Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

LV Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
31.05.2009 14:42    #14121     Sufler - Porady do gry - Asystent - kontrakt
Witam, mam pewien problem dotyczący asystenta...

Jest nim Brian McClair ( http://img19(...)lair.png )

Za kilka miesięcy kończy mu się kontrakt, a ja nie mogę przedłużyć, bo... żąda za dużą pensję. W Barcelonie mam jeszcze ok. 5M złotych budżetu na pensje, lecz nie mogę zaoferować 137tys. - taką ilość wynagrodzenia żąda szkot. Maksymalnie mogę zaoferować 90tys.
http://img19(...)air2.png

Proszę o pomoc, to bardzo dobry asystent i chciałbym zatrzymać go w klubie.

Pozdrawiam.

Ps: Dodam, że szkot ma mnie w ulubieńcach.

przeminho Partyzant

31.05.2009 11:29    #14122     Sufler - Porady do gry - Problem z rozpoczęciem sezonu
:D:D:D:D

Zrobiłem formata (sposób na każdy problem xD), już działa.

Dzięki :D

mc71 Partyzant

31.05.2009 11:25    #14123     Sufler - Porady do gry - liga rezerw
Wiem że stary temat ale mam pytanie. Grałem w lidze angielskiej bez patcha 9.0.2, gdyz nie miałem neta. Po problemach z szanowna tp, i uzyskaniem internetu, zainstalowałem patch i grałem dalej na tym samym save, jednak liga rezerw z uplywem gry się nie pojawiła, wiec postanowiłem zainstalowac 9.0.3 i zobaczyc czy bd mial wkoncu te rezerwy. I niestety nie dośc że nie mam rezerw to mi jeszcze usuneło rozgrywki u-18. Czyli jak to jest? Czy patche zainstalowane podczas gry dodają tą lige rezerw, no i czemu 9.0.3 usuneło mi lige juniorkską?

szfedo Przodownik pracy

30.05.2009 21:47    #14124     Sufler - Porady do gry - jak zagrać z mocnymi?
więc. Nie powinno się zaczynać zdania od więc, jednakże czas nagli, w fmie niedługo liga a ja mam poważny problem. Nie potrafię grać na wyjeździe z mocnymi. MU, Chelsea, MC, Arsenal mielą mnie niemiłosiernie. Skład wzmocniony na maksa (bardziej się chyba nie da:P ) gram Tottenhamem, ustawienie 4-3-1-2 z dwoma skrzydłowymi:
Gomes - Younis Zapata Mercano Johnson - Albin Kacar Sanchez - Buonanotte - Marquinhos Milevskiy. Tak i jakoś u siebie potrafię ich zmielić czasem wygram, czasem remis ogólnie nie jest źle. Ale jak przychodzi wyjazd to są kosmiczne wyniki. Nagle w 1 połowie dostaję 5:1, przechodzę na ofensywę i dobijam jakoś do 6:4. Ale fajnie by było chociaż raz zremisować. Gram lekko defensywnie, podania bezpośrednie. Analizowałem przeciwnika wg tekstu Piotra Sebastiana i wyszło tyle, że 5:1 do przerwy. Może jakieś cenne wskazówki od was uzyskam, bo naprawdę już nie wiem jak grać, ze słabymi już się nauczyłem wygrywać/remisować na wyjeździe, natomiast z mocnymi nie ma s zans nawet na remis.

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

30.05.2009 12:50    #14125     Sufler - Porady do gry - XML PArsing error
[quote=Arek96]Gra nie włącza się, ponieważ pojawia się komunikat o nazwie "XML parsing error"!

Aby rozwiązać problem należy wykonać następujące kroki:
1. Kliknij prawym przyciskiem myszy na skrócie do gry Football Manager 2009 i wybierz "Właściwości"
2. W polu "Element Docelowy" dodaj: --reset_preferences ; Dla standardowej instalacji gry taka linia powinna wyglądać tak:
C:Program FilesSports InteractiveFootball Manager 2009fm.exe" --reset_preferences
3. Kliknij "OK" i uruchom grę.

Po wyjściu z gry usuń wpis "--reset_preferences" z pola element docelowy! Jeśli tego nie zrobisz Twoje ustawienia będę usuwane przy każdym uruchomieniu gry.[/quote]

EDIT: Uprzedzony, sorry.

jaramaniak Przodownik pracy

30.05.2009 12:47    #14126     Sufler - Porady do gry - XML PArsing error
De profundis clamavi ad te, Domine

_Miłosz_W_ Partyzant

Problem rozwiązał się sam o.O

Do zamknięcia.

_Miłosz_W_ Partyzant

Jak powyżej. Próbowałem reinstall`a, ale nie pomogło. Na każdej innej skórce działają tylko nie na standardzie.Na wersji prawostronnej działają (sic!) Czuję sentyment :P do niej.
Szukałem, ale nic nie znalazłem.
Miał ktoś taki problem?

Derbak-MT Partyzant

Uaktualnienie Devila z aktualnymi składami i to by było na tyle do tego oczywiście grafiki loga koszulki. Wcześniej nie miałem żadnych problemów nie wiem o co chodzi. Na standardowym skinie jest to samo ...

przeminho Partyzant

28.05.2009 21:34    #14130     Sufler - Porady do gry - Problem z rozpoczęciem sezonu
Włączam grę wszystko jest ok ,klikam na "nowa gra", wybieram kraje i ligi( nie dużo 3 ligi z 2 krajów) i daje kontynuuj,ładuje się baza danych, rozgrywki, lista życzeń, znika okno ładowania i dalej nic ,kursor zmienia się na piłeczkę ale gra nie przechodzi do następnego okna (dalej w oknie wyboru lig i krajów). Czekałem 3 godziny ale nie ruszyło . Bardzo proszę o pomoc. Zaznaczam ,że gra jest oryginalna.

PROBLEM DOTYCZY FM-a 2008 wersji 8.0.2

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.