacja powiodła sie, co potwierdził stosowny komunikat na ekranie. Kliknąłem OK, i z niecierpliwością na ikonkę FM, a tutaj... ponownie wyskakuje okienko domagające się aktywacji. Dodam, że operację z aktywacją powtórzyłem dwukrotnie(z takim samym rezultatem). Dla porządku mam oryginalnego FM-a, na pewno przez nikogo wcześniej nie używanego. Proszę o pomoc.

Yodarj Żołnierz frontu ideologicznego

04.04.2009 14:15    #14448     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
[quote]Ale każdy gra tak jak uważa, ja osobiście nie przepadam za graniem potęgami. W ogóle w lidze angielskiej praktycznie z każdego klubu Premiership nie jest problem zrobić potęgi[/quote]

Ale zrobić z drużyny z Conference? :D

[quote=Arek96]Skoro nie ma mocnych to czemu jest poczwórna korona?[/quote]

. . . ??

Falcon Przodownik pracy

04.04.2009 13:10    #14449     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
[quote=realista_9]Wkońcu z City zrobiłem zespoł na którego nie ma mocnego :P :) Oto Wyniki:

Ekstraklasa: http://img3.(...)/eks.jpg

Puchar UEFA: http://img21(...)euro.jpg

Puchar Ligi : http://img21(...)igig.jpg

Puchar Angli: http://img21(...)ngli.jpg

:P:P:P : http://img21(...)/naj.jpg
http://img44(...)rona.jpg

Skład którym zdobyłem te trofea:

http://img15(...)skad.jpg

jak coś chcecie jeszcze to pisać..:)
[/quote]

Akurat zrobienie z City potęgi nie jest trudne i nie wymaga jakiś specjalnych
umiejętności.
Ale każdy gra tak jak uważa, ja osobiście nie przepadam za graniem potęgami. W ogóle w lidze angielskiej praktycznie z każdego klubu Premiership nie jest problem zrobić potęgi
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

Krystek Partyzant

04.04.2009 12:24    #14450     Sufler - Porady do gry - Pół zawodowa Korona Kielce
Hej

Zainstalowalem latke 9.3.0 i tam cala sprawa jest rozstrzygnieta :D Dotychczas gralem na latce 9.1.0 :D Mialem troche problemow z wpisaniem kodu ale na szczescie sobie uffff... poradzilem :D

Co do edytora to zainstalowanie frameworka podzialalo :D dzieki za pomoc

I ostatnie pytanko: czy np.: po wejsciu do ekstraklasy bede mogl w edytorze czasu rzeczywistego (moze nie dodac sponsora) a poprostu zmienic zamoznosc klubu, chojnosc prezesa czy cos takiego?

pozdrawiam i dzieki za pomoc Bartez

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.