Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

maciekigood Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
21.06.2009 10:18    #13991     Sufler - Porady do gry - Finanse klubu.
Częsty problem. Próbuj zwiększyć dochody. Organizuj mecze towarzyskie z mocnymi rywalami, skuś się na kupno znanego zawodnika, znajdź klub patronacki. Próbuj na wszystkie znane Ci sposoby.

Abdulinho17 Młody aktywista

21.06.2009 09:58    #13992     Sufler - Porady do gry - Finanse klubu.
Otoz mam taki problem, ja nic nie buduje, nie sprowadzam zawodników. Kompletnie nic nie kupuje a finanse mi same ciagle maleją !
jak mozna to zmienic ?;>
Visca el Barça !

devil11 Przodownik pracy

Kiedy próbuje pobierać dodatki graficzne z CM Revolution, to często pojawia mi się jakieś dziwne okienko ;/ - http://img19(...)3702.png . Z czym to jest związane i jak to ominąć, a może na CM Rev są jakieś limity pobierania ?

Barc Partyzant

20.06.2009 22:56    #13994     Sufler - Porady do gry - Problem z wychowankami-Pomocy
Siema moze mi ktos pomoze, mam taki proble cały czas brakuje mi wychowanków...Mam 2 zawodników wyszkolonych w klubie i 3 wyszkolonych w kraj...Pytanie idzie w jakims edytorze zmnienic zeby dany zawodnik był wychowankiem klubu??? Za pomoc dziekuje

devil11 Przodownik pracy

Aston Villa, TSG Hoffenheim, czy Manchester City są bogate

PS: To nie jest temat na sufler, bo sufler to nie forum ;p tutaj się rozwiązuje problemy :)

Gumisson Partyzant

Mam problem z znalezieniem druzyn ktore maja jakies aspiracje w europie ale przede wszystkim maja zaplecze finansowe,czyli nie mowie o man utd tylko o druzynie pokroju totenhamu szalke lionu napoli , i najwazniejsze zeby byla bogata.Prosze o pomoc

szfedo Przodownik pracy

20.06.2009 14:14    #13997     Sufler - Porady do gry - Problemy z zawodnikiem
Fazio niekoniecznie.. w FM 08 to nawet był zainteresowany przejściem do Lorient, a tu to chyba tylko do wyższej półki niestety. Aczkolwiek tak jak mówiłem shortlista i problem z głowy ;)

Delle_Alpi Partyzant

20.06.2009 12:54    #13998     Sufler - Porady do gry - Ukryte atrybuty
Mam taki problem przed załadowaniem gry zaznaczyłem żeby atrybuty nie były ukryte wszystko spoko, git jednak dziś po wczytaniu gry atrybuty są ukryte:/ da się coś zrobić z tym żeby znów były widoczne ?

krolik123 Partyzant

20.06.2009 12:29    #13999     Sufler - Porady do gry - kontuzje
uff.... jak się sezon troche rozkręcił to i kontuzji nieco zmalało. ale te kontuzje to i tak wielki problem FM 09, łata 9.3 nawet tego jakoś bardzo nie zmienia. Często mam zawodników kontuzjowanych tak na ok tygodnia (np rozcięta noga) a kondycja im bardzo maleje. i tak w kółko.
ps. mam 5 fizjoterapeutów , wszyscy mają dobre umiejętności, zadbałem porządnie o sztab trenerski, zmniejszyłem obciążenia, nie gram agresywie (zauważyłem, że jak w ustawieniach dot. przeciwnika, jak dam zeby kilku rywali ,,wykosili" to sami obrywają)., więc to raczej po prostu bug tej gry

Rafciii1989 Partyzant

20.06.2009 11:52    #14000     Sufler - Porady do gry - Usuwanie managera z gry...
Witam, szukałem tutaj ale nie mogłem znaleźć, tak że moim problemem jest to, że chciałem usunąć managerów których sobie stworzyłem, ale problem jest taki, że jak biorę kreatora i daję wyczyść menu to ci managerowie po ponownym uruchomieniu kreatora znów się pojawiają. Czy nie da się zrobić tak aby się nie pojawali? Bo mam stworzonych 7 i chce ich usunąć ale wyczyść menu nic nie daje. Jest jakiś inny sposób?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution