Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

jaramaniak Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0

[quote=wikipedia]Debugowanie -proces śledzenia działania programu komputerowego za pomocą specjalnego programu – "debugera" w celu wychwycenia i naprawy błędów w działaniu oprogramowania. Istotą uruchamiania przy pomocy debugera jest możliwość wykonywania programu w trybie pracy krokowej lub z zastawianiem tzw. pułapek (ang. breakpoints), czyli miejsc w programie, po osiągnięciu których dalsze wykonywanie programu jest zatrzymywane, a także podglądania i ew. zmiany zawartości rejestrów, pamięci itd.[/quote]

moim zdaniem jest to wina tego że nie masz Frameworka bo problem jest z odczytem skryptu. proszę : http://www.cmrev(...)FAQ.html
De profundis clamavi ad te, Domine

Partyzant

...i zostanie ona zamknięta. To właśnie windowsowe okienko pokazuje mi się gdy próbuje uruchomić grę. Niedawno robiłem formata, bo miałem kilka trojanów i pomniejszych bugów. I po formacie coś takiego. Aha i w tym okienku gdzie klika się "Wyślij" lub "Nie wysyłaj" raportu pojawia mi się opcja "Debuguj" Co to oznacza i jak można rozwiązać ten problem?

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

LOL to temat z listopada, autor z pewnością sobie już z tym problemem poradził, lub dał sobie spokój ... niech któryś członek redakcji zamknie temat...

snatch Partyzant

08.05.2009 22:16    #14234     Sufler - Porady do gry - Przyszły transfer
[quote2=devil11][quote=snatch]W momencie gdy transfer jest zatwierdzony poza okienkiem transferowym znikają środki z budżetu transferowego, a pienądze ściągane są dopiero po rozpoczęciu okienka.
Najprawdopodobniej więc kwota zostanie potrącona z konta klubu, bez zmian pozostanie budżet transferowy.[/quote]

No to w sumie tak napisałem :d
Ten transfer jest chyba jednak zatwierdzony nie przed rozpoczęciem okna transferowego, ale przed rozpoczęciem gry, więc to może troszkę inaczej wyglądać ;p[/quote2]
W sumie masz rację ale chciałem zgeneralizować żeby nie było więcej pytań. Pomijając niegramatyzność tego sformułowania napisałeś "Mi się wydaje" co jednoznacznie nie rozstrzyga problemu ;)

_Miłosz_W_ Partyzant

08.05.2009 19:58    #14235     Sufler - Porady do gry - bezrobotny - dlugo?
Ja nie widzę takiego problemu. Czekałem do grudnia.

farr Partyzant

08.05.2009 18:32    #14236     Sufler - Porady do gry - Problem z obroną....
Witam mam problem z obrońcami, a mianowicie z ich formą... Początek sezonu znowu kapitalny, a później (tak samo jak w poprzednim sezonie) moja obrona gra jak debile (delikatnie mówiąc). Co z tego, że moja druga linia i atak zdobywają po kilka bramek w meczu, jak obrona nic nie robi ?? Noty obrońców od kilku spotkań mieszczą się w przedziale 5.5-5.9 i to już od dobrych 6-7 spotkań !! Próbowałem ich ochrzaniać, motywować i nic ! Jak do ściany... Poradźcie mi co z tym zrobić bo ja już nie mam cierpliwości, a nie mam zamiaru stracić kolejnego sezonu przez głupich obrońców zwłaszcza, że mam szanse na awans do Premiership

MagnificoManager Żołnierz frontu ideologicznego

07.05.2009 15:02    #14237     Sufler - Porady do gry - kłopot ze sparingami
skrzatu - dajesz terminarz / zaplanuj sparing i wybierasz odpowiednie opcje

Wątpie zeby tak było, to dziwny problem ale moze masz u asystenta ustawione zajmuje sie sparingami i wtedy on je prowadzi i dlatego myślisz ze sie nie odbywają, ale przecież byś zauwazył...

madryckikibic Partyzant

07.05.2009 14:30    #14238     Sufler - Porady do gry - Hiperłącza
[http://www.cmrev.com/sufler/problem/17927,Hiperlacza.html]

Nadal nie rozumiem

madryckikibic Partyzant

07.05.2009 14:27    #14239     Sufler - Porady do gry - Hiperłącza

Baphometh Młody aktywista

06.05.2009 22:51    #14240     Sufler - Porady do gry - Gdzie zamowic orginalnego FMa
[quote2=Ceyvol][quote=Edek]Grzechem jest to, że piszecie 1000 linków w oczekiwaniu na punkt. Można (w jednym poście!) podsunąć kilka linków i temat sie wyczerpie. Nikt nie musi nic dodawać. Ale wy wolicie pisać po jednym poscie liczą na punkt za każdy z nich. tak bardzo Cię boli, że dostałbyś 1 punkt w temacie, a nie 5?[/quote]
Podałem dwa linki. Straaaasznie dużo.[/quote2]

No tylko że jeszcze inni pododawali po cztery linki...
Kurna czy to problem wpisac w google??
Kibol - w Poznaniu i okolicach określenie niemal od początku kojarzone z kibicem Kolejorza.
http://kibole.wiaralecha.pl/
Mistrz, mistrz, Kolejorz!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.