Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Yakuza Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote=maciekigood]Czyli odpowiedzią na twoje problemy będzie zmiana treningu. ;)[/quote]

Ale na jaki? Na razie biorę ogólny - muszę poprawić grę, bo mnie wyrzucą :)
I co ja wtedy zrobię?
A w sparingach zawsze dobrze mi idzie :/

maciekigood Młody aktywista

Czyli odpowiedzią na twoje problemy będzie zmiana treningu. ;)

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

09.04.2009 21:45    #14413     Sufler - Porady do gry - Problem z FM09 :/
[quote=Arek96]Gra nie włącza się, ponieważ pojawia się komunikat o nazwie "XML parsing error"!

Aby rozwiązać problem należy wykonać następujące kroki:
1. Kliknij prawym przyciskiem myszy na skrócie do gry Football Manager 2009 i wybierz "Właściwości"
2. W polu "Element Docelowy" dodaj: --reset_preferences ; Dla standardowej instalacji gry taka linia powinna wyglądać tak:
C:Program FilesSports InteractiveFootball Manager 2009fm.exe" --reset_preferences
3. Kliknij "OK" i uruchom grę.[/quote]

Mirkowski Partyzant

09.04.2009 21:44    #14414     Sufler - Porady do gry - Problem z FM09 :/
Witam.

Od 3 dni nie mogę sobie w FMa zagrać, a tak bardzo zachciało mi się. 3 dni temu włączyłem sobie legalnie FMa i grałem sobie moim Middlesbrough probując zrobić z tej drużyny młody zespół, taki jaki robi Arsen Wenger, po paru godzinach gry zapisałem ją i wyszedłem normalnie oraz wyłączyłem komputer. Następnego dnia gdy włączałem grę wyświetlał mi się ciągle błąd [!!] próbowałem defragmentować dwa dyski, czyścić je i inne rzeczy oraz odinstalować i instalować Managera. Niestety nic to nie dało :/

Podaje tutaj obrazek i tak jak jest ponumerowane tak mi się błąd wyświetla + przed 3 błędem gra mi się ładnie wczytuje i gdy ma przejść do głównego menu to mi się błąd nr.3 wyświetla :/

Pomóżcie mi :d :))

Vision Partyzant

Ja tam jadę na TUG'u (w 08) i gra mi się bardzo przyjemnie. Zatrudniłem dwóch trenerów siłowych (jeden kondycja 20, drugi 19) i z kondycją problemów nie mam. Podczas sparingów obciążenie wysokie, podczas sezonu średnie. Zwykle skutkuje, gorzej jak prowadzisz klub z 6. ligi angielskiej. ;D Wtedy to się trzeba troszkę nakombinować z tymi treningami, bo żaden trener z umiejętnościami 18+ nie przyjdzie :D

Slepy28021990 Partyzant

09.04.2009 14:22    #14416     Sufler - Porady do gry - reputacja klubu
A ja mam cały czas problem mam już sezon 2017/18 cały czas wypełniam wymagania zarzadu i nic cały czas spada reputacja mojego klubu. Teraz jest juz bardzo niska. A najciekawsze jest to że do b. niskiej spadła mi po 1 w karierze wygraniu ligi. nie mam już pojęcia co mam robić pomózcie. (żadne z wcześniejszych porad sie nie sprawdziły)

batata Przodownik pracy

09.04.2009 12:38    #14417     Sufler - Porady do gry - Wczytanie sejwu = wypad z gry
Były już takie tematy, zanim napiszesz innym: WYSZUKIWARKA NIE BOLI, sam z niej skorzystaj.
http://www.cmrev(...)l?page=0
http://www.cmrev(...)006.html
http://www.cmrev(...)ory.html
http://www.cmrev(...)___.html

09.04.2009 11:52    #14418     Sufler - Porady do gry - Wczytanie sejwu = wypad z gry
Jak możecie usuńce ten temat, bo niechcący 2 założyłem.

http://www.cmrev(...)___.html

Problem może być związany z tym, że ostatnio miałem bodaj 11 wirusów na komputerze i 1 dodatkowo na pamięci operacyjnej?

09.04.2009 11:23    #14419     Sufler - Porady do gry - Wczytanie sejwu = wypad z gry
...

Problem może być związany z tym, że ostatnio miałem bodaj 11 wirusów na komputerze i 1 dodatkowo na pamięci operacyjnej?

Palimpsest Młody aktywista

09.04.2009 10:12    #14420     Sufler - Porady do gry - Wczytanie sejwu = wypad z gry
Komunikat jasny: brak pamięci. Na dysku albo RAM, ale skoro do tej pory nie miałeś problemów, to najpewniej brakuje miejsca na dysku. Spróbuj też zwiększyć pamięć wirtualną, jak już zwolnisz nieco miejsca na dysku.
@

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.