Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Brudas Socrealista

Grupa: Administrator
Poziom ostrzeżeń: 0
12.03.2016 15:55    #1441     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
[quote="IamTheSwarn"]Cóż, ja się na żadne ograniczenia nie godziłem, co kilkukrotnie powtórzyłem. Jeszcze odniosę się do wypowiedzi na MFM, Czy Aga mówi do ściany? Nie wiem, jak tak to może mieć problemy, ja jak kiedyś się napiłem w liceum mocno to gadałem z drzewem, proszę mnie nie angażować w pańskie problemy rodzinne. Czy myślę, że mogę was ignorować? Myślę, że tak. Gdybym miał reagować na 1/4 przejawów głupoty, nie starczyłoby mi czasu na jedzenie i spanie. I nie myślę, że mogę wprowadzać swoje zasady, po co mi to? Mimo wszystko staram się przestrzegąć regulaminy, a jakieś durne akty łaski? Toż to kpina. Powtarzam, zmieńcie nazwe na mistrzostwa wyznawców mahdiego, to nawet nie uświadczysz tam skrawka mojego komentarza. Ale w mistrzostwach polski zamierzam wystartować. Proszę o sprawiedliwą jurysdykcje dokonaną przez osobę nr 1. na stronie, oraz pominięcie sympatii czy antypatii. Rozumiem, że jak czasem trafi się ktoś wykształcony, na tej stronie, posiadajacy własne zdanie, to jest problem, ale mogę obiecać, że żadnych marnych blogów nie będę komentował ;) interesuje mnie tylko RM[/quote]

Zachowujecie się jak jakieś rozpieszczone dzieciaki. Na ogół wieszam koty na Adze i Mahdim, ale przy Waszych banach mają rację. Od samego początku wiedzieliście na jakich zasadach wracacie. Nikt się Was kurwa nie pytał czy się zgadzacie. Pojawiając się tam ponownie zaakceptowaliście warunki (spierdolone, bo spierdolone, ale czy po takich ludziach oczekuje się że wymyślą coś mądrego?), bo inaczej byście się tam kurwa nie pojawili. Mogliście mieć godność i nie wracać (szacunek Bols), mogliście mieć cel jak romantico (szacun romantico) i mogliście być pojebani a później płakać jak dzieci co także Wam się kurwa udało. Moje gratulacje

IamTheSwarn Partyzant

Grupa: Użytkownik
12.03.2016 13:33    #1442     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
Cóż, ja się na żadne ograniczenia nie godziłem, co kilkukrotnie powtórzyłem. Jeszcze odniosę się do wypowiedzi na MFM, Czy Aga mówi do ściany? Nie wiem, jak tak to może mieć problemy, ja jak kiedyś się napiłem w liceum mocno to gadałem z drzewem, proszę mnie nie angażować w pańskie problemy rodzinne. Czy myślę, że mogę was ignorować? Myślę, że tak. Gdybym miał reagować na 1/4 przejawów głupoty, nie starczyłoby mi czasu na jedzenie i spanie. I nie myślę, że mogę wprowadzać swoje zasady, po co mi to? Mimo wszystko staram się przestrzegąć regulaminy, a jakieś durne akty łaski? Toż to kpina. Powtarzam, zmieńcie nazwe na mistrzostwa wyznawców mahdiego, to nawet nie uświadczysz tam skrawka mojego komentarza. Ale w mistrzostwach polski zamierzam wystartować. Proszę o sprawiedliwą jurysdykcje dokonaną przez osobę nr 1. na stronie, oraz pominięcie sympatii czy antypatii. Rozumiem, że jak czasem trafi się ktoś wykształcony, na tej stronie, posiadajacy własne zdanie, to jest problem, ale mogę obiecać, że żadnych marnych blogów nie będę komentował ;) interesuje mnie tylko RM

