Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

lucasp17 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
08.06.2009 17:39    #14081     Sufler - Porady do gry - Niespotykany problem z FMRTE
Ściągnąłem kilka wersji FMRTE Bracasoftu, ale niestety nie wiem jak go uruchomić. Za każdym razem pojawia sie komunikat: "Wystąpił problem z aplikacją FMRTEv2 i zostanie ona zamknieta. Przepraszamy za kłopoty. (...) Wyslij raport o błędach. Nie wysyłaj" Mam najnowszego Direcxta, Net Framework 3.5 i wszystko co potrzeba do uruchomienia, a jednak nie działa. Oto szczegóły błędu.
AppName: fmrtevwpf.exe AppVer: 2.0.252.0 AppStamp:49be9142
ModName: kernel32.dll ModVer: 5.1.2600.2180 ModStamp:411093b2
fDebug: 0 Offset: 0001eb33
Jak wszedłem w rozwiązywanie problemów, to pokazało mi żebym ściągnał Service Pack 2, tak zrobiłem, ale nadal nic. Próbuje uruchomić edytor kiedy mam włączonego FM, ale z żadmą wersją nie działa.
Proszę o pomoc.

P.S. męczę sie z tym od kilku dni i przeszukałem juz nie raz wszystkie tematy, niestety nic nie pomogło, nadal ten sam błąd.

Fat Jo3 Partyzant

07.06.2009 23:58    #14082     Sufler - Porady do gry - Problem ze skórkami
Dzięki, problem rozwiązany...

PS: Wyszedłem na idiotę.

Tak w ogóle, to redakcja wprowadza w błąd! :>
Cytuję:
"Instrukcja instalacji:

Pobrany plik należy wypakować do katalogu: "Moje dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2009/graphics*/skins*". Po włączeniu gry należy zmienić skórkę w ustawieniach, wyłączyć "Cache skórki", a następnie kliknąć zatwierdź."

Więc nie wyszedłem do końca na idiotę :)

Dawus Partyzant

07.06.2009 21:05    #14083     Sufler - Porady do gry - 'to many viruals stored'
Witam wszystkich mam taki problem, właśnie gram sezon 20102011 OSC Lille (FM2008) i w pewnym momęcie rozgrywka zostaje przerwana FM zostaje zminimalizowany natomiast na pulpicie pojawia się ostrzeżenie 'too many virtuals stored', z góry dziękuje za pomoc

klepcio Partyzant

Chłopaki... Błagam Was o pomoc. Od wczoraj nie jestem w stanie grać w FM'a. Gra wyłącza się już zaraz po jej włączeniu... Nie mam totalnie pojęcia, czy może to być spowodowane. Dodam, że jest tak tylko na moim koncie na Viscie - na koncie brata już wszystko działa normalnie. Przeskanowałem kompa Avastem, SpyBotem, wyczyściłem rejestr, nic nie pomaga... Nie chce mi się odwalać formatowania... Załączam screen

klepcio Partyzant

07.06.2009 16:47    #14085     Sufler - Porady do gry - Unable to deactivate.
Mam problem z deaktywacją FM'a na http://deact(...)ght.com/

Załączam screen. Może ktoś pomóc? Bo Panowie z CD Project nie umieją...

Daniel_on Partyzant

Gram podstawowym ustawieniem 4-4-2 i w napadzie mam Drogbę, oraz Henriego (kosztował mnie 17mln i chciałbym żeby zaczął w końcu strzelać).
Instrukcje drużynowe można obejrzeć w załączonym obrazku.
Moje pytanie natomiast dotyczy instrukcji indywidualnych dla wymienionych napastników, ponieważ nie strzelają niemal żadnych bramek.

PS. Jeśli administratorzy stwierdzą że należy zamknąć ten temat, to proszę zrobić to dopiero gdy uzyskam jakąś konkretną odpowiedź, ponieważ jest to dla mnie bardzo ważne :)

Rumci Partyzant

07.06.2009 14:39    #14087     Sufler - Porady do gry - Maksymalne płace
Mam problem. Gram Red Bullem Salzburg, mam budżet płacowy ponad 900 tys. euro. No i składam ofertę zawodnikowi, oferuję kontrakt i zonk, bo najwięcej mogę mu dać 35 tys. euro. Różnica to ponad 600 tys., więc zupełnie tego nie rozumiem, bo jeszcze niedawno mogłem zaoferować prawie 90 tys. Da się to jakoś zmienić?

Fat Jo3 Partyzant

07.06.2009 12:51    #14088     Sufler - Porady do gry - Problem ze skórkami
Witam!

Od razu uprzedzam, że szukałem rozwiązania problemu na różnych forach i niestety nie udało mi się go znaleźć, sprawa wygląda następująco:

Mam problem z wgrywaniem skórek do FM09, skiny wgrywam od FM07 i nigdy nie miałem takiego problemu, po prostu po wejściu do ustawień nie mogę wybrać żadnej z wklejonych do folderu graphics/skins skórek, po prostu nie ma ich, są tylko 3 seryjne skórki. Proszę o pomoc.

Oczekuję pomocy z Waszej strony.

bajkopisarz Żołnierz frontu ideologicznego

07.06.2009 12:29    #14089     Sufler - Porady do gry - Problem z wybraniem składu
Mam następujący problem.Mianowice kiedy włączam FM nie mogę wybrać składu tzn nie da się przeciągnąć zawodnika z listy na wybraną pozycję. Dodam, że dzieje mi się tak od momentu kiedy kupiłem nową myszkę, ale jak podłączam starą to też taka lipa. Proszę o pomoc

Adrim Młody aktywista

07.06.2009 11:22    #14090     Sufler - Porady do gry - Dziwne bandy
Witam. Mam taki mały problemik. Otóż ni z tąd ni z owąd podczas meczy nagle pojawiły mi się jakieś dziwne bandy reklamowe z napisem przygodożercy (jakis produkt firmy Knorr-którego logo tam tez jest). Czemu mnie to dziwi? Otóż nie ściągałem żadnych plików z adboardami. Pomyślałem więc ,że ktoś mi dał jakiś "prezencik" do ściągniętych facepacków czy logopacków ale przeszukałem cały folder SI w Moich Dokumentach i nic podobnego tam nie znalazłem. Mam więc pytanie-jak przywrócić normalne bandy, lub gdzie ewentualnie mam jeszcze poszukać plik który mi te nowe bandy przykleił?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.