Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Maciek1195 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
19.06.2009 22:04    #14001     Sufler - Porady do gry - data edytor
Witam. Mam problem a mianowice gdy podnoszę zawodzikom umiejętności w data edytorze zapisuje ten plik robie nowgre na tej "łatce" to umiejętności zawoników są takie jakie były wcześniej. Proszę o szybką pomoc. Z góry dziękuje.

Falcon Przodownik pracy

19.06.2009 20:58    #14002     Sufler - Porady do gry - Roczna podwyżka wynagrodzenia
Witam i zwracam się o rozwiązanie nurtującego mnie problemu.
Jeśli dam zawodnikowi pensje np 10000 euro tyg i 15% roczna podwyżka wynagrodzenia.
To po 2 sezonie ta podwyżka będzie liczona od kwoty na jaką został podpisany kontrakt czy od kwoty po 1 sezonie( czyli 11500 euro tygodniowo +15%?
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

przemkoo Ekspert

Grupa: Ekspert
19.06.2009 20:53    #14003     Sufler - Porady do gry - nie działa logopack
Mam problem z logopackami. Wrzucam do do Dokumenty/Sport Interactive/Football Manager/graphics/logos i nic. Wchodze do gry odznaczam buferowanie skórki, zaznaczam odświerzanie i zatwierdzam. Wchodze do gry i nic sie nie zmienia. Czy ktoś już tak miał? Jeśli tak to proszę o odpowiedz, ja nie mam juz zadnych pomyslow.

cineczek89 Partyzant

19.06.2009 20:15    #14004     Sufler - Porady do gry - Problemy z zawodnikiem
mam problem z zatrzymaniem najlepszego obrońcy.Gram evertonem zdobylem uefa ,a moj obronca che opuscic klub bo chce odnosic sukcesy itp.Ale jak go wystawiam na okno transferowe to mówi ze udowodni jeszcze trenerowi na co go stac.Zdejmuje go z okienka. Proponuje mu nowy kontrakt i po paru dniach tak samo.Jak mam go zatrzymać???

hidalgo4 Młody aktywista

19.06.2009 19:28    #14005     Sufler - Porady do gry - kontuzje
spr obciazenia treningowe moze za duzo maja, i podstawa to fizjo!!! gram od zawsze w hiszp i nie mam problemow takich jedna 2 na sezon to gora ale mam 5 fizjo wiec... ale obciazenia treningowe sa wazne moze zmniejsz im aeo albo silke

patryk11 Przodownik pracy

19.06.2009 18:53    #14006     Sufler - Porady do gry - drużyna U-21
Mam problem z drużyną Lecha U-21. Wcześniej dostawałem raporty na temat mojej drużyny ME, a teraz ich nie dostaje i nie wiem jak ponownie włączyć te raporty. Pomożecie?

biniu5152 Partyzant

19.06.2009 17:27    #14007     Sufler - Porady do gry - Problem z sortowaniem piłkarzy
Podpisuje się pod problemem tylko, że u mnie też to występuje w ekranie taktycznym.

El Commandante Partyzant

19.06.2009 17:11    #14008     Sufler - Porady do gry - logo pack
Mam problem z logo packiem. Zainstalowałem logo pack z logami federacji i zmienił mi on również flagi przynależności narodowej grajka na logo federacji (w oknie składu). Kiedy usuwam ten plik, zamiast flag pojawia mi się tylko napis np. POL bez flagi. Potrzebuje pierwotny plik z flagami narodów, chyba, że istnieje inny sposób na naprawę. Dziękuję

hilik Partyzant

Gram zaglębiem lubin 4 sezon, od 2 sezonów powtarza mi się ten sam bląd. Ustalajac oczekiwania sezonowe wybrałem opcje "zwycięstwo" co powinno dac mi na transfery 13 mln. Na drugi dzień nie mam już tych pieniędzy, a zostają mi tylko pieniądze z poprzedniego sezonu ;/ Bardzo mi to utrudnia grę ponieważ akurat w tym sezonie z 13 mln mam 800 tys. ;( Proszę o pomoc!!!
Przepraszam za nazwę tematu, ale nie umiem nazwac tego problemu w jednym zdaniu ;)

Henry14 Partyzant

19.06.2009 13:53    #14010     Sufler - Porady do gry - Trenerzy?
Przez taki coś zamkneli przechwałki a problem w tym , że było wszystko ok dopuki Arek nie zaczoł komentować jak dla niego niezbyt wymagających osiągnieć , które wystawiali użytkownicy...
Ale prawda, że inni w tym ja niepotrzebnie sie z nim kłucili a tu zrobiliście to samo ...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.