Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
26.04.2009 19:46    #14281     Sufler - Porady do gry - ATMOSFERA

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
26.04.2009 10:38    #14282     Sufler - Porady do gry - Loga klubów z ligi MLS

szfedo Przodownik pracy

25.04.2009 21:30    #14283     Sufler - Porady do gry - Gra obronna
Mam problem z grą w obronie. Np gram u siebie wygrywając 1:0 to jak zrobię nastawienie norma, albo defensywne, rozegranie piłki powolne i kontrataki to zawsze coś strzelą a w obronie Magallon i Van Damme czyli obrońcy na mega poziomie. To samo tyczy się gry na wyjazdach. Grają jak ostatnie cioty. Tracą po 5-6 bram

Besthopper Partyzant

25.04.2009 19:44    #14284     Sufler - Porady do gry - Did not find font resource.
Od razu muszę dodać że szukałem długo w wyszukiwarce czegoś co mogłoby mi pomóc i mimo to że takich tematu jest od groma to nigdzie nie znalazłem pomocy.
Mimo kilkukrotnego odinstalowania i instalowania nadal jak klikam na ikonke FM, cały ekran staje się czarny.
W folderze nie ma żadnych grafik ponieważ powywalałem wszystko.
Wcześniej pojawiał mi się oto taki napis, teraz przestał - nic juz sie nie pojawia.
Próbowałem sciagac czcionke Vera (slyszalem ze to jej brak jest zrodlem problemu) lecz kiedy chce ja zaladowac, wyskakuje mi blad.
Co mam robić?

bartek09u6 Partyzant

25.04.2009 18:27    #14285     Sufler - Porady do gry - Problem przy uruchomieniu FM 09
albo też po restarcie pokazuje mi się okienko i pisze ze : " wystapil problem z aplikacja fm.exe i zostanie ona zamknieta.Przepraszamy za klopoty." takie cos i tam pod tym jeszcze ciag dalszy takich pierdół.. Wie ktoś o co chodzi ?;/

BartekRS Partyzant

25.04.2009 18:17    #14286     Sufler - Porady do gry - Problem przy uruchomieniu FM 09
Nazwa błędu sugeruje na to, że masz już uruchomioną grę. Czy po restarcie komputera, jeszcze zanim uruchomisz cokolwiek, próbując włączyć FM problem się powtarza?

bartek09u6 Partyzant

25.04.2009 18:02    #14287     Sufler - Porady do gry - Problem przy uruchomieniu FM 09
Witam. Mam problem z FM 09 gdyz przy uruchomieniu pojawia mi się następujacy error: "Football Manager 09 is already running." Wie ktoś może czemu to mi się pojawia ? Jedyny mój nie pokój to, to że mam kartę graficzną o pojemności 68 MB a powinno być 128 MB przynajmniej.
Proszę o pomóc ! i z Góry Dzięki.

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

25.04.2009 15:13    #14288     Sufler - Porady do gry - Terminarz druzyny rezerw
[quote=Tedefiodor]O ile pamiec mnie nie myli a raczej zawodna nie jest, to druzyna rezerw powinna grac w jakis tam rozgrywkach rezerw. A u mnie co? Znowu lipa! Zagrali kilka sparingow w sierpniu i tyle. To juz trwa drugi sezon. Chlopaki sie marnuja a mnie cholera bierze. I nie da rady nic zrobic! Tylko nie piszcie mi ze trzeba bylo zaakceptowac zaproszenie na poczatku sezonu do rozgrywek dla rezerw albo zebym sprawdzil czy asystent ma przejeta kontrole nad rezerwami. Znowu jakis bug! Gram angielska lige, piaty sezo na trzecim patchu, ktos ma podobny problem? Bo kupie sobie talenta i co? I mi sie nie rozwija wogole i potem idzie do smieci!!![/quote]
Jest na to sposób - tournee ja w '08 urządzam swoim rezerwowym sezonową podróż dookoła świata, wybieraj zespoły słabe z twardą obroną polecam Kaboul United. I tak cały sezon co 3 dni 3 mecze i tak przez cały sezon, w przerwie zimowej rób sobie turniej - twój zespół, rezerwy, juniorzy i jakiś największy wróg jak wygrasz kibice cię wielbią.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Tedefiodor Partyzant

25.04.2009 13:12    #14289     Sufler - Porady do gry - Terminarz druzyny rezerw
colaGKS- sprawdzalem ten watek i na forum byl opisywany kilka razy i ludzie maja rozne problemy na trzeciej latce, u kumpla wszystko ok a u mnie sie sypnelo. Nie ma sensu tego ciagnac poprostu lipa i tyle.

Tedefiodor Partyzant

25.04.2009 12:33    #14290     Sufler - Porady do gry - Terminarz druzyny rezerw
Niestety kolega nie ma racji. Rezerwy w anglii graja jak kazde inne. Nie jestem pierwszy z tym problemem i pewnie nie ostatni. Ale nerwy mam niezle!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.