Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
27.05.2009 15:27    #14141     Sufler - Porady do gry - % zysku z transferu

Kecaj1603 Młody aktywista

ja prowadze reprezentacje nigeri i nie miałem problemu ze sztabem szkoleniwym więc kontynent to nie problem

Desperation88 Partyzant

26.05.2009 20:22    #14143     Sufler - Porady do gry - Sponsorzy
Gram Chelsea i jestem już w sezonie 2011/2012. Problem jest taki, że został mi jeden sponsor a reszta po wygaśnięciu kontraktów sobie poszła gdzieś. Żaden nowy nie przybywa. Mam 3 tytuły z rzędu i 2 razy LM z rzędu.

Jakiś bug?

snail7 Partyzant

[quote=Kecaj1603]jakiego asystenta zatrudnić zależy od twojej reputacji [/quote]
Mam reputację światową, bo równolegle prowadzę AC Milan i zdobyłem 2 mistrzostwa pod rząd i dwa superpuchary Włoch.

[quote=jordaneq]A mozesz dawac przed meczem urlop? bo skoro nie ma asystenta to kto bedzie prowadzic druzyne w meczu ?[/quote]
Ciekawe pytanie. Sprawdzę przed najbliższym meczem repry. Być może taki mecz poprowadził by któryś z trenerów (bo mam dwóch) lub menager U-20. Łatwo to można sprawdzić, gdyż konferencje prasowe są obowiązkowe w związku z brakiem asystenta. Spróbuję dać urlop przed taką konferencją.

[quote=MagnificoManager]W FM 09 też tak jest z Polską. Grałem nią i wziąłem najlepszych trenerów z Man Utd, asystenta światowej reputacji i kilku FIZJOTERAPEUTÓW[/quote]
Wydaje mi się że problem ten występuje na kontynentach innych niż Europa. W Europie sam przetestowałem że nie ma problemu np. znaleźć asystenta do repr. Francji czy Portugalii, ale na poprzedniej karierze miałem problem ze sztabem Wybrzeża Kości Słoniowej... mało kto się godził i jak już to tylko Afrykańczyk...
ale to dziwne że tak wielka drużyna jak Argentina ma problemy z przekonaniem kogoś do pracy... Fm mnie zaskoczył :)

MagnificoManager Żołnierz frontu ideologicznego

26.05.2009 17:35    #14145     Sufler - Porady do gry - Domyślne face'y.
najlepiej by było przenieść plik z facepackiem do innego folderu, potem można spowrotem dać. Nie sprawia to żadnych problemów typu raport o błędach itp. Trochę wydziwiasz bo to prosta metoda i ja tu problemu nie widzę.Nie istnieje inny sposób, a na pewno nie łatwiejszy.

26.05.2009 17:02    #14146     Sufler - Porady do gry - Problem z wypożyczeniami
zgadzam sie z Throng'iem : rozwiązanie problemu to negocjacja opcji możliwoście wykupienia na ''nie ustawiono''. Ale przecież, gdy dasz możliwość kupna i dadzą ci ofertę, to zawodnik raczej nie będzie chciał tam przejść jezeli wypożyczysz go do słabszego zespołu.

Mlody_Trener Żołnierz frontu ideologicznego

26.05.2009 16:32    #14147     Sufler - Porady do gry - Rozbudowa Stadionu Chelsea
Tutaj niestety nie da się zaradzić nic. Może to trwać rok, a może nawet parę lat, zanim gmina zgodzi się na budowę stadionu. Ja jednak zachęcam, być nie robił nowych tematów, bowiem o problemie ze stadionem jest multum tematów:
http://www.cmrev(...)265.html

To tylko jeden z wszystkich tematów. Tak więc nie pisz nowych tylko skorzystaj z wyszukiwarko, bo niektórym już nie chce się powtarzać każdemu o tym samym :)

j4son. Partyzant

26.05.2009 16:26    #14148     Sufler - Porady do gry - Domyślne face'y.
A czy istnieje inny sposób na rozwiązanie problemu niż zmienianie lokalizacji, usuwanie folderu facepack'a?

W FM 09 też tak jest z Polską. Grałem nią i wziąłem najlepszych trenerów z Man Utd, asystenta światowej reputacji i kilku FIZJOTERAPEUTÓW (nie fizykoterapeutów, chyba że to był żart) z 20 zdolnościami medycznymi więc do Albicelestes nie powinno być problemu takich ściągnąć.

Kecaj1603 Młody aktywista

jakiego asystenta zatrudnić zależy od twojej reputacji ja prowadząc reprezentacje nigeri zatrudziłem dobrgo asystenta i nie miałem problemów ze sztabem szkoleniowym a reputacje mam kontynentalną

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.