Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Derbak-MT Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
tak mam najnowszego patcha. Nie pomyślałem o tym sposobię zobaczę może przy kolejnej takiej sytuacji się uda ominąć ten " problem "

michal24s Młody aktywista

Ja nie miałem tego problemu. Masz najnowszego patcha?

Derbak-MT Partyzant

Po rozegraniu 90 minut meczu przycisk nie zmienia się na kontynuuj tylko na graj lub po przyciśnięciu pauza i tak na zmianę nie mam pojęcia co mam z tym zrobić.

damianmks1 Partyzant

28.05.2009 14:38    #14134     Sufler - Porady do gry - Utrata wiary
Kilku piłkarzy w mojej Borussi ma pomniejsze problem którym jest: "Stracił wiarę w umiejętności swojego Managera". Da rade coś zrobić aby nie mieli takiego problemu?

michaelson8 Partyzant

28.05.2009 09:18    #14135     Sufler - Porady do gry - terminarz Premier League i CL
moja przerwa z FM 2009 trwała 4 miesiące, teraz gram znowu. Jestem w Liverpool'u pierwszy sezon i jest taki problem: Wszystkie mecze danej kolejki w lidze rozgrywane są zawsze w sobote o 15... biorąc pod uwagę to że puchar UEFA jest w czwartek to druzyny tam grające mają tylko dzień przerwy...To samo z liga mistrzów, mecze rozgrywane są tylko w środę i grają wszystkie grupy jednego dnia...
Gram na łatce 9.3, wie ktos jak rozwiązać ten problem???

j4son. Partyzant

28.05.2009 08:11    #14136     Sufler - Porady do gry - Domyślne face'y.
może żeby było łatwiej wytłumaczę wszystko od początku...
A więc gram na skinie 'SUSIE Skin' do tego posiadam facepack 'MEGAPACK' (+wszystkie 6 uaktualeń.) Wiem że tacy gracze jak messi, fernandez albo aguero są domyślnie w grze (wiem sprawdzałem w graphics.fmf)

http://img13(...)8130.jpg
http://img13(...)2675.jpg
http://img13(...)9223.jpg

myślę, że ktoś będzie wiedział jak rozwiązać mój problem.

Yakuza Młody aktywista

27.05.2009 20:31    #14137     Sufler - Porady do gry - Słaba kondycja.
Witajcie
Mój problem polega na tym, że:
w okresie przedsezonowym, gdy gram sparingi, moi zawodnicy mają słabą kondycję. Już w przerwie meczu jest to w niektórych przypadkach ok 75 - 80%.
Gram na domyślnym. I teraz moje pytanie: czy zmniejszyć im natężenie treningu, czy to pogorszy ich kondycję później? Bo nie chce aby doszło do jakiegoś załamania.

devil11 Przodownik pracy

27.05.2009 19:17    #14138     Sufler - Porady do gry - Reputacja klubu, a ligi
[quote=Kecaj1603]nawet jeśli wygrasz lige mistórzw to możesz mieć problemy z kupiowaniem gwiazd bo jeśli tylko jeden klub gra genialnie w LM areszta to cioty to liga nadal będzie miała słabą reputacje[/quote]

W Football Managerze obojętnie co byś zrobił to reputacja ligi się i tak nie zmieni :D, więc nawet jakby wszystkie kluby z danego kraju spisywały się genialnie w europejskich pucharach, to i tak zmieni to tylko reputacje tychże klubów, a nie renomę ligi :)

Kecaj1603 Młody aktywista

27.05.2009 19:02    #14139     Sufler - Porady do gry - Reputacja klubu, a ligi
nawet jeśli wygrasz lige mistórzw to możesz mieć problemy z kupiowaniem gwiazd bo jeśli tylko jeden klub gra genialnie w LM areszta to cioty to liga nadal będzie miała słabą reputacje. Masz przykład Lyonu niby grał w LM i zachodził dlaeko ale jakoś gwiazd na miare Aguero nie ściagają taki już jest FM

Kozik Partyzant

27.05.2009 17:51    #14140     Sufler - Porady do gry - Status gry - nie wyświetla się
Mam ten sam problem. Nie wyświetla mi się status gry.
Anyone??

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.