Brazzo Młody aktywista

12.03.2016 11:03    #1443     Sufler - Edytor - Terminarz ligi
Nie lubię pisać post pod postem ale nie mogę poprzedniego skasować/usunąć Język
Dzięki za pomoc! Znalazłem ale przyznam się szczerze - jest to dla mnie czarna magia tym bardziej, że nie znam aż tak dokładnie zasad ligowych i pucharowych. Problem mój polegał na tym, że potrafiłem mieć 4 miecze w tygodniu, w tym 3 z nich w przeciągu 5 dni Uśmiech A to były same mecze pucharowe + ligowe, a gdzie jeszcze ewentualne puchary kontynentalne? Uśmiech Chciałem trochę "pooszukiwać" zmieniając terminarz tychże rozgrywek ale muszę wpierw to jakoś zgłębić.

mateuszw1991 Partyzant

11.03.2016 11:48    #1444     Sufler - Gra przez sieć - Football Manager 2016 online
Witam

Czy ktoś z was ma również problem z rozgrywką online?? Po utworzeniu gry jest wszystko okej natomiast następnego dnia jest problem z odnalezieniem rozgrywki.. ( losowo pojawia się)

Rozkoszny Partyzant

Kurwa ja dalej nie wiem po co gram w ta grę, nieważne czy prowadzę 3:0 czy 2:0 i tak zawsze kurwa muszę przegrać lub w najlepszym przypadku zremisować. Goście z kurwa dryblingiem 8-9 mijają moich jak tyczki albo wpadają jakieś kuriozalne bramy, gdzie moi mają problem z trafieniem w bramkę potem... Może outsiderzy z lepszych lig mają domyślnie wpierdol ustawiony w tym chuja wartym silniku meczowym? Przepierdalam z jakimiś ogórasami co mają 2 strzały na mecz, a Schalke i innym jebnę 3 gole, a i tak przegram

patpul Partyzant

Uwaga, lamerskie pytanie;)
Gdzieś w internetach znalazłem instrukcję (wraz z gołymi plikami) związaną z robieniem strojów, które byłyby wyświetlane w trybie 3D (a nie tylko w informacji o klubie). To oznaczałoby możliwość aktualizowania takiego badzieiwa choćby co sezon - jakby się komuś (np. mi) bnardzo nudziłó, to mógłbym sobie zrobić nowy zestaw strojów i cieszyć się tym jak dziecko, bo ładnie by wyglądało (albo brzydko). Problem w tym, że to dotyczyło FM11.
Teraz, rzeczone na wstępie, lamerskie pytanie: czy jest taka (lub podobna) możliwość w FM16? Wiadomo, że poprzez zmiany w bazie danych nie zrobię, bo nie doczytywałoby tej informacji np. między sezonami.

O, takie o: http://www.thedu(...)?t=76414

Gutii Partyzant

[quote="Unobtainium"]Obydwaj boczni pomocnicy super noty za mecz, ale po połowie sezonu widzę, że to samo ma się do środkowego pomocnika jako wysunięty rozgrywający.
Do tego 75% moich goli pada po dobitce.
No, ale za rok już będzie lepiej na szczęście...[/quote]

Ogólnie to ja mam farta. Dlaczego? Pamiętam jak na początku wszyscy narzekali na wrzutki, gdy obrona stała, a rywal tylko dokładał nogę. Ja czegoś takiego nie miałem... Teraz znany wszystkim "problem" odnośnie ocen u bocznych obrońców. Sprawdziłem czołowe ligi i jak tu u mnie wygląda:
Podaję pierwszych 3 zawodników z najlepszą średnią ocen:
BBVA - Messi, Laporte, Varane
Premiership - Aguero, Mata, Ozil
Bundesliga - Lahm, Çalhanoglu, Geis
Ligue 1 - Silva, Cavani, Ibra
T-Moblie Ekstraklasa (gram Lechem) - Vlasko, Douglas, Piatek
Czyli w tych ligach, na pierwszym miejscu jest tylko 2 obrońców. W całym zestawieniu na możliwe 15 miejsc, jest 5 obrońców. Uważam, że to nie jest przesada. Napiszę na temat Douglasa... ten obrónca średnio odbiera piłkę co 3 atak prawego skrzydłowego. Na rozgeranych 12 meczy w lidze, ma 7 asyst. Fakt, ilość asyst jest imponująca, nawet lekko zawyżona, ale to jest możliwe, więc ja pretensji nie mam.

arvanis Partyzant

09.03.2016 13:32    #1448     Sufler - Porady do gry - [FM15] Kilka dziwnych bugów
Witam,
Gram sobie casualowo w FM15 i wylądowałem w sezonie 2022/23. Z czasem zauważyłem jednak, że gra zaczyna się "psuć". Czy ktoś ma pomysł jak zaradzić któremukolwiek z problemów?

