Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

johny96 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
04.05.2009 15:58    #14251     Sufler - Porady do gry - FM 09 przez sieć
Witam. Drodzy użytkownicy mam pewien problem, wiem, że na tej stronie jest duzo postów na temat gry przez sieć, ale ja mam dalej problem. Zrobiłem tak jak to jest opisane na tej stronie i gdy mój kolega chce się podłączyć do tego serwera wyskakuje mu, że jest to nie możliwe. (mamy tą samą baze danych)

farr Partyzant

04.05.2009 12:01    #14252     Sufler - Porady do gry - Problem z pieniędzmi...
Witam ! Mam problem w swoim Millwall, który nie daje mi spokoju.. Kluczowy zawodnik Lewis Grabban chce wydłużyć ze mną kontrakt, ale wymaga zarobków w wysokości 19,5 tys. funtów, a zarząd maksymalnie zezwala dać mu 9,5 tys. funtów i nie mogę nic z tym zrobić... Pytałem już zarząd o kolejne fundusze na transfery, ale ciągle dostaję odmowę. Mało tego chcieli mnie zwolnić za nękanie w sprawie pieniędzy na płace, ale połowa sztabu szkoleniowego zapowiedziała, że odejdzie razem ze mną (miłe zaskoczenie) i zostałem... Z góry dzięki za odpowiedzi.

about Partyzant

04.05.2009 10:38    #14253     Sufler - Porady do gry - Transfery a może ich brak ?
Mój problem polega na tym iż gram Legią sezon enty co roku LM na poziomie cwiercfinał maximum budzet 25M funtow . Moje pytanie brzmi dlaczego nie moge kupic zawodnikow z zagranicy ? tzw moge tylko tych slabych ktorzy nadaja sie na 2 lige w wyszukiwarce wygasły kontrakt lista transferowa itp zawsze mam tylko kilku do kupienia ale oni sa slabi jak moge to zmienic ? sztab ?

afcks Partyzant

02.05.2009 22:46    #14254     Sufler - Porady do gry - Rejestracja zawodnika
Jako, ze tamten problem został rozwiązany(w zasadzie sam sie rozwiazal), zmieniam nazwe, poniewaz mam jeszcze jeden problem. Przed poprzednim sezonem kupiłem zawodnika, nazywa sie on Fabien Lamatina. Mimo, ze zarejestrowałem go, po zagraniu jednego meczu nie moglem go wiecej wystawiac (czerwony kwadracik przy nazwisku z informacja, ze nie moze zostac zarejestrowany do najblizszego meczu).Myslalem ze moze zapomnialem go zarejestrowac, zarejestruje w przerwie zimowej, co natychmiast po jej nastaniu zrobilem. Grał przez cała zime, gdy zgłosilem ostateczna wersje numerow, znowu nie mogl grac, mimo ze sie na niej znalazl. Nie bede klamal ze pamietam co pomyslalem, ale fakt jest faktem ze go nie sprzedalem latem, zarejestrowalem po raz kolejny i po raz kolejny nie moze grac.... Kolejny bug?

To jest w ogole jakis trefny zapis, gdy gralem Mattersburgiem wszystko było ok, gdy grałem Chateauroux, tez nie bylo takich bledow, a teraz błąd na błędzie, nie mam pojecia z jakiego powodu, a szkoda mi sejwa, bo, bądź co bądź, taką druzyną w pierwszym sezonie awansować to był sukces, który ciężko będzie powtórzyć;]

Edek Żołnierz frontu ideologicznego

Pozwolę sobie odpowiedzieć, chociaż redaktorem nie jestem. Otóż tylko Ty masz taki problem, dziekuję. Ja zauważyłem coś innego. Po naciśnięciu przycisku "Do góry" do linku dodany zostaje dopisek "#header" lecz on kompletnie nic nie zmienia, strona pozostaje w "tym samym miejscu".

1908TylkoTwój192... Partyzant

02.05.2009 12:23    #14256     Sufler - Porady do gry - Problem z klubem.
Gram sobie na patchu 9.3(mam oryginał) , rozgrywki ekstraklasy , klubem ŁKS Łódź i chcę walczyć o górną cześć tabeli. Nie wiem kogo kupić (chodzi mi o napastników najbardziej ale pomocnicy też mogą być) za realną cenę dla ŁKS :D , i nie wiem jak dobrać taktykę dla piłkarzy żeby wykorzystywała maksimum ich dobrych stron. Czekam na odpowiedzi. Z góry dzięki za pomoc.

MagnificoManager Żołnierz frontu ideologicznego

02.05.2009 09:46    #14257     Sufler - Porady do gry - scouting
najlepiej nie wysyłaj scoutów wogóle do skandynawii. Tam talentów jest b/ mało . Wyślij do Brazylii, Włoch( polecam tam są kapitalne talenty) , Hiszpanii
Z tych krajów nie bedziesz miec problemów z limitem cudzoziemców.

Wyślij też do Ukrainy tam w Szachtarze jest cała masa talentów. Ale jak grasz w jakichś cieniasach to ci też znajdzie w Ukrainie. Przynajmniej mi znajdywał.

Polecam scouta Rudi'ego Wojtowicz'a. Ma po 17 oceny Um. i Pot. ale wyszukuje świetne talenty.A na dodatek to polak ;p.

A kasą sie nie przejmuj, to nie wpływa na twój budżet płacowy, a do stanu konta klubu to są to takie małe kwoty ze nawet nie zauwarzysz ,nawet w twojej lidze

02.05.2009 09:33    #14258     Sufler - Porady do gry - mecze w jednym dniu
a jaki w tym problem? Przecież nie możesz być w UEFA i LM jednocześnie.

02.05.2009 08:42    #14259     Sufler - Porady do gry - Wykupienie stadionu
wcale mu się nie pomyliło w Hoffenheim raz miałem problemy z nowym stadionem bo mieszkańcy sie nie zgadzali.

A nowy stadion wybudują Ci wtedy gdy będziesz nagminnie przyciągał na stadion komplet widzów , a twojego obecnego stadionu nie będzie można już rozbudować. Możesz też zarknąć do siedziby zarządu i sprawdzić jakie zdanie na temat nowego stadionu ma zarząd. Ewentualnie możesz ich o to poprosić.

pawel_raczek Partyzant

01.05.2009 18:10    #14260     Sufler - Porady do gry - Problem z atrybutami
Siema mam taki o to problem ze w profili zawodnika nie mam jego atrybutów nie jest tak u kazdego zawodnika. Prosze o pomoc
Problem

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.