Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

snail7 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
13.06.2009 15:45    #14051     Sufler - Porady do gry - FM zamulił po 3 sezonach
[quote=McMoney]moze masz za malo miejsca na dysku? ;>[/quote]
Miejsca mam full. Na dysku C około 20 gigsów, a na D 80...

[quote=gruchalbn]możliwe że problemem jest może nie o tyle ilość pamięci Ram ale jej szybkości,
a dodatkowo po tych trzech sezonach gra musi generować więcej piłkarzy i to również może być przyczyną[/quote]

Czy chodzi Ci o Mhz? Mam dokładnie taki RAM 1GB PC2-4200 (533MHz)

Czyli co za wolny?

gruchalbn Żołnierz frontu ideologicznego

12.06.2009 23:31    #14052     Sufler - Porady do gry - FM zamulił po 3 sezonach
możliwe że problemem jest może nie o tyle ilość pamięci Ram ale jej szybkości,
a dodatkowo po tych trzech sezonach gra musi generować więcej piłkarzy i to również może być przyczyną

Henry14 Partyzant

12.06.2009 20:22    #14053     Sufler - Porady do gry - Schodzenie do boku
Mam problem bo ilekroć piłkarz dostanie piłke w za polem karnym powiedzmy minimum 20 metrow i wychodz sam na sam to zawsze schodzi z piłką do boku zamiast ciąć w strone bramki.Jak chociaż by przed chwilą Martins szybkość i przyśp po 18 dostaje pilke na 40 metrze leci sam na BR schodzi do bocznej lini pola karnego i dopiero wtedy ścina do środka.Idzie to jakoś zmienić??

Szemek Ekspert

mieliśmy to samo, w polskiej lidze w przerwie zimowej. Ustalamy wspólne daty sparingów, ale nie wszystkie "wchodziły", pomimo zaakceptowania przez rywala mecz nie pojawiał się w terminarzu. Okazało się że musieliśmy szukać odpowiednich dat, tylko to pomogło.

Moja rada jest taka, musisz ustalić spotkanie w innym terminie (nawet dzień po lub przed, może się okazać trafny). Nie wiem co jest przyczyną. Możliwe, że boisko jest zajęte, bo grają na nim rezerwy lub u21. Swoją drogą w Polsce w FM u21 gra całą zimę, ciekawe.

EDIT: mamy łatki, oryginały i wszystko inne co potrzeba, żeby nie było.
"To tylko Internet k*rwa."

Yiddo Partyzant

Problem jest taki, że z terminarza znikają mi spotkania. Wygląda to tak, że po zaplanowaniu sparingu za chwile go nie ma. Tak jakby sparingpartner odwołał spotkanie, lae żadnej o tym wiadomości nie mam. I dzieje się tak non stop. W danym dniu spotkanie znika mi co chwile. Dlaczego i jak temu zaradzić?
Problem stanowi dla ,mnie równiez zorganizowanie tourne. Kiedy je zorganizuję, to po chwili w terminarzu mam tylko jedno spotkanie z 3 zaplanowanych, a okres, w którym miałem na tourne przebywać jest zaznaczony na szaro. I tu jak wyżej-dlaczego i jak sobie z tym poradzić?

Piotr Sebastian Młody aktywista

11.06.2009 18:33    #14056     Sufler - Porady do gry - Błąd - czarny ekran
Nie rozczarowuj mnie Milten. Najpierw szukaj, potem pisz.

Czytałeś?
http://www.cmrev(...)gre.html

A to?
http://www.cmrev(...)lem.html

I to?
http://www.cmrev(...)zu_.html

I może jeszcze to?
http://www.cmrev(...)-__.html

Milten20 Partyzant

11.06.2009 18:01    #14057     Sufler - Porady do gry - Błąd - czarny ekran
Witam. Przy uruchamianiu FM 07 pojawia sie taki oto błąd; http://zapodaj.net/67603816.jpg.html
Nie ma żadnego komunikatu, gra "staje" w miejscu i nie wczytuje sie dalej. Probowalem reinstalki ale nie pomogła. Spotkal sie ktos kiedys z takim problemem?

batata Przodownik pracy

11.06.2009 15:21    #14058     Sufler - Porady do gry - Fuzja klubow
Ja się spotkałem. Bodajże w 2010 r. szejki z ZEA przejęły Ruch Chorzów. Niesamowicie szastali kasą. Ruch bez problemów podkupował gwiazdy innym polskim zespołom. W składzie m.in. Cueto, Małecki czy Boguski. Wszyscy kupieni za bardzo duże sumy, jak na polskie warunki. Ruch też kupował młode gwiazdki z Japonii, Ghany czy Australii. Co ciekawe mistrzem Polski i tak nie zostali...

devil11 Przodownik pracy

11.06.2009 12:50    #14059     Sufler - Porady do gry - Umiejetnosci Zawodnika
[quote=Brunix]No, dzięki. Sprawdziło się. Nawet nie mam zbytnich problemów z tym, że większość piłkarzy ma jedną nogę ;). A o edytorze dołączonym do gry ktoś coś wie? Czy działa na tej samej zasadzie co FMM czy inaczej? Bo dawniej stworzyłem zawodnika o CA i PA = 200, wszystko na 20 i większość atrybutów było na 16... Dlaczego tak jest?[/quote]

No bo on działa na tej samej zasadzie co FMM. Po edycji w każdym edytorze atrybuty zawodników będą redukowane.
Najprostszym sposobem na rozwiązanie tego problemu jest ustawienie danemu zawodnikowi na maxa tylko tych atrybutów, które są dla jego pozycji kluczowe, bo przecież po co środkowemu obrońcy wykańczanie akcji a napastnikowi krycie ?

Brunix Partyzant

11.06.2009 12:21    #14060     Sufler - Porady do gry - Umiejetnosci Zawodnika
No, dzięki. Sprawdziło się. Nawet nie mam zbytnich problemów z tym, że większość piłkarzy ma jedną nogę ;). A o edytorze dołączonym do gry ktoś coś wie? Czy działa na tej samej zasadzie co FMM czy inaczej? Bo dawniej stworzyłem zawodnika o CA i PA = 200, wszystko na 20 i większość atrybutów było na 16... Dlaczego tak jest?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.