Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

LajnerBB Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
na 9.2.0 zrobilem z naszej ligi 5-ta sile w europie hehe..ale nie przekladalo to sie na sukcesy innych polskich zespolow...to jakie masz sukcesy w lm?? co do stadionu to najwiecej zalezy od zarzadu..jezeli bedziesz mial sukcesy i zapelnial trybuny na maxa to pewnie uznaja ze czas rozbudowac stadion..no chyba ze Ci sie zbuntuja okoliczni mieszkancy heh

..a mozesz sciagac jakichs fajnych grajkow do swojej jagi z mocniejszych lig czy dalej jest z tym problem?? pytam bo na 9.3.0 nie gralem w ekstraklasie bo poswiecilem sie mojemu SOUTHPORT..i tak oto mam z nimi rok przeszlo 2030 hehe

devotees Partyzant

Otóż, postanowiłem kupić kilku zawodników do mojego Wolfsburga, przed początkiem sezonu. Mój problem polega na tym, że nie mogą grać w lidze oraz obok ich nazwiska widnieje czerwony kwadracik z napisem: "Nie może zostać zarejestrowany do najbliższego meczu".

Najgorsze jest w tym, że zagrałem dwa spotkania a problem nie minął. Przed rozpoczęciem sezonu nie wyskoczyło mi okienko ze zgłoszeniem zawodników do gry. Dodam, że gram na patchu 9.3.0. Szukałem podobnego tematu, lecz nie znalazłem.

snatch Partyzant

Wskazowki jakie tu podalem u mnie sprawdzają się w 100%. Zauważyłem jednak, że w FM09 jest o wiele mniej gwałtownych i masowych skoków atrybutów u juniorów niż w poprzednich wersjach gry. U mnie zawodnikom gwałtownie skaczą statystyki w wieku 18-22 lat gdy grają już w pierwszym składzie.

Podałeś przykład jednego piłkarza, który się nie rozwinął. Na takiej podstawie nie można wyciągnąć żadnych wniosków bo zawodnik może mieć już np. CA=PA lub ambicję 1(tutaj nie pomoże nawet PA 200 bo zawodnik mało ambitny będzie sobie odpuszczał treningi i nie będzie się rozwijał). Lepszym odnośnikiem byłoby kilku zawodników o zbliżonym wieku i umiejętnościach

Gram zawsze na takim samym treningu i raczej nie miewałem problemów ze szkoleniem młodzieży, co więcej nigdy nie ustawiam treningu juniorom. Dla młodego i utalentowanego zawodnika przepisem na sukces jest gra w pierwszym składzie i trening dla pierwszego składu. Taki combos zawsze dobrze wpływa na rozwój zawodnika :)

johny96 Partyzant

Witam wszystkich mam pewien problem dotyczący gry przez sieć w FM 09.
O to moj problem :
daje siec wybieram baze danych 02, daje nowa gra prosi mnie o podanie znowu bazy daje 02 i wybieram ligi, ligi gotowe, kumpel wybiera tez baze 02 i mamy wlaczone hamaci wpisuje ip z hamaci laczy mu sie i wyskakuje mu ze niekompabilna wersja gry.
Mamy zainstalowane te same patche, korzystałem z poradnika zamieszczonego na łamach cmrev.com

hidalgo4 Młody aktywista

11.05.2009 14:16    #14225     Sufler - Porady do gry - trening
rozwniez gram Barca i mam trening u trenerow lekko ale juz na samych zawodnikow staram sie na 1 pod bardzo ciezki, i nie mam problemow z ciezkimi kontuzjami... nawet Puyol 36 lat wymiata hehe

Julius Partyzant

witam,
Problem, jak w nazwie tematu.
Gram Tottenhamem ułożylem sobie zgodnie z poradnikiem reżimy treningowe dla juniorów u18 i dla skladu normalnego, sciagam do teamu młodych grajków, a oni zamiast się rozwijac to albo stoją w miejscu, albo spadaja im atrybuty....

kiedy wejde w profil przykladowego zawodnika to w postępach treningu słupki są coraz wyżej, albo bardzo wysoko, ale niestety nie przeklada sie to na atrybuty, z obciązenia zawodnicy też niby są zadowoleni, trenerów mam sporo, przewaznie od 5-7 gwiazdek każdy.

Z tym, ze obciązenie mam wysokie dla każdego rodzaju zawodników, z tego co czytalem w premier leauge nie powinno sie go stosowac, bo zamęcza piłkarzy, ale ja gram juz 2 sezon i spisują się calkiem przyzwoicie póki co...

Czy to kwestia obiązenia ? na 'ogólnym', tym standardowym treningu atrybuty młodym rosną...

kubamalina Partyzant

Otóż... Zakupiłem wspaniałego Kermita Erasmusa.. I gdy przyszedl do mojego Leeds koło jego nazwiska pojawiła sie ikona "Ppr" ktora nie pozwala mu grać w moim klubie.. I teraz pytanie: Jak to zmienic w edytorze.

P.S. Rzadko uciekam sie do edytora ale nie chce zeby przez 2 sezony nie mogl grac, a miałem tak w przypadku Nelsona Rivasa. Z góy dzieki.

Zola Partyzant

Tak jak kolega wyzej pisal potrzebna jest aklimatyzacja...Problemem np. nie strzelania bramek moze byc tez taktyka-moze ta co masz jest ustawiona pod pomocnikow ze slabymi napastnikami aby uzupelniali sie nawzajem. Moze byc tez tak, ze np. Benzema po przejsciu do interu znow zaczal strzelac, poniewaz taktyka byla ustawiona calkowicie pod niego i to mu pomoglo w strzelaniu bramek. Pozdrawiam Zola

Coin Partyzant

Witam,

Moj problem polega na tym, ze wybierajac widok TV i ustawiajac tam z faktow meczowych np statystki mojej druzyny, albo porady asystenta - pojawiaja sie one ale tylko w postaci taba z tytulem (zadnej tresci a wiec wlasciwych statystyk czy porad) i jest jedynie krzyzyk x do zamkniecia. Normalnei kazdy tab ma tez '-' do zminimalizowania. Pozostale taby wysiwetlaja sie normalnie - czy ktos wie jak temu zaradzic ?

about Partyzant

09.05.2009 12:07    #14230     Sufler - Porady do gry - problem z meczem
hi mam problem z meczem gram manutd z ciekawosci zagralem 100 razy metoda save load mecz w lidze chelsea gospodarz
co sie okazalo na 100 meczy chelsea wygrala .... 100 RAZY !!! jak to mozliwe ? gralem kazda taktyka ofensywna def itp jak to mozliwe ? bramkarz ich ma co mecz 9+ aka mecz życia jest to wogole mozliwe ? czy komputer jakos oszukuje

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.