Jako, ze tamten problem został rozwiązany(w zasadzie sam sie rozwiazal), zmieniam nazwe, poniewaz mam jeszcze jeden problem. Przed poprzednim sezonem kupiłem zawodnika, nazywa sie on Fabien Lamatina. Mimo, ze zarejestrowałem go, po zagraniu jednego meczu nie moglem go wiecej wystawiac (czerwony kwadracik przy nazwisku z informacja, ze nie moze zostac zarejestrowany do najblizszego meczu).Myslalem ze moze zapomnialem go zarejestrowac, zarejestruje w przerwie zimowej, co natychmiast po jej nastaniu zrobilem. Grał przez cała zime, gdy zgłosilem ostateczna wersje numerow, znowu nie mogl grac, mimo ze sie na niej znalazl. Nie bede klamal ze pamietam co pomyslalem, ale fakt jest faktem ze go nie sprzedalem latem, zarejestrowalem po raz kolejny i po raz kolejny nie moze grac.... Kolejny bug?
To jest w ogole jakis trefny zapis, gdy gralem Mattersburgiem wszystko było ok, gdy grałem Chateauroux, tez nie bylo takich bledow, a teraz błąd na błędzie, nie mam pojecia z jakiego powodu, a szkoda mi sejwa, bo, bądź co bądź, taką druzyną w pierwszym sezonie awansować to był sukces, który ciężko będzie powtórzyć;]
Najnowsze posty