Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Bunio Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
13.04.2009 00:10    #14391     Sufler - Porady do gry - Zwisy podczas meczu w 3D
Witam,

Mam dosc dziwny problem z FM09. Otoz zawiesza mi sie caly komp podczas meczów (i tylko podczas meczów, objawia sie to tym, ze najpierw na chwile gasnie obraz, a po chwili wisi caly komp lub od razu caly komp sie wiesza i jedyne wyjscie to reset), czasami dzieje sie tak juz przy pierwszym meczu, czasami przy drugim, najdalej w trzecim.

Dzieje sie tak od czasu formatu i reinstalki systemu (takze FMa). Wczesniej FM nigdy sie nie zawieszal, nigdy. Najpierw myslalem ze to najnowsza wersja Directx sprawia problem, wiec zainstalowalem tę z plyty FMa, nic to nie dalo. nastepnie zainstalowalem starsze stery do karty graficznej (na najnowszych zwieszalo), ale tez bez efektow. Reinstalka FMa i tez nic. Nie mam pojecia co wiecej moge zrobic, jakies pomysly?

Karta grafiki to radeon x1950. Windows XP SP3. FM oczywiscie oryginalny wiec to nie wina zadnych crackow itp.

Z gory dzieki za pomoc.

slake1 Partyzant

12.04.2009 23:01    #14392     Sufler - Porady do gry - Skin z '09 pod '08
Nie chciałem już robić OT, ale kolega @heniu1990 w temacie "Liverpool zbankrutował" zamieścił screen z gry, a ja zauważyłem świetny skin, który chciałbym mieć u siebie (link -> http://img22(...)oolj.png ).

Tylko jeden problem: czy będzie pasował również pod '08? Ewentualnie jest jego odpowiednik pod tą starszą wersję?

Dereds Przodownik pracy

[quote=realista_9]ja mam go w City i wyglada tak:

http://img41(...)lewy.jpg[/quote]
Realista pokazałeś, tą wypowiedziął, ze nie powinienes odpowiadać na suflerze.
[quote=radzik27]Ściągnij sobie np. ten edytor: http://www.cmrev(...)_25.html i podmień atrybuty Lewandowskiemu jak zaprezentował choćby realista_9, zwiększ CA i PA[/quote]
LUB FMRTE, choć nie wiem czy jest do 08,ale wydaje mi się zę tak.
[quote=slake1]CA i PA na jakie zwiększyć? Chodzi mi o to, żeby przerobić Lewego na wzór tego, którym startuje się w grze (oczywiście z większymi atrybutami).

Poza tym w FMM widzę jakiś dziwny przypis atrybutom, np. domyślnie Drybling ma 58, crossing 19, passing 56 etc.[/quote]
Ten podział polega na tym że:
1-5 = 1
6-10 = 2 itd. (znaczy mi się tak wydaje)
Masz 2010 rok to daj CA na poziomie 140 lub kilka wiecej, a PA około 170-(mi takie najczescie losuje Robciu)

[quote2=Głosik][quote=radzik27]Według konkurencyjnej stronki na 9.1.0 miał CA121 i Pa -9, więc ustal mu coś z przedziału 150-180,jak uważasz
może ktoś wstawi screen z 9.3.0, bo najnowszego FMa nie posiadam[/quote]
Robert Lewandowski w FM 09 [łatka 9.03] (zamazany klub dla dobra opowiadania ^^) screen akurat z 2010 roku, ale kolega również jest w tym okresie czasowym więc chyba nie ma problemu :-)

w FMM wpisz 5 krotnośc atrybutu [np wykańczanie akcji 17*5=85]
[/quote2]
Zazwyczaj wszyscy kasuja nazwisko i imie, a Głosikownia kasuje nazwe klubu -dziwak:D[quote=slake1]To bez różnicy, że gram na FM 08? I jak zmienić te atrybuty? Pisałem, że trochę dziwnie to wygląda w edytorze.[/quote]
Opisałem wyżej.

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

[quote=radzik27]Według konkurencyjnej stronki na 9.1.0 miał CA121 i Pa -9, więc ustal mu coś z przedziału 150-180,jak uważasz
może ktoś wstawi screen z 9.3.0, bo najnowszego FMa nie posiadam[/quote]
Robert Lewandowski w FM 09 [łatka 9.03] (zamazany klub dla dobra opowiadania ^^) screen akurat z 2010 roku, ale kolega również jest w tym okresie czasowym więc chyba nie ma problemu :-)

w FMM wpisz 5 krotnośc atrybutu [np wykańczanie akcji 17*5=85]

radzik27 Młody aktywista

12.04.2009 17:44    #14395     Sufler - Porady do gry - Ścina FM ;/
Kiedyś wybrałem bardzo dużo lig i po pierwszym sezonie chyba 18.06 gra nie chciala kontynuować i przejśc do następnego dnia. Próbowalem kilka razy i nic. Okazało się, ze wyjściem była przerwa na herbatę, po 10 minutach gra ruszyła i wszystko poszlo dalej bezproblemowo:) Może wypróbuj ten sposób;)

Vision Partyzant

Dzięki. :)Heh, ściągam obecnie Mega facepack part2, ale ściągać się będzie 5h, więc chyba na razie zrezygnuję zwłaszcza, że za ok. 1h nie będzie mnie na chacie, ale myślę że logopack zdołam ściągnąć :)

EDIT: ehh, jakiś problem, ściągać nie chce :|

batata Przodownik pracy

Arka Gdynia
Legia Warszawa
Polonia Warszawa
Polonia Warszawa 2
Wisła Kraków
Bełchatów
Śląsk, ale to nie cut-out
Ruch
P. Bytom
Lechia
Jaga
Odra
ŁKS
Piast
Cracovia
Górnik
Prawie wszystko z Cm Reva, więc daleko nie trzeba było szukać...
[quote3=McMoney][quote2=batata][quote=McMoney]ja poszukuje cut-out szachtara donieck na sezon 08/09 ;))[/quote]
Proszę :)[/quote2]

dzieki batata ;)
[/quote3]
No problem.

dawid190 Młody aktywista

12.04.2009 14:21    #14398     Sufler - Porady do gry - Ścina FM ;/
Cześć booty :) Dawno mnie tu nie było,widzę że dużo się pozmieniało z interfejsem..liczba pokemonów i dziec neo także wzrosła ale myślę ,że moderatorzy przywrócą dawną sławę społeczności :) Przejdźmy do meritum..otóż mam problem,gram w FM 08 to już 5 sezon Wisełką.Mam 2013 r. 19 .06 ale nie mogę kontynuować gry ! Czas staje na 19 i nic.Co mi poradzicie ?

Pozdro

Kozik Partyzant

11.04.2009 21:28    #14399     Sufler - Porady do gry - Tryb TV
Mam ten sam problem. Po rozpoczęciu nowej kariery na patchu 9.3.0 mecz zawsze rozpoczyna mi się w trybie "Kamery TV" a nie w klasycznym jak do tej pory. I nic nie mogę z tym zrobić. Próbowałem waszych porad ale to nic nie daje. Niby nic takiego ale trochę denerwujące...:(
Może reinstal pomoze?

Kamil795 Partyzant

11.04.2009 17:15    #14400     Sufler - Porady do gry - Problem z FMRTE
Witam mam problem z uruchomieniem FMRTE, mam zainstalowane .Net Frameworka 3.5 i wszystko git oto komunikat jaki się pojawia po uruchomieniu aplikacji:
http://www.imagi(...)/kom.PNG

Proszę o pomoc

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.