1. Kibice w bieżącym okienku przestali reagować na transfery "z klubu" - w zakładce "zaufanie" widzę tylko reakcje na piłkarzy ściągniętych do klubu.

2. Wgrałem jakiś czas temu skórkę z "natychmiastowym wynikiem", żeby nie bawić się w rozgrywanie spotkań o pietruszkę i nie tracić czasu. Ostatnio jednak z rozwijanego menu, w którym mogłem wybrać założenia na ten mecz zniknęły wszystkie opcje i zostało tylko "bez instrukcji".

3. U niektórych zawodników nie jestem w stanie podejrzeć ich analizy meczowej - albo brakuje danego spotkania w rozwijanym menu (choć zagrali w nim pełne 90 minut), albo zwyczajnie nie ładuje się moduł z aspektami gry, które miały zostać poddane analizie.

O samej rozgrywce:
- Gra jest oryginalna, spatchowana do najnowszej wersji,
- Wgrałem do niej kilka dodatkowych lig, głównie polskich
- Wgrałem do niej sporo plików graficznych: herbów, koszulek i skinów dla facegena
- Korzystam z FMRTE do modyfikowania kolorów strojów, żeby dopasowywać je do stworzonych modeli koszulek, a także zdarzyło mi się kilka razy "wyleczyć" absurdalne kontuzje.

Gutii Partyzant

Jakoś teraz postanawiam o tym napisać. Zakwalifikowałem się Lechem do fazy grupowej LM, wcześniej wygrywając w barażach ze Steaua Bukareszt. W grupie musiałem zmierzyć się z Juventusem (zeszłoroczny finalista), Sevilla (zwycięzca LE) oraz Lyonem. Po wygranym dwumeczu ze Steaua, okrzyknięto mnie "pogromcą gigantów", co by nie było, podobało mi się to określenie i faktycznie pasowało to do Lecha, ale nie w tym PROBLEM.(?) Po zakwalifkowaniu się do grupy nikt nie był "w szoku", że Polska drużyna znowu gra w LM. Zarząd nawet się nie ucieszył, tylko kibice świętowali na ulicy. :D Przed pierwszym meczem z Sevilla wszyscy (media, kibice i zarząd) mieli nastawienie, że wygram z Sevilla "Wszyscy wiedzą, że spodziewa się Pan zwycięstwa"... że co proszę? Nikt nie wspomniał w wywiadze, że przyszło mi grać z finalistą, ba, zwycięzcą LE, a mnie stawiają w roli faworyta, dlaczego? Rozumiem, wyeliminowanie Steauy to już sukces, no ale faworytem w wyjściu z grupy nie byłem. Poza tym moja grupa była najmocniejsza, no może jeszcze jedna miała podobny poziom. Ostatecznie przyszło mi się cieszyć z 3. miejsca, co jest dla mnie i tak dużym sukcesem. Tak dla ciekawskich. 2x wygrana z Sevilla, 1x porażka i 1x remis z Juve i 1x porażka i 1x remis z Lyonem, bilans bramek 1.

Lucas. Partyzant

08.03.2016 23:49    #1450     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
[quote="Pucek"]Obydwa komentarze są w całości. Tylko do pierwszego dopisano mi treść, ale chociaż zaznaczono na czerwono.[/quote]

W takim razie kompletnie nie rozumiem w czym problem. Jak dla mnie obydwa komentarze mają merytoryczny sens, są kulturalne i nikogo nie atakują.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution