Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

matiiwlkp Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
problem z napastnikami wystąpił w jednej drużynie wiec nie ma w zasadzie problemu , natomiast dalej jest problem ze statystykami , lecz teraz po dogłębnym sprawdzeniu zauważam że niektóre dane meczowe się włąnczają, ale reszta nie ( dotyczy to danych które najczęściej używałem)...jakieś sugestie ??

Szemek Ekspert

tak wygodniej ;)
"To tylko Internet k*rwa."

nesete Absynt Prozy

Grupa: Ekspert

rondel Ekspert

Grupa: Moderator
07.06.2009 01:07    #14094     Sufler - Porady do gry - Juniorzy w drużynie rezerw
Witam, mam problem. Otóż w moim klubie drużyna rezerw jak i drużyna U-18 grają w oddzielnych ligach, problem jednak w tym, że juniorzy grają „u siebie” i w rezerwach, przez co zawodnicy z teamu rezerw w ogóle nie grają. Jest to o tyle ważne, że w przypadku kontuzji muszę korzystać z piłkarzy, którzy wymagają przez cały sezon odbudowy kondycji.
Da się to jakoś naprawić? Proszę o pomoc..
"Człowiek nie ustępowałby aniołom i nie podlegałby śmierci, gdyby nie słabość wątłej jego woli"

E.A.P. (1809-1849)

Henry14 Partyzant

Mam problem bo zrobiłem tak jak w instrukcji kleilem rozpakowany folder "cenazawodnika" do panels odznaczyłem buforowanie skórki zatwierdziłem i nic ....
miał ktoś podobnie??

about Partyzant

06.06.2009 14:54    #14096     Sufler - Porady do gry - problem z manchesterem
witam mam problem z MANU od roku nie graja tego co przedtem zmienialem taktyki nic to nie dawalo ( jedynie dziwne bylo to 6 miejsce w lidze a wygrana LM ) trening normalnie ustawiony by TUG czy jak mu tam leci sklad raczej tez wyjatkowy takie gwiazdy jak Urban , kompany , ronaldo , rooney itp taktyka najczesciej 4-4-2 lub 5-3-2 jedynie wlasnie do czego sie przyczepial to problemy obrony oraz jakies krzywe ataki malo dosrodkowach tylko wszystko z daleko i tak jakby akcja stala w miejscu cos ala terazniejsza polska liga nie ma ruchu szybkich podan kompletnie nic moze macie jakies taktyki ciekawe lub cos w tym stylu ?"

zetkaiii Żołnierz frontu ideologicznego

05.06.2009 20:43    #14097     Sufler - Porady do gry - brak chceci do gry
Ale jakie chcesz kluby słabe czy mocne??

temat o tym
Jesteśmy tu aby pomagać...

Marian B Partyzant

05.06.2009 17:50    #14098     Sufler - Porady do gry - problem z genie do FM 09
Mam ten sam problem. Zaznaczam iż mam wersje 9.3.0 i najnowszego Genie. Nie miałem z tym najmniejszego problemu od marca aż do dzisiaj. Genie nie chce przeczytać mi ostatniego sava a czyta wszystkie poprzednie . Ściągałem ponownie i nic. Rozgrałem mecz , zrobiłem save i nadal nie czyta. Spróbuje nową gre zacząć i zobaczyć czy czyta nowe save wogóle

clicers Partyzant

05.06.2009 08:49    #14099     Sufler - Porady do gry - Problem z frekwencją
Gram Udinese i w ciągu 2 sezonów byłem 2x 4. w lidze doszedłem do półfinału LM i PW a mam jedną z najniższych frekwencji w lidze ok 20 tys mimo że stadion mam na 40 tyś. Co muszę zrobić żeby była wyższa?

Kecaj1603 Młody aktywista

chyba to bug bo ciężko mi to inaczej wyjaśnić z regułu brak fizjoterapeutów powoduje kontuzje. Być może problem tkwi w tym ze ten fizjoterapeuta ma słabe umiejętności i dlatego zawodnicy doznają kontuzji

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.