Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Yodarj Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
07.04.2009 17:47    #14431     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
[quote]Jak ktos kiedys pisal ze zrobienie potegi europejskiej z jakiegos klubu z angli nie jest sztuka to wszystko fajnie.[/quote]

Jak nie jest sztuką, to spróbuj. Wielu ma z tym olbrzymie problemy i łatwo rezygnują. Ale skoro to proste, proszę ;)

I skoro edytorem nie grałeś, to:
1. Skąd tyle kasy w Lechu?
2. Dlaczego krzyczysz, że nie grałeś, że nie, że nie, że nie? :)

[quote] Ściema, nie da się wygrać w pierwszym sezonie puefa zespołem z ekstraklasy... [/quote]

Da się. Trzeba tylko trochę sprytu i cwaniactwa. Każdy może to interpretować na swój sposób ;)

Pawle - ogólnie to prosiłbym o taktykę, finanse, transfery i ogólne zestawienie wpływów do budżetu. Bo mnie interesuje, jak zarządzać kasą w Polsce w taki sposób, aby takie wyniki osiągnąć ;]

EDIT:
[quote]Potęga to zespół, którym ogrywasz Barcelony i Reale po 1[/quote]

O tak? albo i tak? :)

Mecze z FM 07, oba kluby na początku są w Conference (Worksop w North, Newport w South).

hidalgo4 Młody aktywista

06.04.2009 22:14    #14432     Sufler - Porady do gry - Znenie języka
wszystko zalezy od ukrytej wartoci zawodnika czy sie dostosowuje szybko czy wolno to tez wiaze sie z jezykiem.... czasem jest w raporcie ze nie bedzie problemow z aklimatyzacja pewnie spotkales sie, a inni to maja duuugo bardzo czasem nawet 2 ata

zabek Partyzant

[quote=Dawidek]Ustaw słabszemu napastnikowi(temu który rzadziej strzela w tych sytuacjach), w poleceniach dla piłkarzy, częste podania(pasek 'podania' na 3/4) Mi pomogło, bo ten sam problem miałem.
Pozdro[/quote]

no okej ale pasek "podania" to rodzaj podań a nie ich ilość, czyli ustawienie na 3/4 to podania bezpośrednie i wg mnie nie ma to znaczenia w sytuacja podbramkowej, a po drugie mam cały czas ustawione na 1/2 czyli mieszane, wiec teoretycznie powinno być 50% podań na wolne pole. takie moje przemyślenia

Dawidek Młody aktywista

Ustaw słabszemu napastnikowi(temu który rzadziej strzela w tych sytuacjach), w poleceniach dla piłkarzy, częste podania(pasek 'podania' na 3/4) Mi pomogło, bo ten sam problem miałem.
Pozdro

zabek Partyzant

nie wiem czy taki temat juz byl ale ja nic nie znalazlem.

otóż chodzi mi o to że, gram juz chyba z sześć sezonów w fm09 i moi piłkarze wykazują się egoizmem pod bramką przeciwnika. A dokładniej mój problem polega na tym że, gdy zawodnik wychodzi na pozycje sam na sam z bramkarzem i wystarczy podać piłkę drugiemu zawodnikowi, a wtedy ten będzie miał przed sobą tylko pustą bramkę, zawsze wybiera gorszą opcje czyli strzał. Co najczęściej kończy się strzałem w bramkarza i brakiem gola... z czego to wynika? z błędów w taktyce? ustawieniu? braku umiejętności grajka?

aha i dodam jeszcze, że przez całą moją kariere z fm09 nie było takiej sytuacji zeby ktos komuś wystawił piłkę

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

05.04.2009 22:10    #14436     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
[quote=Henry14]żałosny jesteś...[/quote]
Gdybym miał zacytować wszystkie Twoje posty typu:

- Jak dodać karierę do profilu?
- Czemu updeter zmienił silnik gry?
- Gość ma problem ze sparingiem a Ty odpowiadasz: to zaplanuj nowy

To by miejsca nie starczyło.
I nie gadaj tak do Yody bo jest kilka razy mądrzejszy od Ciebie.
Co do poprzedniej strony nie będę tego komentował bo szkoda słów i klawiatury... Żałosne...
Przynajmniej się nie chwalę jak inteligent 2 posty wyżej:

"Kupiłem Doyle'a i to jest sukces bo gram QPR!"

P.S:
Kuab: To że u Ciebie się taksa nie sprawdziła to przykro mi. Teraz mam inne: na słabych u siebie, na słabych na wyjeździe, na mocnych u siebie i na mocnych na wyjeździe. Gdy nie ustawiałem pol. dot. ryw. słabo mi szło. Teraz ustawiam i wyniki są.
A taki u mnie Murat czy Suerez grają aktualnie lepiej od choćby Andersona czy Lamparda, a statystykowo również nie odstają...

rokfor Partyzant

Ludziska nie przepadam za liga włoska ale odnosze wrazenie, ze zawodnik po transferze na zasadzie wspolwascicielstwa w ciagu jednego sezonu nie moze zmienic klubu... I niewazny jest w ty przypadku jego wiek... Sadze ze po tym sezonie nie bedziesz ial problemow z jego wykupieniem:)

janexdvd Partyzant

@wszyscy którzy mówią że to problem tego że Seria B jest niegrywalna

On po prostu jeszcze osiemnastki nie skończył i może to być przyczyną tego problemu. Nie jednokrotnie już kupowałem piłkarzy w posiadaniu przez KLUBY z niegrywalnych lig włoskich.

kuab Żołnierz frontu ideologicznego

05.04.2009 14:35    #14439     Sufler - Porady do gry - Autobiografie
Ludzie, co to ma do FM-a? O takie rzeczy to na jakimś forum piłkarskim. Tym bardziej, że nie masz żadnego problemu z FM. Już nie mówię o tym, że chcesz te autobiografie ściągać z torrentów...

krolik123 Partyzant

05.04.2009 14:17    #14440     Sufler - Porady do gry - Autobiografie
Witam !
Zdaję sobie sprawę, że ten temat ma mało wspólnego z grą Football Manager 09 i licze sie z nieprzychylnymi komentarzami, ale mam też nadzieję na rozwiazanie mojego problemu. Otóż często słychac o tym, że jakiś znany piłkarz czy trener wydaje swoją autobiografie. Bardzo bym chciał poczytac książki takich osobowości jak np sir Alexa Fergusona, Jose Mourinho, Roy'a Keane'a czy też wielu innych osob.Więc moje ptanie brzmi tak : gdzie moge kupic takowe książki ( rzecz jasna po polsku ) lub też je sciagnąc?? Jedyne znane mi źródło to torrenty.org ale tam są jedynie aotubiografie Jerzego Dudka, Wojciecha Kowalczyka i Lance'a Amstronga.
Chodzi mi o strony internetowe, jakies aukcje, nie wiem cokolwiek. Będę bardzo wdzięczny za jakiekolwiek informacje.
pozdrawiam !

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.