Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

wojciech92 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Prowadzę real madryt, w pierwszym sezonie zwolniony został menedżer castilli. Obecnie gram sezon 2010/11 a zespol ten wciąż nie może znaleźć menedżera podobnie jak atletico b, sevilla atletico, celta b itd. Dodam że gram na 9.1.0. Miał ktoś taki problem lub wie jak go rozwiązać?

Dereds Przodownik pracy

Próbowałem tejże metody.
Edit: Problem sam się naprawił. Może to były takie chwilowe zawieszenia, nie wiem, ważne ze mi gra działa^^
To Close.

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
Probowales najpopularniejszej metody rozwiazywania wszelakich problemow z gra, czyli reinstalacji?

SeBa87 Partyzant

17.05.2009 16:43    #14194     Sufler - Porady do gry - Motywacja
Witam,
mam problem z motywacją przed meczami ze słabeuszami, lecz kiedy gram w Pucharze UEFA moja Vojvodina gra rewelacyjnie... załączam obrazek z wynikami. wprawdzie jeszcze nie doznałem porażki w tym sezonie, ale jej wizja z jakimś zespołem z dołu tabeli mnie dobija. co tu zrobić żeby moim zawodnicy w każdym meczu grali na maxa?

Dodam jeszcze że premie za lige i puchary eurpejskie ustawiłem na wysokie a za puchar średnią. no niewiem może też ważne jest to ze na konferencjach jestem pewny zwycięstwa...

Marcin22 Żołnierz frontu ideologicznego

17.05.2009 12:58    #14195     Sufler - Porady do gry - Uszkodzona płyta z FM
No jak płytka jest pęknięta i nie działa to już nic nie da się zrobić.
[quote=jaruone]
Czy przez steama zainstaluję grę nie posiadając płyty (bo grać będę dalej - ale czuję że w końcu pęknie na amen) a jedynie oryginalny cd-key ??
[/quote]
Trochę nie zrozumiałem. Grę masz zainstalowaną przez Steam. Program ten pobiera automatycznie łatki. Łatka 9.3.0 umożliwia granie w FM'A bez płytki, więc nie rozumiem w czym problem ;). Chbya, że chodzi Ci o to, że kiedyś czy drugi raz będziesz mógł od nowa zainstalować grę. Jesli tak to chyba nie da rady.
[quote=jaruone]Czy w steamie działają dodatki ??[/quote]
Grająć przez Steam dodatki działają ;).

EDIT: Co do wymiana krażką to obiło mi się o uszy, że jakaś firma wymienia, ale jaka to nie wiem.
EDIT 2: Kolega lukasz19121984 utwierdził mnie w przekonaniu, że krążki wymieniają ;].

jaruone Młody aktywista

17.05.2009 12:43    #14196     Sufler - Porady do gry - Uszkodzona płyta z FM
Problem może trochę nietypowy ale ciekaw jestem Waszych doświadczeń ;)
Dzisiejszego feralnego dnia po wyjęciu płyty z FM 2009 z napędu zauważyłem że jest ona od środka nadpęknięta - no aż mnie coś trafiło - jedyna gra w która grywam "na poważnie" i taki zonk !!!
Czy jest jakaś możliwość odratowania takiej płytki ??
Czy przez steama zainstaluję grę nie posiadając płyty (bo grać będę dalej - ale czuję że w końcu pęknie na amen) a jedynie oryginalny cd-key ??

Czy w steamie działają dodatki ??

Bo chyba na wspaniałomyślność CD-Projektu i wymianę na nieuszkodzoną płytę nie ma co liczyć (takie cuda tylko w erze :P )

devil11 Przodownik pracy

15.05.2009 23:01    #14197     Sufler - Porady do gry - Rozbudowa stadionu
[quote4=szemek7][quote3=devil11]
Szemek7 tylko, że stadion Birmingham ma 30 tys. z groszami, a 19chudy19 powiedział, że średnio przychodzi 29 tys., czyli raczej już więcej nie wejdzie ;p

[/quote3]

problem w tym, że po co im nowy czy większy stadion jeżeli spadną z ligi? rozbudowa stadionu musisz być czymś uzasadniona. Klub nie wyczaruje pieniędzy znikąd albo nie zadłuży się jeżeli nie będzie widział że drużyna się rozwija, bo to nie jest logiczne. A taka inwestycja bardzo dużo kosztuje.

[/quote4]

Rozbudowa stadionu to nie budowa nowego. W FM-ie koszta takiej rozbudowy oscyluje w graniach 10 mln. A poza tym to 19chudemu19 raczej nie grozi widmo spadku, bo powiedział przecież, że w poprzednim sezonie zajął 6 miejsce w lidze ;p

Szemek Ekspert

15.05.2009 22:57    #14198     Sufler - Porady do gry - Rozbudowa stadionu
[quote3=devil11]
Szemek7 tylko, że stadion Birmingham ma 30 tys. z groszami, a 19chudy19 powiedział, że średnio przychodzi 29 tys., czyli raczej już więcej nie wejdzie ;p

[/quote3]

problem w tym, że po co im nowy czy większy stadion jeżeli spadną z ligi? rozbudowa stadionu musisz być czymś uzasadniona. Klub nie wyczaruje pieniędzy znikąd albo nie zadłuży się jeżeli nie będzie widział że drużyna się rozwija, bo to nie jest logiczne. A taka inwestycja bardzo dużo kosztuje.

"To tylko Internet k*rwa."

19chudy19 Partyzant

15.05.2009 21:51    #14199     Sufler - Porady do gry - Rozbudowa stadionu
Witam!
Mam taki problem gram birmingham jestem w ekstraklasie w poprzednim sezonie zajołem 6 miejsce moj stadion ma 31tys miejsc ja chciałbym go rozbudowac ale zarzad sie nie zgadza macie może pomysł jak ich przekonać do rozbudowy?

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

15.05.2009 21:03    #14200     Sufler - Porady do gry - Last Saved Game - Błąd
Ludzie...

[quote=Arek96 w "FAQ - FM 2009"]Gra nie włącza się, ponieważ pojawia się komunikat o nazwie "XML parsing error"!

Aby rozwiązać problem należy wykonać następujące kroki:
1. Kliknij prawym przyciskiem myszy na skrócie do gry Football Manager 2009 i wybierz "Właściwości"
2. W polu "Element Docelowy" dodaj: --reset_preferences ; Dla standardowej instalacji gry taka linia powinna wyglądać tak:
C:Program FilesSports InteractiveFootball Manager 2009fm.exe" --reset_preferences
3. Kliknij "OK" i uruchom grę.

Po wyjściu z gry usuń wpis "--reset_preferences" z pola element docelowy! Jeśli tego nie zrobisz Twoje ustawienia będę usuwane przy każdym uruchomieniu gry.[/quote]

Trudno wpisać nagłówek błędu w wyszukiwarkę?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution