Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Neverland Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Czytałem na ten temat wiele, szukałem, ale nigdzie nie mogłem znaleźć odpowiedzi i pomocy w ważnym dla mnie temacie jakim są finanse w zespole z najniższej ligi angielskiej Tonbridge Angels.

Moim celem było zajście od najniższej ligi angielskiej do Premierleague i początkowo zadanie nie wydawało się wymagające. Od samego początku rozgrywki (aktualnie mam 9 sezon) starannie pilnowałem finansów i wydatków płacowych. Prawdę mówiąc zbierałem każdy grosz zdając sobie sprawę, że wybrany przeze mnie klub przez większą ilość czasu nie będzie miał szansy generowania większych zysków niż typowych groszy. W zeszłym sezonie awansowałem do Championship i ledwo się w niej utrzymałem, ale to nie o tym. Jak się okazało tegoroczna strata to blisko 2,5mlnE. Największa płaca w zespole to 7tysE tygodniowo, a średnia oscyluje w granicy 4,5tysE/week. Mój zespół wydaje najmniej na płace, nie przeprowadzam praktycznie żadnych transferów gotówkowych, a mimo to klub nie zarabia. Mamy mały stadion (5 tysięcy miejsc), który i tak ciężko zapełnić. Umowy sponsorskie są niskie, a większość piłkarzy jacy grają w zespole to piłkarze z wypożyczeń oraz podstarzałe stare gwiazdy tuż przed emeryturą. Szkółka jest w opłakanym stanie i nie generuje utalentowanych piłkarzy. Prezes nie wspiera odpowiednio klubu. Zastanawiam się czy jest jeszcze jakaś szansa na to, by trafiła się jakaś zmiana w zarządzie? Czy warto rozbudowywać stadion, skoro komplet mamy tylko na 4-5 meczach + pucharowych? Gdzie szukać dodatkowych kosztów lub oszczędności? Bo jak na razie nie widzę perspektyw na dalszy rozwój klubu, a nawet utrzymanie w najbliższych 2-3 sezonach, skoro nikt nie chce grac za marne grosze, a takie Derby County, które gra ze mną w tej samej klasie rozgrywkowej jest w stanie zaoferować piłkarzowi 50tysE/week. Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc. :)

SuperZiemniak Naczelnik Służb Wywiadowczych

Grupa: Moderator
Ja na Chrome nie mam problemu, a inni też dodają depesze ze screenami, więc chyba jest okej. Klikasz na upload (obrazka na pasku nie widać, dopiero po publikacji), a potem na publikuj? Może jakieś złe rozszerzenie pliku obrazka? Nie znam się, tylko to mi przychodzi do głowy.

Odil17 Partyzant

30.03.2016 19:37    #1403     Sufler - Porady do gry - Mecze w 3D fm 16
Witam,gdy gram z opcją,,oglądaj mecze w 3d'' to gdy chce zacząć mecz to wyskakuje mi crash a gdy gram bez tej opcji to wszystko dziala wiecie na czym polega problem? Bo jednak z tą opcją rozgrywka jest o wiele lepsza

airwaves90 Partyzant

Witam

podczas meczu chyba trochę zacina mi się rozgrywka, przy skrótach sytuacji jest ok i zaleznie od paska szybkosci akcja toczy się wolniej lub szybciej ale płynnie. Natomiast między skrótami czyli w momencie kiedy niby nic ciekawego się nie dzieje na boisku przewijanie jest masakryczne wolne, skacze z reguły o 15 sekund meczowych na zegarze i nawet mecz w ktorym nic sie nie dzieje i wyswietlane są moze 3-4 skróty zajmuje mi okolo 10 minut a w fm 15 zajmowaloby to maks 4 min, czasami nie da się od razu kliknac na rozne opcje typu przeprowadz zmianę itd, trzeba poczekać sekunde az sie odwiesi... pasek przewijania miedzy skrotami na maksa, klasyczne 2D na najnizszej jakosci graficznej, probowalem nawet wczytac rozgrywkę z jedną ligą z małą bazą danych ale jest to samo... komp nie jest jakis tragiczny, spokojnie powinien dac rade, jedynie zastrzezenie to ze mam windows XP nie rekomendowany dla tej gry. Czy mogą być jakies inne przyczyny tego niz system? miał ktos juz taki problem? Proszę o pomoc bo "emocje" w czasie meczu przy takim tempie to jakas makabra, odechciewa się grać.

Malako Partyzant

Witam,

wczoraj i dzisiaj próbowałem wrzucić depeszę z wgranym obrazkiem, pojawiła się informacja, że obrazek został wgrany, ale depesza dodaje się bez niego. Sprawdzałem to na Safari, Firefoxie i Operze. Tydzień temu problemów nie miałem, więc byłbym wdzięczny za zerknięcie, czy jest to jakiś znany problem :)

EDIT: Na Chrome też nie działa.

mbanan Partyzant

Cześć.

Będzie trochę wolnego czasu na świętach, więc zastawiam się czy nie powrócić do FM'a. Problem tkwi w tym, że nie wiem którą wersję wybrać. Szukałem w sieci, ale nie znalazłem wpisu, który porównywałby ostatnie kilka edycji. Jest dużo negatywnych opinii na temat każdej z części, ale myślę że wynika to z faktu, że SI najpierw wypuszcza FM'a a dopiero później go dopracowuje kolejnymi patchami. Dlatego prosiłbym o pomoc i opinie nt. którejś z wersji fm: 13, 14, 15 ( w fm 12 grałem, a fm 16 jeszcze ciut za droga).

witja Partyzant

Witajcie ponownie, po przeprowadzeniu ciężkich analiz etc. zdecydowałem się ograniczyć mój wybór do 4 klubów.
I tutaj pojawia się problem, nigdy absolutnie nigdy nie grałem tymi klubami w żadnej poprzedniej edycji FM a było ich sporo (od cm 03-04)
Kogo polecacie? Może graliście już którymś z klubów i było GIT?
Z góry dziękkki za pomoc.
A oto kluby (FM16 łatka 16.3 oczywiście)
Brentford, Burnley, Middlesbrough, Wolves.

piotrp504 Partyzant

24.03.2016 13:08    #1408     Sufler - Problemy techniczne - dwa problemy fm16
Co do pierwszego problemu mam to samo .Zmieniłem lapka z systemem win 10, na poprzednim systemie vista problemu nie było .Z chęcią sie dowiem co jest tego powodem .Pozdr
Moje skromne manifestowanie -zapraszam
http://piotrp0506.cmrev.com/blog.html
moje depesze
http://piotr(...)l?page=0
Hala Madrid

romantico Partyzant

24.03.2016 12:58    #1409     Sufler - Problemy techniczne - dwa problemy fm16
[quote="ave_juve"]Witam,
od kilku dni mam dwa problemy z fm16
1: po włączeniu gry mam tylko czarny ekran (nic się nie dzieje), po wyjściu dwukrotny (za pierwszym razem dalej jest czarny ekran) do menadżera zadań gra jednak uruchamia po chwili się prawidłowo...nie mam pojecia dlaczego tak się dzieje
2: sortowanie zawodników: po wybraniu widoku składu zawodnicy są posortowani w dziwni sposób, gdy kliknę aby ustawieni byli np. wg pozycji wszystko jest ok ale jeżeli wejdę w inne okno a po chwili wrócę do składu znowu mam pomieszanych zawodników i tak za każdym razem:/

Ma ktoś pomysł jak to rozwiązać...dodam że odinstalowywałem już zarówno samą grę jak i steama
Z góry dzięki za pomoc
Pozdrawiam

Po instalacji gry sprzwdziłeś spójność plików? Korzystasz z domyślnej skórki czy z pobranej? Czy steam uruchamiasz jako admin? Przeinstalowałeś/ zaktualizowałeś pliki do karty graficznej?
Bartek[/quote]

ave_juve Partyzant

24.03.2016 12:23    #1410     Sufler - Problemy techniczne - dwa problemy fm16
Witam,
od kilku dni mam dwa problemy z fm16
1: po włączeniu gry mam tylko czarny ekran (nic się nie dzieje), po wyjściu dwukrotny (za pierwszym razem dalej jest czarny ekran) do menadżera zadań gra jednak uruchamia po chwili się prawidłowo...nie mam pojecia dlaczego tak się dzieje
2: sortowanie zawodników: po wybraniu widoku składu zawodnicy są posortowani w dziwni sposób, gdy kliknę aby ustawieni byli np. wg pozycji wszystko jest ok ale jeżeli wejdę w inne okno a po chwili wrócę do składu znowu mam pomieszanych zawodników i tak za każdym razem:/

Ma ktoś pomysł jak to rozwiązać...dodam że odinstalowywałem już zarówno samą grę jak i steama
Z góry dzięki za pomoc
Pozdrawiam
Bartek

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution