Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Delle_Alpi Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
25.04.2009 11:11    #14291     Sufler - Porady do gry - Pieniadze
Jeszcze dostaniesz na koniec sezonu kase :)......ja mam poważniejszy problem gram Fenerbahce co miesiąc ok.1-2 mln na minusie na koniec roku pewnie będę na minusie i tak do 2015roku, żadnych poważnych transferów bo bym po prostu zbankrutował.

Tedefiodor Partyzant

25.04.2009 10:26    #14292     Sufler - Porady do gry - Terminarz druzyny rezerw
O ile pamiec mnie nie myli a raczej zawodna nie jest, to druzyna rezerw powinna grac w jakis tam rozgrywkach rezerw. A u mnie co? Znowu lipa! Zagrali kilka sparingow w sierpniu i tyle. To juz trwa drugi sezon. Chlopaki sie marnuja a mnie cholera bierze. I nie da rady nic zrobic! Tylko nie piszcie mi ze trzeba bylo zaakceptowac zaproszenie na poczatku sezonu do rozgrywek dla rezerw albo zebym sprawdzil czy asystent ma przejeta kontrole nad rezerwami. Znowu jakis bug! Gram angielska lige, piaty sezo na trzecim patchu, ktos ma podobny problem? Bo kupie sobie talenta i co? I mi sie nie rozwija wogole i potem idzie do smieci!!!

wojownik235 Partyzant

25.04.2009 10:09    #14293     Sufler - Porady do gry - Pieniadze
witam
gram man city i mam problem z kasa. kupilem paru zawodnikow i zaczynaja sie schody poniewaz z miesiaca na miesiac jestem na okolo 4mln w tyl. Jak temu zaradzic ? Miesiecznie wydaje na wynagrodzenia okolo 5.5 mln. Pilkarze nie przyjmuja nowych kontraktow z mniejsza placa. prosze pomozcie bo zbankrutuje . Na koncie zostalo juz tylko 106mln

Kash Przodownik pracy

24.04.2009 21:06    #14294     Sufler - Porady do gry - mecze w jednym dniu

jojas Partyzant

24.04.2009 21:01    #14295     Sufler - Porady do gry - mecze w jednym dniu
Witam. Mam taki problem: otoz mecze w LM i PUEFA sa rozgrywane w jednym dniu. Tak samo dzieje sie z meczami ligowymi. W poprzednich sezonach wszystko bylo normalnie. Wiecie moze jak to przywrocic spowrotem. Z gory dzieki.

devil11 Przodownik pracy

24.04.2009 13:43    #14296     Sufler - Porady do gry - Revolution update team ver 1.0
Po pierwsze to baza danych nie ma żadnego wpływu na to, czy Twój klbu zostanie przejęty przez innego właściciela.
Po drugie jak Cię dobija przetwarzanie wyników to ustaw tylko te które Ci są potrzebne(na pewno będzie Ci szybciej chodziło :d).
Po trzecie poczytaj w tym temacie - http://www.cmrev(...)ubu.html Tam jakiś inny ziomek pyta co można zrobić, żeby jego klub zmienił właściciela.

Taher Młody aktywista

24.04.2009 13:18    #14297     Sufler - Porady do gry - Rzadkie ulubione zagrania
Mam pare niejasnych rzeczy zwiazanych z ulubionymi zagraniami.
1.Mam np.Roberto Carlosa albo Quaresme i co zrobic rzeczy grali zewnetrzna czescia stopy no oczywiscie lepiej gdyby byly to strzały ,a nie podania:)
2.Gdzie do jasnej choroby znaleźć piłkarza z zagraniem chociażby jak "podkręca piłkę" bo na razie newgeny moje to maja albo nic albo "lubia proste i krotkie podania"
2a.Te zagranie to bardzo fajna rzecz jeden pilkarz moj ja mial i takie bomby slal z dystanu(mial tylko takie ulubione zagranie) i wolne nawet byly zabojcze tyle ze wolne zawsze sa podkrecone
3.Co z tymi starymi dziadami?Mam np.35 letniego skrzydłowego ,który lubi atakować lewym skrzydłem.Drybling technika ~8 szybkość 6 no i będzie tracił piłkę
4.Jak nie mogę znaleźć piłkarza z tymi zagraniami to może będę przekazywać z "pokolenia na pokolenie" i tutaj jest dosyć śmieszna sprawa.Jak gdzieś przeczytałem jeden gościu stwierdził ze każda z tych 3 opcji(interakcji)ma rożne skutki.Jedna ściąga atrybuty psychiczne(determinacja,opanowanie itp.) a inna uczy zagrań a trzeciej nie odgadł.

Jedyne co moze rozwiazac problemy ze strzalami to swoboda taktyczna tylko jaka tu dac?Ustawic strzaly z dystansu czesto i swobode ograniczona czy zostawic wszysko w spokoju i dac nieograniczona ,a moze dac wolny elektron?

czaaareeek Partyzant

24.04.2009 02:29    #14298     Sufler - Porady do gry - eliminacje do ligi mistrzów
hejka gram wisełką i zdobyłem mistrzostwo w pierwszym sezonie i... muszę zaczynać swoją przygodę w LM od pierwszej fazy.. ok :) nie ma problemu, w pierwszej i drugiej fazie byłem rozstawiony, w trzeciej natomiast nie. Wylosowałem jednak AEK wieć jestem zadowolony. CO mnie ejdnak zdziwiło... nie było tu drużyn trudnych ?? Brakowało Liverpoolu np który zajął 4 miejsce w lidze angielskiej oran np Barcelony która również zajęła odpowiednie miejsce, aby grać w tej fazie. Same słabe zespoły wśród rozstawionych. Ale.. Gdy jednak patrzę na rozlosowane pary to po prawej stronie na górze mam zakłądkę "Runda" gdy ją otwieram mam "Mistrzowie" i "Najwyższe miejsce".. hmmm o co z tym chodzi? ja znajduję się w mistrzach a w najwyższych miejscach są właśnie liverpool i np barcelona, nie kapuje co to za losowanie??? czy ktoś może mi to wytłumaczyć? a może dopiero jak uda mi się przejść AEK to trafie na nich? byłoby to chyba głupie zwłaszcza, że w pierwszym sezonie zaczynałem od drugiej rundy i w 3 miałem już te najlepsze drużyny. Jeszcze coś - w zakładce zasady widzę, że mam po zwycięstwie w 3 fazie gwarantowany udział w fazie grupowej. o co to chodzi?????? pozdrawiam !!

Cesar Partyzant

23.04.2009 21:44    #14299     Sufler - Porady do gry - Pozwolenie na pracę
Mam pytanko pod ten temat:D. Rozgrywki Premiership...itd. Wypożyczyłem zawodnika do klubu filialnego...sęk w tym że za 6 miesięcy skończy mu się kontrakt ze mną i za tyle też czasu wróci do mnie z wypożyczenia. Problem w tym że będąc na wypożyczeniu FA nie daje mu pozwolenia na pracę co wiąże się również brakiem możliwości złożenia podpisu na kontrakcie - wygaśnie??? Czy po powrocie do mojego klubu będę miał możliwość podpisania nowego kontraktu? Wcześniej nie miałem takiej sytuacji bo podpisałem z nim długi 3 letni kontrakt. Oczekuje odpowiedzi. Z góry dziękuję.

Wojtasgda Partyzant

23.04.2009 19:37    #14300     Sufler - Porady do gry - Zasady w 3 lidze niemieckiej
Odświeżam temat i nadal czekam na jakąś odpowiedź...
Może i problemu już nie ma ale nurtuje mnie to skąd wziął się taki problem...
Czy jest ktoś kto grał w tej lidze i może wie o co chodzi...?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution