Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

wojtek432 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Gram w fm 09 na patchu 9.3

Własnie pykam Man City i moge kupić takich piłkarzy jak tevez czy chielini za śmieszne pieniądze jednak oni nie chcą do mnie przechodzić.

Czy jest jakiś sposób żeby ich przekonać?

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

18.04.2009 10:04    #14332     Sufler - Porady do gry - Rozbudowa bazy treningowej
Zakładałeś już taki temat :]

http://www.cmrev(...)owa.html

Jark4 Żołnierz frontu ideologicznego

Mam problem z pisaniem manifestu. Pojawia mi się samo pole do pisania i po opublikowaniu nie widac akapitów, wcięć.

EDIT:
Już ok, to była wina przeglądarki.

Snpr9 Partyzant

17.04.2009 23:19    #14334     Sufler - Porady do gry - Jak zarobic na klubie finalnym
Mam ten sam problem co miksur, też buractwo ze wschodu (Armenia, Azerbejdżan) I w 5 sezonie to też się pewnie nie zmieni.

Wojtasgda Partyzant

17.04.2009 23:14    #14335     Sufler - Porady do gry - Zasady w 3 lidze niemieckiej
Mam taki problem, a właściwie to pytanie czy normalnym jest, że w zasadach pisze, że mogę mieć w meczowym składzie tylko 3 graczy powyżej 23 roku życia ale jakoś to nie ma odzwierciedlenia w grze bo mogę wystawić ich nawet 7...
Moje pytanie brzmi czy błędem jest ilość graczy jakich mogę wystawić czy też w zasadach coś jest pomylone...?
Gram na patchu 9.0.3

devil11 Przodownik pracy

Ja standardowo wybierałem małą bazę danych i najwyższe klasy rozgrywkowe z Hiszpanii,Anglii,Włoch,Niemiec,Polski i czasami ale rzadko wybierałem też Francję. Więcej się nie da pociągnąć na takim sprzęcie. Ja po powiedzmy 5-7 sezonach już czasami miałem problemy z płynnością rozgrywania meczy. Sezon grałem tak w granicach 15-20 godzin.

PS:Ja miałem Athlona 2400 . Pamiętam,że jak kiedyś grałem na ponad 10 lig(chyba Celtic prowadziłem) to rozgrywka była strasznie nużąca. Bardzo długo mecze się rozgrywały,a o programy w tle(opera,gg) często miały zawiechę

Abdulinho17 Młody aktywista

17.04.2009 19:07    #14337     Sufler - Porady do gry - losowanie w pucharach
tez mialem podobny problem gdy grałem polska liga , otoz trafialem zawsze na najtrudniejszego rywala w losowaniu a ja bylem tam jednym z najslabszych - bynajmniej patrzac na statsy zawodnikow . teraz gram w turcji i zobacze czy tutaj tez tak jest .
Visca el Barça !

Henry14 Partyzant

17.04.2009 16:31    #14338     Sufler - Porady do gry - Europejskie Puchary...
Otóż mam taki problem:
W jakiej kolwiek dobrej lidze kiedy drużyny rozlosowywane są do pucharu Uefa powinny być te,które zajmują odpowiednie miejsca + dodatkowo obrońca pucharu i ten co wygrał puchar kraju.A na Devil Uptade jest tak , że obrońca i zdobywca pucharu kraju grają wzamian za tych,którzy powinni awansować przez lige.Idzie to jakoś zmienieć??

Thefuture Partyzant

17.04.2009 15:33    #14339     Sufler - Porady do gry - losowanie w pucharach
Grałem już włoską, hiszpańską a szczególnie angielską ligę i zawsze mnie irytuje losowanie w pucharach krajowych czy gram słabym czy mocnym klubem. Otóż mój problem polega na tym, że np. w carling cup czy w pucharze anglii czy gram Tottenhamem,Chelsea, Aston Villą, Southamptonem, Q.P.R to zawsze ale to zawsze wylosuję w pierwszej rundzie jakaś drużynę z "Wielkiej Czwórki" Jeśli gram np. Chelsea to przeważnie Arsenal. Q.P.R gram już prawie 10 sezon i w jednym seoznie zagrałem z nimi chyba nawet ok.10 meczy!!!!!! Wliczając w to również puchary europejskie. Juventusem jak grałem ok.10 sezonów również na drodze stawał mi zawsze Inter i Milan od pierwszej rundy, a w pucharach zawsze Arsenal. Czy to jest normalne i czy ktoś spotkał się z takim czymś już kiedyś????!!! Z Arsenalem to mam prawie taki bilans jak 38 kolejek w lidze!!!!!! To jakiś żart... A najlepsze jest to że w losowaniu te najlepsze zespoły zawsze losują drużyny najsłabsze z league1,2, championship.

Mlody_Trener Żołnierz frontu ideologicznego

16.04.2009 22:42    #14340     Sufler - Porady do gry - Zdjęcie w manifestach
Zdjęcie maksymalne to 500x500. Da się zrobić tak jak ty mówisz tylko nie pamiętam dokładnie jak. Jak zrobisz w tym irfanview ten obrazek na 500x500 to i tak będzie bardzo ładnie go widać ( przykład: mój manifest ) nikt nie będzie miał problemu z odczytaniem

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.