Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Wajcha17 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
10.06.2009 14:05    #14071     Sufler - Porady do gry - Zła atmosfera w zespole
mam ten sam problem, w mojej drużynie posprzeczał się bramkarz z obrońcą i atmosfera w drużynie jest na poziomie 8% czy jak sprzedam obrońce lub bramkarza to będzie lepsza atmosfera w zespole ???

Brunix Partyzant

10.06.2009 12:27    #14072     Sufler - Porady do gry - Umiejetnosci Zawodnika
Mam pytanie, a zarazem problem. Jak ktos mnie kojarzy, to pamieta, ze lubie ''bawic sie'' edytorami, szczegolnie czasu rzeczywistego - FMM. I tu moj problem: jak dokladnie rozklada sie Current Ability na umiejetnosci (od 0 do 100) w tym edytorze? Bardzo czesto, w sumie zawsze jest tak, ze nawet jak Messiemu dam CA 200, umiejetnosci troche zwieksze, to one po jakims czasie w grze spadaja, czasem nawet nizej niz byly wczesniej. Mysle, ze to ma zwiazek z maksymalnymi umiejetnosciami, bo nie da sie stworzyc pilkarza z samymi 20 ;). Dlatego pytam sie, moze ktos wie, jaka maksymalna wartosc atrybutu mozna wpisac przy jakim CA, by potem wartosc nie spadala?

PS. Sorry za brak polskich znakow, ale pisze na niemieckiej klawiaturze - äöüßµ€§

rondel Ekspert

Grupa: Moderator
10.06.2009 00:08    #14073     Sufler - Porady do gry - FM się nie włącza
Mam teraz inny problem. Po ponownym zainstalowaniu gra ładuje się tylko do tego momentu:

http://pl.ti(...)&s=5
"Człowiek nie ustępowałby aniołom i nie podlegałby śmierci, gdyby nie słabość wątłej jego woli"

E.A.P. (1809-1849)

zetkaiii Żołnierz frontu ideologicznego

09.06.2009 19:40    #14074     Sufler - Porady do gry - Problem z odpaleniem FM 2009
Problem już się rozwiązał. Temat do zamknięcia
Jesteśmy tu aby pomagać...

zetkaiii Żołnierz frontu ideologicznego

09.06.2009 18:27    #14075     Sufler - Porady do gry - Problem z odpaleniem FM 2009
Witam!
Mam problem, żeby było prościej opiszę cały problem(instalację itd)

1. Wkładam płytę, zaczynam instalacje.
2.Wybieram opcję Uniloc(non-steam)
3. Nie pojawia się okienko, aby wpisać kod aktywujący(pierwszy problem)
4. Instalacja zakończona pomyślnie, lecz kiedy klikam zakończ wyskakuje bluescreen i błąd BAD_POOL_CALLER9drugi problem)-reset kompa
5. Próbuję włączyć grę lecz nic się nie dzieje, znaczy naciskam ikonkę ale gra się nie włącza i nie wyskakuje żaden komunikat.

Proszę o pomoc.
Zaznaczam, że gra orginalna, NAT 2.0 zainstalowany i plik d3dx9_37 wklejony do folderu system32
Jesteśmy tu aby pomagać...

devil11 Przodownik pracy

08.06.2009 22:45    #14076     Sufler - Porady do gry - Zła atmosfera w zespole
Za pewne chodzi ci o przyczynę a nie skutek takiego stanu rzeczy, a więc tymi skutkami mogą być wewnętrzne konflikty między zawodnikami, chęć odejścia do większego klubu, czy też animozje zawodników w stosunku do Ciebie lub do Twojego assytenta. Dla pewności podam też sktuki złej atmosfery. Przede wszystkim będzie się to odbijało na wynikach zespołu i postawie zawodników ( szczególnie tych niezadowolonych). Najprostszym rozwiązaniem tego problemu jest podpisanie nowego kontraktu z nieszczęśliwymi zawodnikami, ale skutecznie atmosfere w zespole poprawiać będzie też ... dobra postawa Twojego zespołu :)

Henry14 Partyzant

08.06.2009 22:35    #14077     Sufler - Porady do gry - Zła atmosfera w zespole
Mam taki problem bo non stop zarząd zarzuca mi , że w zespole panuje fatalna atmosfera jak ją poprawić i co może być jej skutkiem??

lucasp17 Partyzant

08.06.2009 18:04    #14078     Sufler - Porady do gry - problem z FMRTE
Ściągnąłem kilka wersji FMRTE Bracasoftu, ale niestety nie wiem jak go uruchomić. Za każdym razem pojawia sie komunikat: "Wystąpił problem z aplikacją FMRTEv2 i zostanie ona zamknieta. Przepraszamy za kłopoty. (...) Wyslij raport o błędach. Nie wysyłaj" Mam najnowszego Direcxta, Net Framework 3.5 i wszystko co potrzeba do uruchomienia, a jednak nie działa. Oto szczegóły błędu.
AppName: fmrtevwpf.exe AppVer: 2.0.252.0 AppStamp:49be9142
ModName: kernel32.dll ModVer: 5.1.2600.2180 ModStamp:411093b2
fDebug: 0 Offset: 0001eb33
Jak wszedłem w rozwiązywanie problemów, to pokazało mi żebym ściągnał Service Pack 2, tak zrobiłem, ale nadal nic. Próbuje uruchomić edytor kiedy mam włączonego FM, ale z żadmą wersją nie działa.
Proszę o pomoc.

P.S. męczę sie z tym od kilku dni i przeszukałem juz nie raz wszystkie tematy, niestety nic nie pomogło, nadal ten sam błąd.

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

Dosłownie paręnaście minut temu gość założył temat o tym samym :P (KLIK)

W FP jest jeden gdzie nie jest napisane, że trzeba coś instalnąć :D Zobacz sobie ;>

http://www.cmrev(...)ory.html

Cruz Partyzant

witam. gdy instaluje fmrte wyskakuje blad ze aplikacja zostaje zamknieta. instaluje net framework i tez jest jakis blad i mozna tylko zakonczyc instalacje. macie na to jakas rade? a pytanie mam takie: czy jest jakis edytor czasu rzeczywistego ktory dziala bez tych frameworkow?? pzdr

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.