Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

madryckikibic Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam! Mam problem, mianowicie kiedy chcę włączyć opcje Pokazuj zmiany wysokości atrybutów to nic się nie dzieje. Gram na skinie black_in2_left1.3. Czy ktoś ma pomysł dlaczego tak się dzieje??

madryckikibic Partyzant

Witam! Mam problem, mianowicie kiedy chcę włączyć opcje Pokazuj zmiany wysokości atrybutów to nic się nie dzieje. Gram na skinie black_in2_left1.3. Czy ktoś ma pomysł dlaczego tak się dzieje??

MagnificoManager Żołnierz frontu ideologicznego

28.04.2009 21:18    #14273     Sufler - Porady do gry - jak się nie znudzić FM-em?
Mam problem. Poważny problem. Gram w FM-a od premiery a moze i jeszcze przed premierą w Polsce. Oczywiście uprzedzam ze (nie) mam pirata. No i po wypróbowaniu wszystkiego ( od reprezentacji , przez potęgi klubowe, ligowych średniaków, aż po cieniasów z Blue Sqare North ) stwierdziłem że na prózno u mnie szukać takiego zapału do gry jak kiedyś. Prosze, pomózcie mi odnależć radość z gry na nowo!

Zdesperowany rutyniarz...

Mirkowski Partyzant

28.04.2009 18:02    #14274     Sufler - Porady do gry - Układanie taktyki
Witam.

Od niedawna mam taki problem, gram sobie Middlesbrough i na początku wszystko ładnie mi idzie, zakupiłem tam 3-4 zawodników i przystosowali się oni do gry zespołowej, ale już gdy mam prawie koniec października, początek listopada i zagram mecz z jakimś większym klubem i przegram to po paru meczach zespół się totalnie rozpada i tak padają padają bramki ze zaczyna mi się odechciewać grać w FMa...
Jak mam dokładnie układać taktykę i itp? Najbardziej lubię 4-4-2 i tyle.

szfedo Przodownik pracy

28.04.2009 15:40    #14275     Sufler - Porady do gry - Gra obronna
Ogólnie fakt, sprowadziłem kilku z tym, że w sumie Van Damme włada francuskim, a Magallon słabo :P więc teoretico problememto nie powinno być. Aczkolwiek Zawodnicy ofensywni Elia i Willians tylko angielski! więc może to i to! Aczkolwiek już sucharski się ten FM staje. Zara trza będzie dobierać grajków wg osobowości -_-

BartekRS Partyzant

27.04.2009 20:55    #14276     Sufler - Porady do gry - Gra obronna
Wg. mnie problem nie musi leżeć w taktyce. Z tego co piszesz, to przeprowadziłeś kilka transferów- jeżeli Ci zawodnicy nie znają języka, którym posługuje się reszta zespołu, lub nie występowali w wielu meczach razem, to po prostu nie są drużyną tylko kupą piłkarzy, a wtedy i geniusz nie pomoże. Co do gry z kontr to możesz zaryzykować- daj normalną obronę (bez cofania!) i krycie 1vs1 bez pułapek ofsajdowych, podania bezpośrednie, tempo szybkie, najlepiej wprowadź szybkiego napastnika i podania na odgrywającego na dobieg, kreatywnego rozgrywającego i podania na rozgrywającego dla obrońców, defensywnie nastaw skrzydła i dla drugiego zawodnika ze środka pola ogranicz swobodę taktyczną do możliwego maksimum i wybierz na to miejsce kopacza z wysokimi atrybutami krycia, odbioru i pracowitości. Cały zespół najlepiej aby w takim przypadku był bardzo zdeterminowany. Zbliż do siebie formacje poprzez wykorzystanie DP i OP zamiast dwóch PŚ. Pamiętaj, że dla całego zespołu nastawienie nie będzie takie samo, nie dawaj full obrony odgrywającemu i rozgrywającemu. Jeżeli kadra nie umożliwia Ci spełniania moich propozycji, wykorzystaj uderzenia z dystansu, ale na ogół przeciwnik w takich sytuacjach gra wysunięta obroną i silnym pressingiem, zatem najlepsze będą podania w uliczkę. Daje Ci słowo honoru, że jeśli spróbujesz, to nie pożałujesz.

marcinorasiak Partyzant

Mam podobny problem, ale z asystentem. mimo gigantycznego wręcz budżetu płacowego (ok. 20 mln ;p, wykorzystywane ok.11) nie mogę mu zaoferować więcej niż 87,5 tyś zł. Chłopczyna żąda 125 tyś. czym jest to spowodowane, że nie mogę zaoferować mu więcej pieniędzy. Mam nadzieje, że ktoś tu zajrzy po roku.

Marcin22 Żołnierz frontu ideologicznego

A ja mam pytanie do redakcji. Czy to ja mam tylko czasem takie problemy, że przez około 3-4 minuty lub więcej najeżdżam na górnym panelu czy to na "Moje konto", czy to na "Fileplanet" i pod spodem, na tym błękitnym pasku nic mi się nie wyświetla. Proszę o odpowiedź.

Szobinho Młody aktywista

27.04.2009 01:40    #14279     Sufler - Porady do gry - Dlaczego Uefa zamiast LM ? :|
Witam, otóż mam taki problem ;/ Zająłem ManCity 4 miejsce w lidze, a jak sie poźniej okazało w przyszłym sezonie będę grał w pucharze uefa :| co jest grane?

http://www.fotos(...)c51.html
'Por Que?No Entiendo Por Que'

Mlody_Trener Żołnierz frontu ideologicznego

26.04.2009 19:48    #14280     Sufler - Porady do gry - ATMOSFERA
Cześć. By poprawić atmosferę w klubie musisz wygrywać dużo meczów. Wyjeżdzaj na tournee i tam graj ze słabymi drużynami, by twój zespół mógł wygrać gładko conajmniej 5:0. Graj też często z rezerwami i u-18. Zobaczy czy ktoś nie lubi kogoś, albo czy zawodnicy nie mają jakiegoś problemu. Możesz to zobaczyć w profilu gracza, w zakładce osobiste. Wypowiadaj się o nich w samych superlatywach i często chwal ich oraz rozmawiaj z nimi. To tyle, mam nadzieję, że pomogłem.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.