[quote]Jak ktos kiedys pisal ze zrobienie potegi europejskiej z jakiegos klubu z angli nie jest sztuka to wszystko fajnie.[/quote]
Jak nie jest sztuką, to spróbuj. Wielu ma z tym olbrzymie problemy i łatwo rezygnują. Ale skoro to proste, proszę
I skoro edytorem nie grałeś, to:
1. Skąd tyle kasy w Lechu?
2. Dlaczego krzyczysz, że nie grałeś, że nie, że nie, że nie?
[quote] Ściema, nie da się wygrać w pierwszym sezonie puefa zespołem z ekstraklasy... [/quote]
Da się. Trzeba tylko trochę sprytu i cwaniactwa. Każdy może to interpretować na swój sposób
Pawle - ogólnie to prosiłbym o taktykę, finanse, transfery i ogólne zestawienie wpływów do budżetu. Bo mnie interesuje, jak zarządzać kasą w Polsce w taki sposób, aby takie wyniki osiągnąć ;]
EDIT:
[quote]Potęga to zespół, którym ogrywasz Barcelony i Reale po 1[/quote]
O tak? albo i tak?
Mecze z FM 07, oba kluby na początku są w Conference (Worksop w North, Newport w South).
Jak nie jest sztuką, to spróbuj. Wielu ma z tym olbrzymie problemy i łatwo rezygnują. Ale skoro to proste, proszę

I skoro edytorem nie grałeś, to:
1. Skąd tyle kasy w Lechu?
2. Dlaczego krzyczysz, że nie grałeś, że nie, że nie, że nie?

[quote] Ściema, nie da się wygrać w pierwszym sezonie puefa zespołem z ekstraklasy... [/quote]
Da się. Trzeba tylko trochę sprytu i cwaniactwa. Każdy może to interpretować na swój sposób

Pawle - ogólnie to prosiłbym o taktykę, finanse, transfery i ogólne zestawienie wpływów do budżetu. Bo mnie interesuje, jak zarządzać kasą w Polsce w taki sposób, aby takie wyniki osiągnąć ;]
EDIT:
[quote]Potęga to zespół, którym ogrywasz Barcelony i Reale po 1[/quote]
O tak? albo i tak?

Mecze z FM 07, oba kluby na początku są w Conference (Worksop w North, Newport w South).

Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty