Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

ZvK Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
15.06.2009 21:23    #14031     Sufler - Porady do gry - Problem z numerami.
Witam wszystkich.
Jak co sezon przed rozpoczęciem rozgrywek przychodzi do mnie wiadomość,by zgłosić zawodników, a co za tym idzie - wybrać im numery. No i jak zawsze dobieram wszystkim numery,ale jako że przyszło trochę nowych zawodników do klubu - zmieniam numery zawodnikom. No i tu zaczyna się problem. Ustawiłem wszystkim numery, zagrałem jeszcze jeden sparing, zapisałem grę po meczu i z niej wyszedłem. Grałem dopiero dzisiaj a ku mojemu zdziwieniu gra nie zachowała tych numerów zawodnikom a co za tym idzie nie są zgłoszeni do rozgrywek ;/. To razcej jakiś bug gry, bo wcześniej nic takiego nie miałem,że nagle mi sie numery zawodników usunęły. Numery piłkarzy z poprzedniego sezonu zostały, ale tych nowych nie. No i teraz pytanie: będzie jakaś możliwość zgłoszenia tych graczy jeszcze kiedyś? Bo wiem,że mogą grać przez jakiś czas bez tych numerów ale później chyba jest napisane,że nie zostali zgłoszeni i nie mogą grać.;/ Jest coś takiego,że numery zostaną nadane zawodnikom przed meczem, ale z tym też jest problem, bo mam wolne numery tylko od 30 w górę a chciałem im dać jakieś bardziej sensowne. No i jeszcze mam zawodnika który jest kontuzjowany przez jeszcze ok. miesiąc i nie chce żeby się okazało,że nie będzie mógł grać później bo nie jest zgłoszony, a przed meczem zgłosić go nie mogę bo ma kontuzje.
Pozdrawiam.

Bartez Przodownik pracy

15.06.2009 19:30    #14032     Sufler - Porady do gry - Problem z edytorem
[quote=lucasp17]Mam jeden problem w edytorze. Kiedy chce ustalić ile kasy będę miał ma transfery to zaznaczam w okienku i wpisuje sumę. Niestety jak wyjdę z tego ekranu to poźniej ta opcja jest odznaona i widnieje tam -1. Mam tak w kilku przypadkach, ta samo kiedy daje numner zawodnikoww druzynie. Co mam z tym zrobić?[/quote]

Spróbuj 2 x pod rząd. Wejdź w tą zakładkę Finances i wpisz kwotę jakąś tam i naciśnij jeszcze raz zakł. Finances. Powinno się skasować i wpisujesz raz jeszcze. Ten edytor ma takie myki, że trzeba niekiedy powtarzać pewne czynności.

lucasp17 Partyzant

15.06.2009 17:59    #14033     Sufler - Porady do gry - Problem z edytorem
Mam jeden problem w edytorze. Kiedy chce ustalić ile kasy będę miał ma transfery to zaznaczam w okienku i wpisuje sumę. Niestety jak wyjdę z tego ekranu to poźniej ta opcja jest odznaona i widnieje tam -1. Mam tak w kilku przypadkach, ta samo kiedy daje numner zawodnikoww druzynie. Co mam z tym zrobić?

Psiuwa Partyzant

15.06.2009 17:06    #14034     Sufler - Porady do gry - Poważny problem...
Devil ty chyba wszystko wiesz ^^ Wielkie dzięki za pomoc... Jak się okazało to nie był problem a zwykły brak wiedzy na ten temat ;) Jeszcze raz wielkie dzięki dla Devila i Kash'a który był o minutę spóźniony ^^ Wczytam grę i zobaczę czy wszystko działa. Jakby co to jeszcze raz napiszę.

Psiuwa Partyzant

15.06.2009 16:22    #14035     Sufler - Porady do gry - Poważny problem...
Wkońcu postanowiłem zamienić Football Manager 2008 na 2009... 50 zł to nie wielka kasa. Kupiłem i odrazu napaliłem się. Zainstalowałem i postanowiłem zainstalować patche. Normalnie (w wersji 2008 i 2007) w folderze db pojawiał się folder z kolejnymi patchami... Instalowałem i jednak nie pojawia się... poza tym plik retain nie pojawia się w grze a wkleiłem ten plik wszędzie gdzie się dało... Co mam zrobić? Oryginalna gra i takie dziwne problemy? Co może być nie tak? Czekam na pomoc.i

lucasp17 Partyzant

15.06.2009 00:27    #14036     Sufler - Porady do gry - Wymiana murawy
Jak mam pewien problem z ta wymianą. Gram 6 sezon Realem Madryt, i jak próbuje wymienic murawę, to dostaje opdowiedź, ze zarzad nie uważa aby murawa nadawała sie do wymiany.

Henry14 Partyzant

14.06.2009 14:05    #14037     Sufler - Porady do gry - Ustawienie pod piłkarzy.
Mogł by ktoś spróbować pomóc mi powiedzieć jak masz ustawić szkielet formacji.Chodzi mi o samo sutawienie typu 4-4- 2 itp polecenia sam ustawei ale mam problem jak zagrać moimi zawodnikami czy opłaca sie grać 4-3-1-2 z tylko 1 ŚP i 1 OŚP czy w środku pola drużyny typu Chelsea nie przemielą mnie na wynik 7:0.
To mój skład:
http://img20(...)urqy.jpg

do tych wszechstronnych dopisałem najlepsze pozycje dla nich.
Z góry dzięki...
Grałem 4-4-1-1 ale powiedziano mi , że to calkowicie źle i powinienem grać 2 napastnikami ale nie umiem ustawić tak aby bez OPŚ napastnicy dostawali dobre prostopadłe piłki.

MagnificoManager Żołnierz frontu ideologicznego

14.06.2009 14:03    #14038     Sufler - Porady do gry - FM 08 błąd przy instalacji
Miałem podobny problem. Aby go rozwiązać musisz włożyć płytę z grą do napędu. Na pewno pomoże.

Ego Partyzant

14.06.2009 13:37    #14039     Sufler - Porady do gry - FM 08 błąd przy instalacji
pożyczyłem ostatnio od kolegi grę, instaluję, ale mam problem.

pojęcia nie mam jak to wyeliminować, instalowałem i javę i framework..nic. jeżeli ktoś by umiał pomóc - będę wdzięczny.

kakinho1992 Partyzant

14.06.2009 13:17    #14040     Sufler - Porady do gry - Motywacja
Ja mam taki problemy gram już 5 sezon Barcą i dlaczego w większości meczów po kilku piłkarzy ma zawsze w motywacji, że gra nerwowo? Co zrobić, żeby to zniwelować?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.