Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

augustowski Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
09.04.2009 00:21    #14421     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
czytaj ze zrozumieniem, napisałem o Tobie :D hehehe i chyba coś w tym prawdy jest skoro tak się bulwersujesz :D a szczekać to sobie możesz, po to ludzie stworzyli takie fora, żeby takie niedojny jak Ty z patologicznych rodzin pisali o swoich życiowych problemach :D

MC_Mike Partyzant

08.04.2009 22:51    #14422     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Jutro wrzucę skład, bo dziś już mi się nie chce ;p Za to mogę Ci opisać 1. sezon. Był on testem mojej taktyki 4-1-2-2-1. Skończyło się na 11 miejscu, które mnie bardzo cieszyło. Jednak był to sezon pełen problemów zwłaszcza jeśli chodzi o napadziorów. Ibisevic nie spełniał żadnych mych nadziei i może z 5 bram trafił. Demba Ba podobnie,a le on już chyba "dychę" ustrzelił. Obu sprzedałem i wcale mi ich nie żal. W tym sezonie warty odnotowania jest wyskok formy Sejada, który od 6 lat jest głównym rozgrywającym mojego Teamu ;] Co Ci mogę jeszcze opowiedzieć? Sprowadziłem Madlunga, bo tamtejsza obrona mnie wogóle nie przekonała. Co prawada Nilson miał potencjał, ale grał słabo i poszedł do 2. ligi. Muraś się wybił i grał ważną rolę w zespole, ale jak Koln dało 10 mln za niego to żal było nie sprzedać, ale to w kolejnym sezonie ;p Myślę, że to by było na tyle ;] Pozdro

Henry14 Partyzant

08.04.2009 20:39    #14423     Sufler - Porady do gry - Manifesty
Mam taki problem bo,gdy pisze manifest wciskam shift+enter i niby schodze linijke niżej a gdy zapisze wychodzi tekst ciągły :/

Henry14 Partyzant

08.04.2009 19:43    #14424     Sufler - Porady do gry - padajacy sejw
Ja się wypowiem i prosze mi tu nie pisać, że jedno ma gówno do drugiego.

Ja i 2 kolegów mieliśmy notoryczne problemy z save'ami ale od kąd zmieniliśmy miejsce zapisywania nie w folderze FMa ale np w folderze na pulpicie 0 dosłownie 0 usterek działa jak ta lala ;].

augustowski Partyzant

07.04.2009 23:05    #14425     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
ale macie problemy naprawdę :D gra z edytorem czy nie ? kto jest uczciwy to będzie wiedział sam dla siebie, ze jest w to dobry, że zrobił coś co niewielu się udało, a że inni myślą inaczej to już jest ich zdanie, mają do tego prawo...

Henry14 Partyzant

07.04.2009 22:41    #14426     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
[quote=Arek96]Henry ->
O Boże, ale masz problem...
Dałem tylko przykład, a bo ja wiem ile maja. To była tylko taka aluzja, że POLSKEI KLUBY MOGĄ O TYM POMARZYĆ.

Brigante Carlito ->
Szkoda klawiatury na Ciebie.[/quote]
O Broże ja napisałem , że to tylko taka inf .................................................

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

07.04.2009 21:51    #14427     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Henry ->
O Boże, ale masz problem...
Dałem tylko przykład, a bo ja wiem ile maja. To była tylko taka aluzja, że POLSKEI KLUBY MOGĄ O TYM POMARZYĆ.

Brigante Carlito ->
Szkoda klawiatury na Ciebie.

Yodarj Żołnierz frontu ideologicznego

07.04.2009 18:51    #14428     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
[quote=batata]Skończyłem właśnie kolejny sezon Napoli, więc niezaszkodzi zapodać parę screenów :)
- Tabela
- Skład
- Taktyka
- Transfery
- Statystyki piłkarzy
- Terminarz cz.1
- Terminarz cz.2
Jak chcecie jakiegoś screena ( kogoś, czegoś ), to nie ma problemu :)[/quote]

Ci co mają po 50-60 meczów rozegranych, nie byli w ciągu sezonu przemęczeni? O_O

Chętnie ujrzę umiejętności Vitale i Colo ;]

batata Przodownik pracy

07.04.2009 18:47    #14429     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Skończyłem właśnie kolejny sezon Napoli, więc nie zaszkodzi zapodać parę screenów :)
- Tabela
- Skład
- Taktyka
- Transfery
- Statystyki piłkarzy
- Terminarz cz.1
- Terminarz cz.2
- Takie to ogólne "coś"
Jak chcecie jakiegoś screena ( kogoś, czegoś ), to nie ma problemu :)

Bruenor Partyzant

07.04.2009 17:49    #14430     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
[quote=Yodarj][quote]Jak ktos kiedys pisal ze zrobienie potegi europejskiej z jakiegos klubu z angli nie jest sztuka to wszystko fajnie.[/quote]

Jak nie jest sztuką, to spróbuj. Wielu ma z tym olbrzymie problemy i łatwo rezygnują. Ale skoro to proste, proszę ;)

I skoro edytorem nie grałeś, to:
1. Skąd tyle kasy w Lechu?
2. Dlaczego krzyczysz, że nie grałeś, że nie, że nie, że nie? :)

[quote] Ściema, nie da się wygrać w pierwszym sezonie puefa zespołem z ekstraklasy... [/quote]

Da się. Trzeba tylko trochę sprytu i cwaniactwa. Każdy może to interpretować na swój sposób ;)

Pawle - ogólnie to prosiłbym o taktykę, finanse, transfery i ogólne zestawienie wpływów do budżetu. Bo mnie interesuje, jak zarządzać kasą w Polsce w taki sposób, aby takie wyniki osiągnąć ;][/quote]
Jeśli spryt i cwaniactwo to edytor to Cię popieram w 100% :P
Ja też poproszę o wpływy do budżetu , bo bardzo mnie to ciekawi. Może Paweł zrewolucjonizuję moje sposoby rozgrywki...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.