[quote="IamTheSwarn"]Cóż, ja się na żadne ograniczenia nie godziłem, co kilkukrotnie powtórzyłem. Jeszcze odniosę się do wypowiedzi na MFM, Czy Aga mówi do ściany? Nie wiem, jak tak to może mieć problemy, ja jak kiedyś się napiłem w liceum mocno to gadałem z drzewem, proszę mnie nie angażować w pańskie problemy rodzinne. Czy myślę, że mogę was ignorować? Myślę, że tak. Gdybym miał reagować na 1/4 przejawów głupoty, nie starczyłoby mi czasu na jedzenie i spanie. I nie myślę, że mogę wprowadzać swoje zasady, po co mi to? Mimo wszystko staram się przestrzegąć regulaminy, a jakieś durne akty łaski? Toż to kpina. Powtarzam, zmieńcie nazwe na mistrzostwa wyznawców mahdiego, to nawet nie uświadczysz tam skrawka mojego komentarza. Ale w mistrzostwach polski zamierzam wystartować. Proszę o sprawiedliwą jurysdykcje dokonaną przez osobę nr 1. na stronie, oraz pominięcie sympatii czy antypatii. Rozumiem, że jak czasem trafi się ktoś wykształcony, na tej stronie, posiadajacy własne zdanie, to jest problem, ale mogę obiecać, że żadnych marnych blogów nie będę komentował
interesuje mnie tylko RM[/quote]
Zachowujecie się jak jakieś rozpieszczone dzieciaki. Na ogół wieszam koty na Adze i Mahdim, ale przy Waszych banach mają rację. Od samego początku wiedzieliście na jakich zasadach wracacie. Nikt się Was kurwa nie pytał czy się zgadzacie. Pojawiając się tam ponownie zaakceptowaliście warunki (spierdolone, bo spierdolone, ale czy po takich ludziach oczekuje się że wymyślą coś mądrego?), bo inaczej byście się tam kurwa nie pojawili. Mogliście mieć godność i nie wracać (szacunek Bols), mogliście mieć cel jak romantico (szacun romantico) i mogliście być pojebani a później płakać jak dzieci co także Wam się kurwa udało. Moje gratulacje

Zachowujecie się jak jakieś rozpieszczone dzieciaki. Na ogół wieszam koty na Adze i Mahdim, ale przy Waszych banach mają rację. Od samego początku wiedzieliście na jakich zasadach wracacie. Nikt się Was kurwa nie pytał czy się zgadzacie. Pojawiając się tam ponownie zaakceptowaliście warunki (spierdolone, bo spierdolone, ale czy po takich ludziach oczekuje się że wymyślą coś mądrego?), bo inaczej byście się tam kurwa nie pojawili. Mogliście mieć godność i nie wracać (szacunek Bols), mogliście mieć cel jak romantico (szacun romantico) i mogliście być pojebani a później płakać jak dzieci co także Wam się kurwa udało. Moje gratulacje
Najnowsze posty